Kızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Kızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Ben 2 tane aldım
Bir tanesi hastaneden çıkmak için 0-1 ay, birde bahçemiz var İzmirde hep güneş, bahçede bebek arabada gezdiririm. Bir tane de 3-6 ay aldım.
Canım sanırım jelliye gerek yok krem kullanirsak nemli tutmak için büyük ni ihtimal onlar ben şuan zaten hindistan cevizi kullaniyorum son ayda zaten kreme başlarım tam ne işe yarıyorlar anlayamıyosun ki
Ben 2 tane aldım
Bir tanesi hastaneden çıkmak için 0-1 ay, birde bahçemiz var İzmirde hep güneş, bahçede bebek arabada gezdiririm. Bir tane de 3-6 ay aldım.
Kizimin camasirlarini yikamaya basliyim dedim bugun ama etiket keserken bile yoruldum zar zor bi posta attim makinaya artik ne ara utulerim digerlerini yikarim bilmem cidden yorucu ismis Benim gibi gece birakanlar birakmasin
Canım sanırım jelliye gerek yok krem kullanirsak nemli tutmak için büyük ni ihtimal onlar ben şuan zaten hindistan cevizi kullaniyorum son ayda zaten kreme başlarım tam ne işe yarıyorlar anlayamıyosun ki
2 gündür yakın akrabalarım ve annemlerin bulunduğu sokakta bir sürü pozitif vaka çıktı. Eşimin ailesinde de çıktı. Ben kimseyle gidip gelmiyorum. Bence abartmıyorsun vakalar artıyor daha da artacak. Ben çocuğumu okula göndermedim bu yüzden kimsenin de eleştirmeye hakkı yok bence
Dikkat edebiliyosan et canım, bende kimseyle görüşmüyorum normalde. Gelmek istediklerinde gelmeyin dedim. Bugünde getirecekleri şeyler var diye çat kapı geldi annemle babam. Artık ne yapayım. Allah korusun
Günaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar olsun
Dün e nabız a baktım grip aşısı için riskli grupta değilmişim malum pandemi de var grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı
Kızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Benim kasıkla bacak bitişiğinde biraz olmuştu son 1 aydır, bugün de belimde farkettim ufak ufak kızarıklıklar. Hamilelikten önce de kilo almadan kaynaklı vardı biraz ama şimdi korkuyorum göbeğimde de çıkacak diye. Şimdiye kadar olmayınca olmaz sanıyordum meğer son haftalarda aniden çıkabiliyormuş
Kızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Benim kasıkla bacak bitişiğinde biraz olmuştu son 1 aydır, bugün de belimde farkettim ufak ufak kızarıklıklar. Hamilelikten önce de kilo almadan kaynaklı vardı biraz ama şimdi korkuyorum göbeğimde de çıkacak diye. Şimdiye kadar olmayınca olmaz sanıyordum meğer son haftalarda aniden çıkabiliyormuş
Canım bünye meselesi illaki cikiyomus ne kadar krem sursende .. Benim şuan kılcal damar şeklinde kimiziliklar oluştu ama çatlak değil sanırım bunlar doğumdan sonra bile olusabiliyomus hiç catlamayanlarin öyle olmuş
Canım bünye meselesi illaki cikiyomus ne kadar krem sursende .. Benim şuan kılcal damar şeklinde kimiziliklar oluştu ama çatlak değil sanırım bunlar doğumdan sonra bile olusabiliyomus hiç catlamayanlarin öyle olmuş
Benim de küçük ince kızarıklıklar şeklinde şuan, daha fazla artmasa harita gibi olmazsa buna da şükredicem. Bu kadarı doğumdan sonra kilo verip sıkılaşmayla büyük oranda geçer belki, fazlasından korkuyorum
Benim de göğsümde eskiden kalmalar biraz belirginleşti renksiz şekilde, o da can sıkıcı ama yeni kırmızı kırmızı çıkanlar daha çok moralini bozuyor insanın
Benim de göğsümde eskiden kalmalar biraz belirginleşti renksiz şekilde, o da can sıkıcı ama yeni kırmızı kırmızı çıkanlar daha çok moralini bozuyor insanın
Benim gecen hafta 2_3 kızarıklık olmuştu göbeğimde kedi tırmalamış gibi.çatlakmış ilk hamileliğimde olmadığı için çok dikkat etmiyordum bu kez. Kızarık haldeyken hemen c vitamini serum ve dermaroller yaptım ve sonrasında medacassol cilt kremi kullandım.hergün gündüz ve gece bio oil kullandım geçti.çatlak kırmızıyken müdahale edilebiliyormuş demek kiSen de bir dene istersen ama dermaroller yapma benim çok kızardı sonrasında korktum ama belkide deriye hasar vererk o şekilde toparladı bilemiyorum şimdi. Şimdi hindistan cevizi yağı ve kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.her gece üşenmeden sürüyorum göbek çevresi, yanlar ,bacaki leri basenler ve göğüsler.