2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim Totom Çatlıyo kırmızı kırmızı olmuş damarlar bide totom büyümediği halde çatladı anlam veremedim göbek deliğimin etrafıda kararmaya başladı enteresan şeyler oluyo

Elimden geldiğince nemli tutuyorum. İllaki oluyo diyolar çünkü vücut bayağı geriliyo sonra fıs iniyo ister istemez olur takıntılı değilim o konuda çoğu kişiyle konuştum çok nadir hiç çatlak olmuyomus oda biraz genetik ve sportiflikle alakaliymis . Millet hamileyken amuda kalkiyo ben wc ye bile erinir oldum

Benim Totom Çatlıyo kırmızı kırmızı olmuş damarlar bide totom büyümediği halde çatladı anlam veremedim göbek deliğimin etrafıda kararmaya başladı enteresan şeyler oluyo
Benim de çatlıyor oralar ama ben full basenden genişledim zaten onu bi derece anlayabiliyorum son birkaç haftadır göbeğim aniden büyüdü gerginleşti yana doğru büyürken öne doğru da çıktı. Nereme baksan genişim şuan, sadece karnı büyüyen hamilelere özeniyorum göbek deliğimin çevresinde bende hafiften bir renk gördüm gibi ama emin olamadım çok belli belirsiz, yalnız değilim en azından ona sevindim

Geliyor gelmekte olan yani her türlü, kadere razı olacağız o zaman yapacak bişey yok wcye erinmeyi bırak afedersin gidince rahat taharet alamaz oldum elim kolum yetişmiyor artık göbeğimden bir yerlerime

Benim göbek büyüdü sadece birazda üst bacak kısmı keşke totomda büyüyüp çatlasaydı hala minnacık bide utanmadan çatlıyo hayırlısıyla geçsin şu zaman çok zorlaştı herşey

Benim henüz hiç bi yerimde çatlak olmadı göbek, göğüs vs.. ay inşallah daha da olmaz. Benim göbeğim çok kaşınıyo kaşıntıdan yara oluyo sadece

Ben biooil kullanıyorum gebelik kaynaklı çatlağım olmadı canım. İlk gebeliğimde olmamıştı şimdi de olmaz sanırım. Büyüme döneminden basenlerimde çatlaklarım var. Ailemde çatlak var aslında. Ama bol sıvı tüketiminve kremlerle önlenebilir sanırım. Şimdi başladıysa önlem alınmazsa devam eder çatlaklar. Sende önlem alabilirsin canım

Kızlar e bebekte indirim war sanırım normal fiyatını bilmiyorum ama uygun geldi kullanan warsa

Eklentiler

• F9FDD203-2D41-4E18-9FE2-C750C06C69D1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun aynı sıkıntı bendede var fitil ve krem kullanıyorum

MaşaAllah bebeğine canım İnşaAllah 37 38 leri görürsünüz sıkıntısız şekilde

Kilo ve boyu kaçtı canım 39+1 de alması gayet iyi bir gün

Çok geçmiş olsun canım, maalesef stres şekerin baş düşmanı kendi strese hiç sokma

Bugün muayenimiz güzel geçti 34+2 2600gr 48 cm miş. Bi dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı Kan ve idrar verdim ilaçları hiç içemiyordum mide problemlerinden, hgb 11 çıkmış iyi gibi geldi bana idrarda bakteri 7 . Maskeyle çok durunca boğazım ağrıyor benim sizdede oluyor mu? Çok konuştum bişey daha diyeyim kapatayım Uçuk geçirmiştim on gün önce bugün yıne çıkmış bebiş doğunca öpmemem gerekir demi böyle geçmezse

Oo maşallah bebişine haftasından ileride sanırım

Of benimde 33 hafta 3 kilo 48 cm boyutu 37 haftaya uyumlu acaba benimde erken olur mu
Maşallah sübhanallah bakalım yaşayıp göreceğiz dr ne dedi size doğum sezeryan mı olacak benim ki serklaj ve düşük tehlikemden dolayı mecburi sezeryan oluyor

Canım uçuklu öpmeden gerekir herpes virüsü çok tehlikelidir beyne kadar ulaşabilir Allah korusun ama o zamana kadar kabuk bağlarsa bilemem sulu halindeyken öpmemelisin

35 den sonra başlar diye biliyorum bünyeye göre de değişir
Yalancı sancılar daha erken başlıyor mesela bende epey oluyor hele ikinci ve sonraki gebeliklerde daha erken başlıyormuş normal çünkü rahim kendini hazırlıyor

Canım uçuklu öpmeden gerekir herpes virüsü çok tehlikelidir beyne kadar ulaşabilir Allah korusun ama o zamana kadar kabuk bağlarsa bilemem sulu halindeyken öpmemelisin
Aslında 1 aya yakın var da bu tekrar tekrar çıkınca endişe ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…