2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 2 tane aldım
Bir tanesi hastaneden çıkmak için 0-1 ay, birde bahçemiz var İzmirde hep güneş, bahçede bebek arabada gezdiririm. Bir tane de 3-6 ay aldım.

Eklentiler

• B850D450-05B0-4583-93DE-15F2BF822BE9.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 65
  • EA024542-E716-4294-AADB-094D22B2752D.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 61
Normal olandan kullanmıştım jelli olanı denemedim ama sen diyince bi araştırayım bakalım
Canım sanırım jelliye gerek yok krem kullanirsak nemli tutmak için büyük ni ihtimal onlar ben şuan zaten hindistan cevizi kullaniyorum son ayda zaten kreme başlarım tam ne işe yarıyorlar anlayamıyosun ki

Ben 2 tane aldım
Bir tanesi hastaneden çıkmak için 0-1 ay, birde bahçemiz var İzmirde hep güneş, bahçede bebek arabada gezdiririm. Bir tane de 3-6 ay aldım.
Almaya karar verdim sadece altı tarafı ayakli mi yoksa kundak seklindemi alsam diye karar veremedim hm in iki şekilde kullanılani var onu dusunuyorum

Almaya karar verdim sadece altı tarafı ayakli mi yoksa kundak seklindemi alsam diye karar veremedim hm in iki şekilde kullanılani var onu dusunuyorum
Ben ayaklı aldım, altı yuvarlar olan bebek arabasında ve oto koltukta sıkıntılı oluyor açıkçası

Canım sanırım jelliye gerek yok krem kullanirsak nemli tutmak için büyük ni ihtimal onlar ben şuan zaten hindistan cevizi kullaniyorum son ayda zaten kreme başlarım tam ne işe yarıyorlar anlayamıyosun ki
Göğüs pedi diyorum ya normali evde çok ise yarıyor bir de artık gerçekten pahalı birşey almaktan valla yoruldum

Dikkat edebiliyosan et canım, bende kimseyle görüşmüyorum normalde. Gelmek istediklerinde gelmeyin dedim. Bugünde getirecekleri şeyler var diye çat kapı geldi annemle babam. Artık ne yapayım. Allah korusun

Günaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar olsun
Dün e nabız a baktım grip aşısı için riskli grupta değilmişim malum pandemi de var grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı
Ben ömrümde ilk kez bugün oldum doktorum tavsiye etti

Kızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Benim kasıkla bacak bitişiğinde biraz olmuştu son 1 aydır, bugün de belimde farkettim ufak ufak kızarıklıklar. Hamilelikten önce de kilo almadan kaynaklı vardı biraz ama şimdi korkuyorum göbeğimde de çıkacak diye. Şimdiye kadar olmayınca olmaz sanıyordum meğer son haftalarda aniden çıkabiliyormuş

Canım bünye meselesi illaki cikiyomus ne kadar krem sursende .. Benim şuan kılcal damar şeklinde kimiziliklar oluştu ama çatlak değil sanırım bunlar doğumdan sonra bile olusabiliyomus hiç catlamayanlarin öyle olmuş

benim gogsumde biraz oldu

Benim de küçük ince kızarıklıklar şeklinde şuan, daha fazla artmasa harita gibi olmazsa buna da şükredicem. Bu kadarı doğumdan sonra kilo verip sıkılaşmayla büyük oranda geçer belki, fazlasından korkuyorum

benim gogsumde biraz oldu
Benim de göğsümde eskiden kalmalar biraz belirginleşti renksiz şekilde, o da can sıkıcı ama yeni kırmızı kırmızı çıkanlar daha çok moralini bozuyor insanın

Benim de göğsümde eskiden kalmalar biraz belirginleşti renksiz şekilde, o da can sıkıcı ama yeni kırmızı kırmızı çıkanlar daha çok moralini bozuyor insanın
benimde hafif kirmizi su an cok canim sıkılıyor

Benim gecen hafta 2_3 kızarıklık olmuştu göbeğimde kedi tırmalamış gibi.çatlakmış ilk hamileliğimde olmadığı için çok dikkat etmiyordum bu kez. Kızarık haldeyken hemen c vitamini serum ve dermaroller yaptım ve sonrasında medacassol cilt kremi kullandım.hergün gündüz ve gece bio oil kullandım geçti.çatlak kırmızıyken müdahale edilebiliyormuş demek kiSen de bir dene istersen ama dermaroller yapma benim çok kızardı sonrasında korktum ama belkide deriye hasar vererk o şekilde toparladı bilemiyorum şimdi. Şimdi hindistan cevizi yağı ve kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.her gece üşenmeden sürüyorum göbek çevresi, yanlar ,bacaki leri basenler ve göğüsler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…