Bence de başka bir doktora daha görünmelisin canım burda başka arkadaşlarda vardı bebeği geriden gelen onların da doktoru hiç böyle şeyler söylememiş senin ki tam felaket tellalı sanki tedbir güzel bişey de boşa strese sokmak o sıkıntılardan daha tehlikeli için rahat etsin mutlaka başka doktora da gözük2 hafta geriden gitmeye başladı canım gelişimi ciğer geliştirici iğne yapıldı işte kilo almayı bırakırsa falan alıcaz dedi
Üzme Cnm kendini toparlar inşallah zaten doktorlar 2 hafta önde yada 2 hafta geride olmasını normal karşılıyo sıkma canını stresten etkilenmesin annesiKızlar günaydın. Moralim cok bozuk. Her kontrolde önden giden bebegim bu kontrolde geriye düşmüş. Gecen ay adettrn 1 hafta öndeyken karın cevresi bu ay adetten 1 hafta geriye düşmüş. Yani 2 hafta ladar gerilemis düşünüldüğünde. Sadece 250 gram almis 3 haftadadoktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Protein ağırlıklı beslen düzeleceğine inaniyorum dedi ama gel de bana sor. Bu 1 hafta nasıl gececek
Her şey iyi giderken bir anda gerilemesi üzdü bayaÜzme Cnm kendini toparlar inşallah zaten doktorlar 2 hafta önde yada 2 hafta geride olmasını normal karşılıyo sıkma canını stresten etkilenmesin annesi
Çok şükür ki bi sıkıntı yok Cnm elbet dengelenir benimde 4 gün geri çıktığında üzülmüştüm ama çok şükür sağlığı yerindeydi sonra kafaya takmamaya çalıştım bu hafta ne der orasını bilmiyorum ama sağlıklı olsun da zayıf minnak olsunHer şey iyi giderken bir anda gerilemesi üzdü bayadoppler yapti doktor sıkıntı yokmuş. Suyu da yeterliymis. Gelecek hafta bir daha bakacak iste
Aynen kuzum dogru diyosun. Senin de mi karın cevresi küçük çıkıyor yoksa genel ölçümler mi küçük çıkıyorÇok şükür ki bi sıkıntı yok Cnm elbet dengelenir benimde 4 gün geri çıktığında üzülmüştüm ama çok şükür sağlığı yerindeydi sonra kafaya takmamaya çalıştım bu hafta ne der orasını bilmiyorum ama sağlıklı olsun da zayıf minnak olsun
Beslenmene dikkat edersen düzelecektir mutlaka canını sıkma çok fazla bir gerilik değil benim de haftasına göre zayıftı doktor beslenmene dikkat et bile demedi özeldi hemdeKızlar günaydın. Moralim cok bozuk. Her kontrolde önden giden bebegim bu kontrolde geriye düşmüş. Gecen ay adettrn 1 hafta öndeyken karın cevresi bu ay adetten 1 hafta geriye düşmüş. Yani 2 hafta ladar gerilemis düşünüldüğünde. Sadece 250 gram almis 3 haftadadoktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Protein ağırlıklı beslen düzeleceğine inaniyorum dedi ama gel de bana sor. Bu 1 hafta nasıl gececek
Canım niye bozuyorsun moralini dr un dediği gibi beslenmene dikkat et et balık muz ceviz bulgura ağırlık ver bazen ölçümlerde de döküntü olabiliyorKızlar günaydın. Moralim cok bozuk. Her kontrolde önden giden bebegim bu kontrolde geriye düşmüş. Gecen ay adettrn 1 hafta öndeyken karın cevresi bu ay adetten 1 hafta geriye düşmüş. Yani 2 hafta ladar gerilemis düşünüldüğünde. Sadece 250 gram almis 3 haftadadoktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Protein ağırlıklı beslen düzeleceğine inaniyorum dedi ama gel de bana sor. Bu 1 hafta nasıl gececek
Genel ölçümü 4 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorum çok şükür sağlığı yerinde warsın minnak olsun zaten karı koca bizde minyon insanlarız diye kendimi rahatlatıyorumAynen kuzum dogru diyosun. Senin de mi karın cevresi küçük çıkıyor yoksa genel ölçümler mi küçük çıkıyor
InsallahBeslenmene dikkat edersen düzelecektir mutlaka canını sıkma çok fazla bir gerilik değil benim de haftasına göre zayıftı doktor beslenmene dikkat et bile demedi özeldi hemdekızlarımın ikiside 4 kiloya yakındı bu bebiş zayıf olacak yeter ki sağlıklı olsun diyorum en önemlisi o tabi 11lere kaç aç dururdum kan ilacı vs derken şimdi dikkat ediyorum bakalım toparlanmış olur mu benimki de.. İnşallah güzel haberler alırız
