- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Evet bebek aşağıdan baskı yaptıkca midem geçmiyor asla anca bebeği doğurmam gerekiyor midem düzelsin sıkışmasınHadi yabenim içtim ya, 30 saniye içinde o yanma hissi kayboluyor. Hissiyatını bile unutuyorum.o derece. Sende gastrit falan belki zayıf geliyordur bu şurup cnm
Cnm ben bunu aldım pentiden. Emzirme kısmı da var lohusalar için. Üzerine de bunun sabahliğı var kışlıķ hırka şeklinde gri bir şey. Kimseyi almıyorlar zaten içeri, sıcak da oluyormuş hastaneler.Kızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Emeğine sağlık! Çok güzel olmuş!Merhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Aman tanrım çok tarz duruyor bayıldımMerhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Benim 2 haftadır var mide ağrısı mide bulantısı mode yanmasıKızlar şaka gibi 8. Ayımdayım midem hala geçmedi başından beri hep yanıyor kaynıyor benim gibi olan var mı
Ay maşallah insallah benimde sorun olmaz delirtecek bu doktor sağolsun beni ama gelişim geriliği falan olsa hiç kilo almaz kilo vermeye başlar diyorlar ben 9 gün arayla gittim 150 grm almış hiç almazdı yani ben mi kendimi böyle teselli ediyorum anlamadım gitti valla kafam çok karışık37 haftalık doğdu kuvezde kalmadı sadece solunum sıkıntısı oldu onun için de 5 dk oksijen verdiler ertesi gün de eve geldik zaten
Bence sen bu işim ticaretini yap gayet güzel olmuş ellerine sağlıkMerhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Keski 2 haftadır olsa 8 aydır çekiyorumBenim 2 haftadır var mide ağrısı mide bulantısı mode yanması
Bende bugün yaptım hepsiniMaşaallah ben daha hiç birşey yapmadım
Yaa ilk defa duydum. Çok elzem olsa doktorlar da uyarır benceYa bi ara düşüğe neden olduğunu okumuştum o kalmış aklımda o yüzdençok zıt bilgiler var birbiriyle.
İpek isminde tanıdığım insanlar var canım. Enerji olarak ve hayat olarak gayet güzel iyi yerlerde mutlu insanlar. Ben pek inanmıyorum böyle şeylere. Sen içine sinmediyse koymayabilirsin tabiiKizlar herkesi alintiladim mi bilemedim.Ben ipek isminden vazgeçtim.Sebebi şu güzel zarif bi isim aslinda ama ipeğin oluşum asamasi cok sancili ve zorlu bir süreçmis ve bu isim böyle bir enerjiyi yüklemesin istedim.siz de bi araştırın ipeğin oluşum aşamalarını.bana bunu isim analizleri yapan biri söyledi sizle de paylaşmak istedim.
Merhaba, ben de coraspin kullanıyorum. Brnim doktorum 34’te bırakırız demişti. Haftaya cumartesiye kadar içerim gibi görünüyor yani.Aspirin kullanan bikac kisi varmisiz gene ama cogunluk erken birakmis benimki baya geç geliyo nedense bi de kanama falan da yapiyomus anlasilan iyice tirstim
Gerçekten ustalaşmışsın, maaşallahMerhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Ben en son cuma günü gittim kontrole, 1 haftada 100gr almış benim bebeğim ve doktor normal dedi, boyu biraz uzamış ondandır sorun yok dedi. senin doktorun pimpirikli biraz galibaAy maşallah insallah benimde sorun olmaz delirtecek bu doktor sağolsun beni ama gelişim geriliği falan olsa hiç kilo almaz kilo vermeye başlar diyorlar ben 9 gün arayla gittim 150 grm almış hiç almazdı yani ben mi kendimi böyle teselli ediyorum anlamadım gitti valla kafam çok karışık
Gaviscon bana da verdi doktorum, günde 3 ölçeğe kadar kullanabilirsin dedi.Kızlar benim de midem yanıp kaynıyordoktor gavisgon şurup yazdı size soracaktım ki içen var mı... bir baktım herkeste ayni sorun haftalar hepimizde ayni nerdeyse... sorunlar da ayni
Benim temizlik işim bugün bitti çok şükür. Tabi KV olmasaydı ne yapardım bilmiyorumİki hafta uğraştık. Sadece banyo kaldı onu da iki hafta sonra planlıyorum. Fakat bu hafta hep kendimi halsiz ve yorgun hissettim bir odayı genelde 5-6 saate bitiriyordum dolaplardan camlara perdelere kadar, şimdi 1,5 gün sürdü bir oda. Nefes nefese kalıyorum, yoruluyorum, biraz yatıp, ara verip devam ediyorduk
MaaşallahYerleştirdim
Hala eksiklerimiz var ama büyük ölçüde tamam. Çantamı da hazırlamadım henüz
antibiyotik+parol ve en kisa zamanda disci. Hamileligimin baslarinda yasadim dayanilir gibi degildi 12. haftaya gelince cektirdim kurtuldumDiş ağrısı başımı çatlatıyor şuan. Tuzlu su ile gargara yaptım bana mısın demiyor. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?