2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Diş ağrısı başımı çatlatıyor şuan. Tuzlu su ile gargara yaptım bana mısın demiyor. Tavsiyesi olan var mı?
Canım geçmiş olsun, iltihap varsa doktora git bence. Ağrıyan dişin üstüne karanfil koyup ısır, iyi geliyor.
1 haftadır bugün yarın diye erteliyordum. Sözde yavaş yavaş yapacaktım. Ama geciktirince yaptım bitti gitti darısı başına canım
Amin canım,bu hafta bitirmeye niyetim var bakalım

Canım geçmiş olsun, iltihap varsa doktora git bence. Ağrıyan dişin üstüne karanfil koyup ısır, iyi geliyor.

Amin canım,bu hafta bitirmeye niyetim var bakalım
Acile gittim parol yazdı sadece. Evde karanfil yok sarımsak koydum işe yarardı şimdi fayda etmedi

Aman tanrım çok tarz duruyor bayıldım maşallah ne kadar beceriklisiniz ben yapamam keşke böyle meziyetlerim olsa benim de annem örer bir sürü ama kendim de becerilseydim keşke
Ben de ayni sekilde yapamiyorum inanin youtube da cok seker orguler diye bi kanal var saniye saniye anlatarak yapmis birlikte yaptim onunla terapi gibi basladi mi birakilmiyor

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
Canim bende de oluyor bayadir. Ben de korkmuştum ama normalmiş sanirim

Acile gittim parol yazdı sadece. Evde karanfil yok sarımsak koydum işe yarardı şimdi fayda etmedi
Geçmiş olsun canım annem diş etleri ağrıyınca tarçın ile fırçalıyor iyi geldiğini söylüyor bir dene istersen
Diş doktoru bir arkadaşım karanfil çiğnemenin çok tehlikeli olduğunu söylemişti daha büyük sorunlara neden olabiliyor demişti

Sağol canım. Sabaha karşı bi şekilde uyumuşum. Tekrar ağrırsa onu da denerim

sacmalamis bunca hamile ne yapiyor doguma kadar cekiyor mu o agriyi? O an icin yapabilecegi sey o olabilir ama sonra tedavi edilebilir mutlaka ben cektirdigimde disci korkma kendi esiminkini de cektim hamileyken demisti kendi doktorumda onay vermisti

Off hic mide yanmam olmuyordu siz konusurken cok sukur bende yok demistim kendi kendime bugun mide yanmasiyla uyandim nazar mi ettim ne

İpek isminde tanıdığım insanlar var canım. Enerji olarak ve hayat olarak gayet güzel iyi yerlerde mutlu insanlar. Ben pek inanmıyorum böyle şeylere. Sen içine sinmediyse koymayabilirsin tabii
Benim de var aslinda onlar da gayet iyi ama hayırlısı neyse o isim olsun yavrularimiz

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
Bende bir haftadır aynı sorun var dönerken klozete otururken sanki kirilcakmis gibi hissediyorum kat kut . Sanırım takviyeler bile işe yaramaz oldu

sacmalamis bunca hamile ne yapiyor doguma kadar cekiyor mu o agriyi? O an icin yapabilecegi sey o olabilir ama sonra tedavi edilebilir mutlaka ben cektirdigimde disci korkma kendi esiminkini de cektim hamileyken demisti kendi doktorumda onay vermisti
Çürük için kanal tedavisi yaptır dedi de çürüğüm değil etim ağrıyor ve öylece yolladı gargara bile vermedi ona sinir oldum

Çürük için kanal tedavisi yaptır dedi de çürüğüm değil etim ağrıyor ve öylece yolladı gargara bile vermedi ona sinir oldum
sen iyi bi disciye git bence riske atma iltihap yok demis ama varsa bebege zarari olur allah korusun.

Bende bir haftadır aynı sorun var dönerken klozete otururken sanki kirilcakmis gibi hissediyorum kat kut . Sanırım takviyeler bile işe yaramaz oldu
Gece sağımdan soluma dönerken belimde çok ağrı oluyor acaba yanlış mı dönmeye çalışıyorum önce oturup öyle mi diğer tarafıma döneyim napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…