2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah razı olsun senden canım ya. Çok Sağol.
Güzel anlatmışsın

Ben de pek hissedemedim yaa

Bende 33. haftayı doldurduktan sonra sık hissetmeye başladım, birkaç hafta sonra siz de hissetmeye başlarsınız baya belirgin oluyor çünkü göbek de pıt pıt diye yükselip alçalıyor

Bende 33. haftayı doldurduktan sonra sık hissetmeye başladım, birkaç hafta sonra siz de hissetmeye başlarsınız baya belirgin oluyor çünkü göbek de pıt pıt diye yükselip alçalıyor
Ayy hadi bakalim. Benim minik son zamanlarda zaten cok tekmelemiyor. Kıpırdanıyor da hafif hafif. Anasına kıyamıyor hıçkırık bari hissedeyim

Kızlar tansiyonum çok duzensiz midem bulanıyor sanki bi bidon yağ icmisism gibi hissediyorum 13/6 di ilk önce sonra 10/6 oldu ama nabzim hep 102 böyle durumlarda siz napiyorsunuz limon icsem olmaz ayran icsem olmaz normal tansiyonum 12/8 12/7

Sarımsak tansiyonu dengeliyor diye biliyorum.
Tansiyon 13'u geçerse hastaneye basvur bence

İnşaallah doğum kolay geçer. Kötü doğum hikayelerini duymaktan korkuyla yaşıyorum
Ya bu kadar kendini kasma tabi hayatta herşey insanlar için ama korkmayın çünkü bebeğinizi her kokladiginiz da kötü de geçse doğum unutuyorsunuz ama düşünerek kendini harap edersin bende mesela tekrar sezeryan olmak istemiyorum ama mecbur yine sezeryan olacağım napalim önemli olan bebisler

Limonlu su iç canım

Canım normal tansiyonun nasıl 12/7 benim stres kaynaklı öyle yükselince yüksek diyolar bundan dolayı holter bile takıldım . Tansiyon anlık bişey biraz dinlenmelisin şuan içme bence bişey .

Ben de pek hissedemedim yaa
Ay benim ilk kızım o kadar çok hıçkırırdı ki artık bi dursun diye dua ederdim. Doğunca da çok hıçkıran bir bebek oldu. Hıçkırığı geçsin diye sık sık emzirirdim. Şimdiki arada hıçkırıyor. Bir de baş aşağı olunca alttan sürekli pıt pıt hissediyordun uzun sürünce rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…