Aman tanrım çok tarz duruyor bayıldım maşallah ne kadar beceriklisiniz ben yapamam keşke böyle meziyetlerim olsa benim de annem örer bir sürü ama kendim de becerilseydim keşke
Ben de ayni sekilde yapamiyorum inanin youtube da cok seker orguler diye bi kanal var saniye saniye anlatarak yapmis birlikte yaptim onunla terapi gibi basladi mi birakilmiyor
2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
Geçmiş olsun canım annem diş etleri ağrıyınca tarçın ile fırçalıyor iyi geldiğini söylüyor bir dene istersen
Diş doktoru bir arkadaşım karanfil çiğnemenin çok tehlikeli olduğunu söylemişti daha büyük sorunlara neden olabiliyor demişti
Geçmiş olsun canım annem diş etleri ağrıyınca tarçın ile fırçalıyor iyi geldiğini söylüyor bir dene istersen
Diş doktoru bir arkadaşım karanfil çiğnemenin çok tehlikeli olduğunu söylemişti daha büyük sorunlara neden olabiliyor demişti
Acile gittim rus bir kadın doktor vardı. Nerenin ağrıdığını anlamak için vurdu vurdu hava verdi canımı okdr yaktı sonra sadece parol yazdı yolladı. Hamile olduğum için sadece parol verebilirmiş, gargara bile yazamam hangisi hamilelere uygun bilmiyorum dedi Dişim daha beter ağrıyor şuan sağolsun
sacmalamis bunca hamile ne yapiyor doguma kadar cekiyor mu o agriyi? O an icin yapabilecegi sey o olabilir ama sonra tedavi edilebilir mutlaka ben cektirdigimde disci korkma kendi esiminkini de cektim hamileyken demisti kendi doktorumda onay vermisti
İpek isminde tanıdığım insanlar var canım. Enerji olarak ve hayat olarak gayet güzel iyi yerlerde mutlu insanlar. Ben pek inanmıyorum böyle şeylere. Sen içine sinmediyse koymayabilirsin tabii
2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
sacmalamis bunca hamile ne yapiyor doguma kadar cekiyor mu o agriyi? O an icin yapabilecegi sey o olabilir ama sonra tedavi edilebilir mutlaka ben cektirdigimde disci korkma kendi esiminkini de cektim hamileyken demisti kendi doktorumda onay vermisti