2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
antibiyotik+parol ve en kisa zamanda disci. Hamileligimin baslarinda yasadim dayanilir gibi degildi 12. haftaya gelince cektirdim kurtuldum
Benim çürük var ama sanırım sadece ondan kaynaklanmıyor ağrı. Diş etlerimde de şişme oluyor. 1 ay önce de böyle olmuş 1-2 gün sonra geçti. Of şu hamileliği atlatsam da tedavisini içim rahat yaptırsam

iltihap varsa dis etlerin ondan sisiyor olabilir ve iltihap zararli canim bence bi disciye git. Hamilelikte dis cektirmekten korkuyoruz bebege zarari olur mu diye ama iltihap daha da zararli

iltihap varsa dis etlerin ondan sisiyor olabilir ve iltihap zararli canim bence bi disciye git. Hamilelikte dis cektirmekten korkuyoruz bebege zarari olur mu diye ama iltihap daha da zararli
Haklısın ama şuan beynim durdu hiç bişey düşünemiyorum

Diş ağrısı başımı çatlatıyor şuan. Tuzlu su ile gargara yaptım bana mısın demiyor. