- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Bana 38+3 de yapmıştı dr um kuzımda
Teşekkür ederimCanım o gebeliğin gidişatına göre değişiyor ama benim bildiğim 38 de yapıyorlar
İyi geceler canım . Senin kan sulandırıcıdan dolayı hemoroid kanaması oluyor mu benim yoktu hiç dünden beri hafif kanama oluyorBana 38+3 de yapmıştı dr um kuzımda
İnşaallah canim...Az kaldı canım inşallah sabredecek bebeğin ve senin de değerlerin düzelecek
Bebeğin epey önde maasallah, doktorun bu durumla ilgili birşey söylemedi mi?Of benimde 33 hafta 3 kilo 48 cm boyutu 37 haftaya uyumlu acaba benimde erken olur mu
Bende henüz yok ama 35'ten sonra birden çatlayan da oluyormuş. Yani her an olabilir diye düşünüyorumKızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Benim kasıkla bacak bitişiğinde biraz olmuştu son 1 aydır, bugün de belimde farkettim ufak ufak kızarıklıklar. Hamilelikten önce de kilo almadan kaynaklı vardı biraz ama şimdi korkuyorum göbeğimde de çıkacak diye. Şimdiye kadar olmayınca olmaz sanıyordum meğer son haftalarda aniden çıkabiliyormuş
Sağolasın canım, inşaallah öyle olurMaşaAllah bebeğine canımİnşaAllah 37 38 leri görürsünüz sıkıntısız şekilde
Maaşallah bebişeBugün muayenimiz güzel geçti 34+2 2600gr 48 cm miş. Bi dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdıKan ve idrar verdim ilaçları hiç içemiyordum mide problemlerinden, hgb 11 çıkmış iyi gibi geldi bana idrarda bakteri 7 . Maskeyle çok durunca boğazım ağrıyor benim sizdede oluyor mu? Çok konuştum bişey daha diyeyim kapatayım Uçuk geçirmiştim on gün önce bugün yıne çıkmış bebiş doğunca öpmemem gerekir demi böyle geçmezse
Ultrason kağidi varsa orada FL yazan değeri 0,7 ile çarpıp boyuna bakabilirsin.Canım kilosu 2400 küsur, boy söylemedi. 2 hafta önce gittiğimde 1 hafta öndeydi, şimdi gününde. Hatta o zaman 2400 küsur anlamıştım, 2100 küsurmus.
Bağışıklık sistemin zayıfladığı için sık çıkarmaya başlamışsındıt bende çok çıkarırım ordan biliyorum kendini vitaminlerle biraz destekle doğuma kadar geçer inşallah kendim biyoloğum ordan da biliyorum virüs buAslında 1 aya yakın var da bu tekrar tekrar çıkınca endişe ettim bende
Vitaminleri almıyorum ya alayım bari bi daha çıkmasına artık insanın aklı hep orda oluyorBağışıklık sistemin zayıfladığı için sık çıkarmaya başlamışsındıt bende çok çıkarırım ordan biliyorum kendini vitaminlerle biraz destekle doğuma kadar geçer inşallah kendim biyoloğum ordan da biliyorum virüs bu
krem sürerken affedersin dışardaydı farkettim Nohut tanesi kadar geldi ama eminim arkadandı ilk defa oldu böyle senin kan kesin arkadan geliyor dimiİyi geceler canım . Senin kan sulandırıcıdan dolayı hemoroid kanaması oluyor mu benim yoktu hiç dünden beri hafif kanama oluyor
Geçmiş olsun canım normalde bir uçuk kremi vardı ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorumVitaminleri almıyorum ya alayım bari bi daha çıkmasına artık insanın aklı hep orda oluyor
Evet canım arkadan geliyor kesin . Çatlakta var ben De ondan mı hemoroid mi anlamadım canım ama hafif geliyor hepkrem sürerken affedersin dışardaydı farkettim Nohut tanesi kadar geldi ama eminim arkadandı ilk defa oldu böyle senin kan kesin arkadan geliyor dimi
