1835 kg. Gecen 3 hafta önce 1590di. 3 haftada 245 gram almisKaç kg bebiş şu an? Kötü düşünme plesanta yaşlanması olsa doktor bunu anlar ve söylerdi sana kafanda kurma lütfen stres bebeğe yansıyor
ama kgsu haftasıyla uyumlu niye canını sıktın ki1835 kg. Gecen 3 hafta önce 1590di. 3 haftada 245 gram almis
Insallah kuzum dedigin gibi sağlıklı olsunlar. Kilosu mühim degil. Benim korkum sağlığında bi sıkıntı olmasi ya da erken dogmasi Allah korusunCanım üzme kendini bende yazmıştım önde giderken bu kez geriye düştü diye ama inan kordon dolanmasını duyunca kilosunu umursamadım bile bi sonraki kontrolde duymak istediğim tek şey sağlıklı olması inşallah kiloyu da toparlar bi dönem az alırlar bi dönem fazla hep aynı olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar doktor problem var demedikçe üzülecek bi durum yok içini ferah tut beslenmene dikkat et
31 haftayla uyumlu çıkınca korktumama kgsu haftasıyla uyumlu niye canını sıktın kibi daha ki gidişinde düzelir herşey boşuna stres yapmışım dersin bol protein tüket süt muz ceviz ye kgsu da gayet normal canını sıkma
Insallah canim sag olAllah’ın izniyle hiç bişi olmaz Cnm dengelenir o hiç üzme kendini stres yapma
Gözün aydın canım maşallah bebişe kontrolden gelip yazmanı bekliyordumSelam kizlar. Kontrolden ciktim bebis yine biraz uzunmus 42 cm 1600 gr gayet iyiymis. Renklk ultrasonda yuzunu gormek istedim ama goremeyiz artik basini asagida kemige dogru dayamis dedi. P Pinokyo1905 kasilma olup olmadigini sen yaz demistin sanirim dimi? Dun aksam anlattigim kasilmaymis ama artik normalmis suresini takip et dedi bide bebek hareketlerinde azalma yoksa sorun yok dedi. Kordon dolanmasini soran bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim onu da sordum o oyle kalir artik ama onemli degil onemli olan 2-3 tur olmamasi bebegin hareketlerini etkilememesi dedi. Bunlarin disinda nst istedi o da gayet iyiymis
Maşallah bebişeSelam kizlar. Kontrolden ciktim bebis yine biraz uzunmus 42 cm 1600 gr gayet iyiymis. Renklk ultrasonda yuzunu gormek istedim ama goremeyiz artik basini asagida kemige dogru dayamis dedi. P Pinokyo1905 kasilma olup olmadigini sen yaz demistin sanirim dimi? Dun aksam anlattigim kasilmaymis ama artik normalmis suresini takip et dedi bide bebek hareketlerinde azalma yoksa sorun yok dedi. Kordon dolanmasini soran bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim onu da sordum o oyle kalir artik ama onemli degil onemli olan 2-3 tur olmamasi bebegin hareketlerini etkilememesi dedi. Bunlarin disinda nst istedi o da gayet iyiymis
Canm , diyorsun ki beslenmemi biraz ihmal etmistim. Benimde oyle bir haftada 2 hafta geri cikmisti bebek hatrlarsin belki cok aglastim burda. Sonraki hafta balik yagimi demir hapimi hic aksatmadm yumurta yedm muhakkak her sabah. Et tuketmini arttirdim. Son gidisimde 2 haftadan 1 haftaya dusmustu geriligi. Oyuzden uzulme lutfen31 haftayla uyumlu çıkınca korktum
Ben de oyle yapacağım dikkat edecegim kuzum. Doktorum da toparlarsin inanıyorum ben dedi. Haftaya çağırdı. Insallah düzelir. Allah bebislerimizi korusunCanm , diyorsun ki beslenmemi biraz ihmal etmistim. Benimde oyle bir haftada 2 hafta geri cikmisti bebek hatrlarsin belki cok aglastim burda. Sonraki hafta balik yagimi demir hapimi hic aksatmadm yumurta yedm muhakkak her sabah. Et tuketmini arttirdim. Son gidisimde 2 haftadan 1 haftaya dusmustu geriligi. Oyuzden uzulme lutfen
