2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 hafta geriden gitmeye başladı canım gelişimi ciğer geliştirici iğne yapıldı işte kilo almayı bırakırsa falan alıcaz dedi
Bence de başka bir doktora daha görünmelisin canım burda başka arkadaşlarda vardı bebeği geriden gelen onların da doktoru hiç böyle şeyler söylememiş senin ki tam felaket tellalı sanki tedbir güzel bişey de boşa strese sokmak o sıkıntılardan daha tehlikeli için rahat etsin mutlaka başka doktora da gözük

Üzme Cnm kendini toparlar inşallah zaten doktorlar 2 hafta önde yada 2 hafta geride olmasını normal karşılıyo sıkma canını stresten etkilenmesin annesi

Üzme Cnm kendini toparlar inşallah zaten doktorlar 2 hafta önde yada 2 hafta geride olmasını normal karşılıyo sıkma canını stresten etkilenmesin annesi
Her şey iyi giderken bir anda gerilemesi üzdü baya doppler yapti doktor sıkıntı yokmuş. Suyu da yeterliymis. Gelecek hafta bir daha bakacak iste

Her şey iyi giderken bir anda gerilemesi üzdü baya doppler yapti doktor sıkıntı yokmuş. Suyu da yeterliymis. Gelecek hafta bir daha bakacak iste
Çok şükür ki bi sıkıntı yok Cnm elbet dengelenir benimde 4 gün geri çıktığında üzülmüştüm ama çok şükür sağlığı yerindeydi sonra kafaya takmamaya çalıştım bu hafta ne der orasını bilmiyorum ama sağlıklı olsun da zayıf minnak olsun

Aynen kuzum dogru diyosun. Senin de mi karın cevresi küçük çıkıyor yoksa genel ölçümler mi küçük çıkıyor

Beslenmene dikkat edersen düzelecektir mutlaka canını sıkma çok fazla bir gerilik değil benim de haftasına göre zayıftı doktor beslenmene dikkat et bile demedi özeldi hemde kızlarımın ikiside 4 kiloya yakındı bu bebiş zayıf olacak yeter ki sağlıklı olsun diyorum en önemlisi o tabi 11lere kaç aç dururdum kan ilacı vs derken şimdi dikkat ediyorum bakalım toparlanmış olur mu benimki de.. İnşallah güzel haberler alırız

Canım niye bozuyorsun moralini dr un dediği gibi beslenmene dikkat et et balık muz ceviz bulgura ağırlık ver bazen ölçümlerde de döküntü olabiliyor

Aynen kuzum dogru diyosun. Senin de mi karın cevresi küçük çıkıyor yoksa genel ölçümler mi küçük çıkıyor
Genel ölçümü 4 gün geri çıkmıştı en son gittiğimde üzülmüştüm ama şimdi diyorum çok şükür sağlığı yerinde warsın minnak olsun zaten karı koca bizde minyon insanlarız diye kendimi rahatlatıyorum

Insallah ben e sabah esimle kalkip demir ilaci iciyordum 8bucukta. Sonra uyuyordum . 11 gibi fındık ceviz falan atistirip 12.30da eşimle kahvalti ediyordum . Doktor sıkıntı olmaz devam edebilirsin oylw ama protein agirliklibeslen dedi. Zayıf olmasi degil de erken doğması ya da Allah korusun bir sıkıntı olmasi korkutuyor beni

Canım niye bozuyorsun moralini dr un dediği gibi beslenmene dikkat et et balık muz ceviz bulgura ağırlık ver bazen ölçümlerde de döküntü olabiliyor
Normalde baligi haftada 2 yerdik. Haftada 1 e düşürmüştüm. Biraz sebzeye yöneldik ama yanlış yapmışım proteine döneceğim tekrar. Insallah farki kapatir

Bende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalim

Az önce Ateş kara bilim kurulu üyesi vardı kanal d de oda gebeler yüksek risk grubunda dedi kafam karıştı yapılacak mi bu aşı bize yapılmayacak mı
Gebelere deney yapılması etik olmadığı için hiçbir aşının gebeler üzerinde klinik deneyi yoktur. Yani gebeye yapılan aşıdan sonra gebeye ne olur bebeğe ne olur sorusunun bilimsel cevabı araştırılmamıştır. Salgın var diye aşırı popülerleşen grip ve zatürre aşılarınınsa namı pek güzel yayılmadı, korona teşhisliler arasında grip ve zatürre aşısı yaptirmis olanların oranı çok yüksek. Aşı yaptıracaksınız bir kaç kere daha düşünün derim.

Bende sadece karin cevresi geri çıkınca korktum. Plesanta kaynakli bisey de olabilirmiş. Plesanta yaslanmasi falan. Bakalim haftaya gittigimizde nasil olacak . Bir sorun bile olsa 37 38e kadar idare eder dedi doktorum ama bakalim
Canım üzme kendini bende yazmıştım önde giderken bu kez geriye düştü diye ama inan kordon dolanmasını duyunca kilosunu umursamadım bile bi sonraki kontrolde duymak istediğim tek şey sağlıklı olması inşallah kiloyu da toparlar bi dönem az alırlar bi dönem fazla hep aynı olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar doktor problem var demedikçe üzülecek bi durum yok içini ferah tut beslenmene dikkat et

Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz Cnm dengelenir o hiç üzme kendini stres yapma

Aslında ümit kesmek diye bir şey söz konusu değil. Sadece konuya hakim doktor bulmak mesele. Ilk dogum sancıları başladığında bile bebeğin pozisyonu degistirilebilir %90 basari oranı ile. Bu konuda ehil doktor ve ebeler anneyi sırt üstü yatırıp karına dışardan basit agrisiz bir masajla müdahale ederek bebeğin dönmesine yardım ediyor. Bebeğiniz ters olduğu için sezaryen olmak zorunda değilsiniz yani, vakti geldiğinde doktorunuzla konusabilirsiniz. Doktor bulamazsaniz instagramda @ebesenayyazici tavsiyede bulunabilir, kendisi de bu masaji yapan bir ebe. Ters pozisyondaki bebeğin nasıl çevrildiğini merak eden anneler için video bırakıyorum.

Bende bacak boyuna takmıştım 1 hafta geri diye pozisyon değiştikçe ölçümler de değişiyor mm hesabı hafta atlatıyor ben sorun olduğunu düşünmüyorum bir ay gidiyorum bebek önde diğer ay geride çıkıyor doktora söyledim pozisyon bile etkili bi kaç kez ölçüm yapayım hepsinde farklı çıkar dedi sorun yok bebeğinde kafana takma dedi bende takmıyorum

Bebeğinizin kilosu kaç acaba
Canım miladında 2.500 kg doğan bebekle 4.000 kg doğan bebek de aynı doktorların gözünde bence stres yapma her bebek tombik doğacak diye bir şey yok Abimlerin bebiş 35'inci hafta da 2 kg olmuştu benım 32 hafta da 1.910 çıktı Çok tombul bebek doğurmakta sağlıklı bir şey değil içini ferah tut bence başka doktora da gözükme şansın varsa muhakkak gözük bazı doktorlar felaket tellalı gibi çünkü

Ayy insallah kuzum yaaa. Plesanta yaslanmasi.vs olmasin da poziyonu da bas asagi. Dogum pozisyonu almis bizimki

Ayy insallah kuzum yaaa. Plesanta yaslanmasi.vs olmasin da poziyonu da bas asagi. Dogum pozisyonu almis bizimki
Kaç kg bebiş şu an? Kötü düşünme plesanta yaşlanması olsa doktor bunu anlar ve söylerdi sana kafanda kurma lütfen stres bebeğe yansıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…