Benim de oldu göbeğimde kırmızı kırmızı çok üzgünüm çünkü ilk çocuğumda o kadar şişmiştim ama olmamıştı. Bebe yağı ve badem yağı korumuştu. Bunda lierac kullandım tonla da para verdim ha düzenli mi kullandım aklıma geldikçe sürdüm ama yok badem yapı ve johnsons baby bebe yağı kadar işe yaramadı. Kasıkla bacak bitişiğini nasıl görüyorsun kız ben oralar ne halde bilemiyorumKızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Benim kasıkla bacak bitişiğinde biraz olmuştu son 1 aydır, bugün de belimde farkettim ufak ufak kızarıklıklar. Hamilelikten önce de kilo almadan kaynaklı vardı biraz ama şimdi korkuyorum göbeğimde de çıkacak diye. Şimdiye kadar olmayınca olmaz sanıyordum meğer son haftalarda aniden çıkabiliyormuş
Yarın sorduğunda yazarmısın bende merak ediyorum benim pazartesi daha çok warKizlar annemlerdeydik orda yine karnim yamuldu sag kaburgamin altinda sanki tas varmis gibi canim acidi kasilmaydi bunlar sanirim dimi? Esimde korktu hastaneye gidelim dedi ama gitmedim yarin 12de kontrolum var zaten. Bebek mi donuyor karnim oyle yamuluyor yoksa kasilma mi anlayamiyorumki
Benim de oldu göbeğimde kırmızı kırmızı çok üzgünüm çünkü ilk çocuğumda o kadar şişmiştim ama olmamıştı. Bebe yağı ve badem yağı korumuştu. Bunda lierac kullandım tonla da para verdim ha düzenli mi kullandım aklıma geldikçe sürdüm ama yok badem yapı ve johnsons baby bebe yağı kadar işe yaramadı. Kasıkla bacak bitişiğini nasıl görüyorsun kız ben oralar ne halde bilemiyorumgöbek altımı gördüm aynayla oralara bakmak aklıma gelmedi kesin oralar da çatlamıştır.
Evet canım kasılma bu haftalardan sonra daha sık olabılırmısKizlar annemlerdeydik orda yine karnim yamuldu sag kaburgamin altinda sanki tas varmis gibi canim acidi kasilmaydi bunlar sanirim dimi? Esimde korktu hastaneye gidelim dedi ama gitmedim yarin 12de kontrolum var zaten. Bebek mi donuyor karnim oyle yamuluyor yoksa kasilma mi anlayamiyorumki
sorarim canim ama bence kasilmaydi cunku bebek hareketleri boyle canimi yakmiyordu nefesimi kesti sanki buYarın sorduğunda yazarmısın bende merak ediyorum benim pazartesi daha çok warbazen benimde oluyo kasılmamı hareket mi anlayamıyorum bende
evet eve gelip yatinca gecti canim ama kendimi eve zor attimEvet canım kasılma bu haftalardan sonra daha sık olabılırmıs
Yatıp dınlendıgınde gecıyorsa sıkıntı yok
kıyamamevet eve gelip yatinca gecti canim ama kendimi eve zor attim
Ben kendim sezeryan istedim ama doktor doğuma kadar 4 bucuk kilo llur dediği için zaten aezeryan olmalı dediMaşallah sübhanallah bakalım yaşayıp göreceğiz dr ne dedi size doğum sezeryan mı olacak benim ki serklaj ve düşük tehlikemden dolayı mecburi sezeryan oluyor
Evet baya gelişimi önde doktor 9 martta randevu verdi gidişata bakalım dedi ama doğum için 3 aralık dedi bu bana göre cok geç geliyorİnşaallah canim...
Bebeğin epey önde maasallah, doktorun bu durumla ilgili birşey söylemedi mi?
Bende henüz yok ama 35'ten sonra birden çatlayan da oluyormuş. Yani her an olabilir diye düşünüyorum
Sağolasın canım, inşaallah öyle olur
Maaşallah bebişe
Maske benim de boğazımı kurutuyor.
Uçuk doğuma kadar geçer diye düşünüyorum ama doğumdan sonra uçuğun varsa bebeğe geçmemesine dikkat etmelisin.
Ultrason kağidi varsa orada FL yazan değeri 0,7 ile çarpıp boyuna bakabilirsin.
Ben 39+ 2 de olmuştum kızımda. Bunda da 38-39 da alırız dedi doktor ama bakalımSezeryanı genelde kaçıncı haftada yapıyolar
bugun biraz merdiven inip cikmistim bide hic uzanamadim hep oturdum ondan oldu sanirimkıyamamÇok mu ayakta kaldın yoruldun acaba ikisi birleşti de mi öyle oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?