Normalde baligi haftada 2 yerdik. Haftada 1 e düşürmüştüm. Biraz sebzeye yöneldik ama yanlış yapmışımCanım niye bozuyorsun moralini dr un dediği gibi beslenmene dikkat et et balık muz ceviz bulgura ağırlık ver bazen ölçümlerde de döküntü olabiliyor
Bende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalimGenel ölçümü 4 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorum çok şükür sağlığı yerinde warsın minnak olsun zaten karı koca bizde minyon insanlarız diye kendimi rahatlatıyorum
Gebelere deney yapılması etik olmadığı için hiçbir aşının gebeler üzerinde klinik deneyi yoktur. Yani gebeye yapılan aşıdan sonra gebeye ne olur bebeğe ne olur sorusunun bilimsel cevabı araştırılmamıştır. Salgın var diye aşırı popülerleşen grip ve zatürre aşılarınınsa namı pek güzel yayılmadı, korona teşhisliler arasında grip ve zatürre aşısı yaptirmis olanların oranı çok yüksek. Aşı yaptıracaksınız bir kaç kere daha düşünün derim.Az önce Ateş kara bilim kurulu üyesi vardı kanal d de oda gebeler yüksek risk grubunda dedi kafam karıştı yapılacak mi bu aşı bize yapılmayacak mı
Canım üzme kendini bende yazmıştım önde giderken bu kez geriye düştü diye ama inan kordon dolanmasını duyunca kilosunu umursamadım bile bi sonraki kontrolde duymak istediğim tek şey sağlıklı olması inşallah kiloyu da toparlar bi dönem az alırlar bi dönem fazla hep aynı olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar doktor problem var demedikçe üzülecek bi durum yok içini ferah tut beslenmene dikkat etBende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalim
Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz Cnm dengelenir o hiç üzme kendini stres yapmaBende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalim
Aslında ümit kesmek diye bir şey söz konusu değil. Sadece konuya hakim doktor bulmak mesele. Ilk dogum sancıları başladığında bile bebeğin pozisyonu degistirilebilir %90 basari oranı ile. Bu konuda ehil doktor ve ebeler anneyi sırt üstü yatırıp karına dışardan basit agrisiz bir masajla müdahale ederek bebeğin dönmesine yardım ediyor. Bebeğiniz ters olduğu için sezaryen olmak zorunda değilsiniz yani, vakti geldiğinde doktorunuzla konusabilirsiniz. Doktor bulamazsaniz instagramda @ebesenayyazici tavsiyede bulunabilir, kendisi de bu masaji yapan bir ebe. Ters pozisyondaki bebeğin nasıl çevrildiğini merak eden anneler için video bırakıyorum.Hanımlar bu bebeğin dönme mevzusunda kaç haftadan sonra ümidi kesiyor acaba doktorlar ?
30 haftadayım hala makat geliş mesela.
Yani şu haftadan sonra doktorlar diyor mu artık dönmez sezeryana alalım diye yoksa 40'a kadar bekliyorlar mi ?
Bende bacak boyuna takmıştım 1 hafta geri diye pozisyon değiştikçe ölçümler de değişiyor mm hesabı hafta atlatıyor ben sorun olduğunu düşünmüyorum bir ay gidiyorum bebek önde diğer ay geride çıkıyor doktora söyledim pozisyon bile etkili bi kaç kez ölçüm yapayım hepsinde farklı çıkar dedi sorun yok bebeğinde kafana takma dedi bende takmıyorumBende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalim
Canım miladında 2.500 kg doğan bebekle 4.000 kg doğan bebek de aynı doktorların gözünde bence stres yapma her bebek tombik doğacak diye bir şey yokBebeğinizin kilosu kaç acaba
Ayy insallah kuzum yaaa. Plesanta yaslanmasi.vs olmasin daBende bacak boyuna takmıştım 1 hafta geri diye pozisyon değiştikçe ölçümler de değişiyor mm hesabı hafta atlatıyor ben sorun olduğunu düşünmüyorum bir ay gidiyorum bebek önde diğer ay geride çıkıyor doktora söyledim pozisyon bile etkili bi kaç kez ölçüm yapayım hepsinde farklı çıkar dedi sorun yok bebeğinde kafana takma dedi bende takmıyorum
Kaç kg bebiş şu an? Kötü düşünme plesanta yaşlanması olsa doktor bunu anlar ve söylerdi sana kafanda kurma lütfen stres bebeğe yansıyorAyy insallah kuzum yaaa. Plesanta yaslanmasi.vs olmasin dapoziyonu da bas asagi. Dogum pozisyonu almis bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?