2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebek dönmemişse dönüyor olabilir canım. Benim de baya yamulmuştu dönerken biraz fazla hissediliyor. Kasılma aslında sadece yamulma gibi değil. Karnın bir an taş gibi oluyor ve sıkılıyorlar gibi 10-20 sn bazen daha uzun sürebiliyor. Nefesim daralıyor benim derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum

Benim Totom Çatlıyo kırmızı kırmızı olmuş damarlar bide totom büyümediği halde çatladı anlam veremedim göbek deliğimin etrafıda kararmaya başladı enteresan şeyler oluyo
Benimde göğüslerimde kahverengi lekeler olmaya, koyulaşmaya başladı bu hale nasıl geldiler anlamadım vücudum başka birinin gibi oldu resmen kendimi tanıyamıyorum

canim 26. haftada bas asagiydi benimki donmustu zaten. Benimde oyle tas gibi oluyordu sag taraf tepe gibi oluyor sol taraf normal sag kaburgamin altinda da tas varmis gibi ama eve gelip uzaninca gecti

Of benimde 33 hafta 3 kilo 48 cm boyutu 37 haftaya uyumlu acaba benimde erken olur mu
Maşallah ne yediniz acaba benim 32 haftalık 1.5 kilo deliricem artık kilo çok az kalıyor böyle giderse erken alıcaz dedi ciğer geliştirici iğne oldum dün 2 doz bugün iki doz neden böyle oldu anlamadım gitti

Doktorum 35'i görelim, 36'da da alsak sorun olmaz dedi. Ben bu hafta sonu ciğer geliştirici iğne olacağım bebeği erken alma ihtimallerine karşı. Zaten ciğer geliştirici 34'ten sonra vurulmuyormus.
Bebeğinizin kilosu kaç acaba

Maşallah ne yediniz acaba benim 32 haftalık 1.5 kilo deliricem artık kilo çok az kalıyor böyle giderse erken alıcaz dedi ciğer geliştirici iğne oldum dün 2 doz bugün iki doz neden böyle oldu anlamadım gitti
Ya canım benimde 31.hafta da 1.5 kiloydu doktor normal dedi senin doktorun neden bu kadar kötümser daha kaç hafta var doğuma mutlaka toparlar erken doğum riski veya başka bir problemin yok dimi? Bu kadar neden strese soktu seni

Az önce Ateş kara bilim kurulu üyesi vardı kanal d de oda gebeler yüksek risk grubunda dedi kafam karıştı yapılacak mi bu aşı bize yapılmayacak mı
Riskli gebeleri almislar canim o gruba normal gebelere yapilmicakmis. Benim kan cok dusuk ilerledigi icin ebem riskli gruba kaydetmisti. Ama asi olmucam sanirim son ayim riske girmek istemiyorum icimden bi ses yaptırma diyor

Riskli gebeleri almislar canim o gruba normal gebelere yapilmicakmis. Benim kan cok dusuk ilerledigi icin ebem riskli gruba kaydetmisti. Ama asi olmucam sanirim son ayim riske girmek istemiyorum icimden bi ses yaptırma diyor
Anladım canım olumsuzluklarından bahseden de oldu bilemiyorum artık valla aslında geçen sene daha corona yokken ben olmultum çalıştığım hastanede isteyenlere yaptılar çok şükür ya aşıdan ya sonra idari izinli olup eve geçtiğimden hiç hasta olmadım yek derdim hasta olmamak herkes gibi

Ya canım benimde 31.hafta da 1.5 kiloydu doktor normal dedi senin doktorun neden bu kadar kötümser daha kaç hafta var doğuma mutlaka toparlar erken doğum riski veya başka bir problemin yok dimi? Bu kadar neden strese soktu seni
2 hafta geriden gitmeye başladı canım gelişimi ciğer geliştirici iğne yapıldı işte kilo almayı bırakırsa falan alıcaz dedi

2 hafta geriden gitmeye başladı canım gelişimi ciğer geliştirici iğne yapıldı işte kilo almayı bırakırsa falan alıcaz dedi

Eş/plesenta yaşlanması diye bisey var duydunuz mu? Yakın bir arkadaşımın bebeği de son 1 ay hiç kilo almadı eşi yaşlanmış ama erken de almadılar. O çok etkiliymis. Bi araştırın isterseniz.

Bebek böyle önden gidince sat a göre mi yoksa önden gitmesine göre mi sezeryan ya da normal doğum tarihi hesaplanıyor . Maşaallah bebeğinize
Bende bilmiyorum ki yaşayıp göreceğim kızım da suyum gelmeye başlamıştı açılma yoktu suni şancı vermişlerdi bunda nasıl olacak hiç bilmiyorum endişe ve korku içinde bekliyorum çok ağırlarım kaşık ağrılarım başladı birkaç gündür

Sağ salim doğurdum burnunu dert etmek kaldı deseydin

Tahin pekmez iyi kilo aldırıyor diyorlar birde gece yatmadan ve gece uyanıp Süt içmek kilo aldırıyor bebege diyorlar

Bebeğinizin kilosu kaç acaba
Canim, öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi bence başka bir doktora da giderek fikir alma i öneririm. Bazı doktorlar çok karamsar konuşup anneyi strese sokabiliyor. Her haftaya göre bebeğin kilosu fazla ya da eksik olan olabilir bu çoğunlukla normal karşılanıyor.
Benim haftam 33+6 şuan 34 diyebiliriz. Kilosu 2400.
Benim bir arkadaşımın bebeği 38'de 2450 doğmuştu, anne karnında da hep minyon bir bebekti. hiç de sorun olmadı doğumu vs.

Kızlar günaydın. Moralim cok bozuk. Her kontrolde önden giden bebegim bu kontrolde geriye düşmüş. Gecen ay adettrn 1 hafta öndeyken karın cevresi bu ay adetten 1 hafta geriye düşmüş. Yani 2 hafta ladar gerilemis düşünüldüğünde. Sadece 250 gram almis 3 haftada doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Protein ağırlıklı beslen düzeleceğine inaniyorum dedi ama gel de bana sor. Bu 1 hafta nasıl gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…