2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hadi ya benim içtim ya, 30 saniye içinde o yanma hissi kayboluyor. Hissiyatını bile unutuyorum.o derece. Sende gastrit falan belki zayıf geliyordur bu şurup cnm
Evet bebek aşağıdan baskı yaptıkca midem geçmiyor asla anca bebeği doğurmam gerekiyor midem düzelsin sıkışmasın

Kızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Cnm ben bunu aldım pentiden. Emzirme kısmı da var lohusalar için. Üzerine de bunun sabahliğı var kışlıķ hırka şeklinde gri bir şey. Kimseyi almıyorlar zaten içeri, sıcak da oluyormuş hastaneler.

Eklentiler

• Screenshot_20201020-182526_WhatsApp.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 220
Merhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Aman tanrım çok tarz duruyor bayıldım maşallah ne kadar beceriklisiniz ben yapamam keşke böyle meziyetlerim olsa benim de annem örer bir sürü ama kendim de becerilseydim keşke

37 haftalık doğdu kuvezde kalmadı sadece solunum sıkıntısı oldu onun için de 5 dk oksijen verdiler ertesi gün de eve geldik zaten
Ay maşallah insallah benimde sorun olmaz delirtecek bu doktor sağolsun beni ama gelişim geriliği falan olsa hiç kilo almaz kilo vermeye başlar diyorlar ben 9 gün arayla gittim 150 grm almış hiç almazdı yani ben mi kendimi böyle teselli ediyorum anlamadım gitti valla kafam çok karışık

Kızlar benim de midem yanıp kaynıyor doktor gavisgon şurup yazdı size soracaktım ki içen var mı... bir baktım herkeste ayni sorun haftalar hepimizde ayni nerdeyse... sorunlar da ayni
Benim temizlik işim bugün bitti çok şükür. Tabi KV olmasaydı ne yapardım bilmiyorum İki hafta uğraştık. Sadece banyo kaldı onu da iki hafta sonra planlıyorum. Fakat bu hafta hep kendimi halsiz ve yorgun hissettim bir odayı genelde 5-6 saate bitiriyordum dolaplardan camlara perdelere kadar, şimdi 1,5 gün sürdü bir oda. Nefes nefese kalıyorum, yoruluyorum, biraz yatıp, ara verip devam ediyorduk

Merhaba arkadaslar orgude baya ustalastim:)saka bi yana cidden nasil olmus youtube videolarindan izleyerek yaptim 4 yelek 2 patik birde bunlar oldu simdi bu degrade takimin atkisini yapiyorum
Bence sen bu işim ticaretini yap gayet güzel olmuş ellerine sağlık

Yerleştirdim
Hala eksiklerimiz var ama büyük ölçüde tamam. Çantamı da hazırlamadım henüz

Eklentiler

• 621BF192-0C79-4BDF-B06F-725FD9BF5F1F.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 158
  • A5F50251-6CB1-4695-B2F8-81033FABBBC2.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 132
  • E74662D7-6D2F-4238-AB09-5ACC7B10E2B6.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 147
İpek isminde tanıdığım insanlar var canım. Enerji olarak ve hayat olarak gayet güzel iyi yerlerde mutlu insanlar. Ben pek inanmıyorum böyle şeylere. Sen içine sinmediyse koymayabilirsin tabii

Aspirin kullanan bikac kisi varmisiz gene ama cogunluk erken birakmis benimki baya geç geliyo nedense bi de kanama falan da yapiyomus anlasilan iyice tirstim
Merhaba, ben de coraspin kullanıyorum. Brnim doktorum 34’te bırakırız demişti. Haftaya cumartesiye kadar içerim gibi görünüyor yani.

Gerçekten ustalaşmışsın, maaşallah
Çok güzel olmuş, güzel günlerde giydir inşaallah
Ben en son cuma günü gittim kontrole, 1 haftada 100gr almış benim bebeğim ve doktor normal dedi, boyu biraz uzamış ondandır sorun yok dedi. senin doktorun pimpirikli biraz galiba

Gaviscon bana da verdi doktorum, günde 3 ölçeğe kadar kullanabilirsin dedi.
Şuan hamileliğimizin son dönemine geldik, eskisi kadar enerjik ve zinde olmamız beklenemez zaten..ayrıca kendimizi çok yormak da iyi değil, yavaş yavaş olsun birşey olmaz.

Yerleştirdim
Hala eksiklerimiz var ama büyük ölçüde tamam. Çantamı da hazırlamadım henüz
Maaşallah ay ben de şu ütüye başlasam da yerlestirsem artik.

Diş ağrısı başımı çatlatıyor şuan. Tuzlu su ile gargara yaptım bana mısın demiyor. Tavsiyesi olan var mı?

Diş ağrısı başımı çatlatıyor şuan. Tuzlu su ile gargara yaptım bana mısın demiyor. Tavsiyesi olan var mı?
antibiyotik+parol ve en kisa zamanda disci. Hamileligimin baslarinda yasadim dayanilir gibi degildi 12. haftaya gelince cektirdim kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…