Doğumun normal gorunuyo o zaman canım bebek donduyse hayırlısı olsun her şeyin sanırım oda bayağı kasık sancısı yapar çok hareket etme vs dedi mi ? Nst kasilmadan dolayimi istedi yoksa erken mi basliyo doktorun ?Selam kizlar. Kontrolden ciktim bebis yine biraz uzunmus 42 cm 1600 gr gayet iyiymis. Renklk ultrasonda yuzunu gormek istedim ama goremeyiz artik basini asagida kemige dogru dayamis dedi. P Pinokyo1905 kasilma olup olmadigini sen yaz demistin sanirim dimi? Dun aksam anlattigim kasilmaymis ama artik normalmis suresini takip et dedi bide bebek hareketlerinde azalma yoksa sorun yok dedi. Kordon dolanmasini soran bi arkadas vardi kimdi hatirlayamadim onu da sordum o oyle kalir artik ama onemli degil onemli olan 2-3 tur olmamasi bebegin hareketlerini etkilememesi dedi. Bunlarin disinda nst istedi o da gayet iyiymis
Aynısını benımde yapmam lazım halılar yıkamaya gıdecek temızlık ıcın bır abla bulmam lazımBugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm
Canım iş yaptıkça bişeyler çıkıyor sürekli. Bende gardolapları temzileyip topladım çekmeceleri temizleyip düzenledim ıvır zıvır işimi bitirdikten sonra her gün bir odayı yapcam. Benim de gözümde büyüyo çokBugun annem ugradi mutfak dolaplarini duzenledk. Anlamiyorum yapiyoruz yapiyoruz is bitmiyor. Hic bukadar isten gucten yildigim olmamisti. 2+1 ev bi guzelce temizleyp cekilemedm anasni satim. Ve yine bebek esyasi yikayp utulemem lazm
Üf hiç deme ben tek başıma yapcam ama gözümde büyüdükçe büyüyor. Halılar gidecek günde bir odaya gircem ben. Eşim geceleri çalışıyor bende o gittikten sonra her gece bir odaya gircem. Perdeler için birilerini çağırmam gerek asılması için üf bi biteydiAynısını benımde yapmam lazım halılar yıkamaya gıdecek temızlık ıcın bır abla bulmam lazım
Hepsi gözümde büyüyor
Bu kontrolüme de gideyim hızlandırılmış tur gibi hepsini yapıcam sezeyan için doğuma 4 hafta falan kalmış oluo halılar zaten 1-2 haftadan önce gelmezÜf hiç deme ben tek başıma yapcam ama gözümde büyüdükçe büyüyor. Halılar gidecek günde bir odaya gircem ben. Eşim geceleri çalışıyor bende o gittikten sonra her gece bir odaya gircem. Perdeler için birilerini çağırmam gerek asılması için üf bi biteydi
Olmaz canim merak etme cok normal bi durummus bu icini ferah tutGözün aydın canım maşallah bebişe kontrolden gelip yazmanı bekliyordumteşekkür ederim kordon dolanmasını ben sormuştum inşallah 2.3. olmaz diye bekliyorum bende
kasiklarimda agri olmuyor canim kaburgami ittiriyor sadece. Nst yi kasilma var diyince istedi sanirim bundan sonraki kontrollerde isteyecekmisDoğumun normal gorunuyo o zaman canım bebek donduyse hayırlısı olsun her şeyin sanırım oda bayağı kasık sancısı yapar çok hareket etme vs dedi mi ? Nst kasilmadan dolayimi istedi yoksa erken mi basliyo doktorun ?
Anladım canim önlem amaçlı demek ki kasılma olduğundan. Yinede kendini yoracak şeylerde bulunma çok oturunca yasa ayakta durunca filan da kasiliyo bana genelde öyle oluyo yumru gibi oluyo bı taraf bende ikisinde gideceğim bakalım ne diyecekkasiklarimda agri olmuyor canim kaburgami ittiriyor sadece. Nst yi kasilma var diyince istedi sanirim bundan sonraki kontrollerde isteyecekmis
dun merdiven inip cikmistim bikac kere birazda yorulmustum ondan oldu sanirim ama normalmis bu haftalarda zatenAnladım canim önlem amaçlı demek ki kasılma olduğundan. Yinede kendini yoracak şeylerde bulunma çok oturunca yasa ayakta durunca filan da kasiliyo bana genelde öyle oluyo yumru gibi oluyo bı taraf bende ikisinde gideceğim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?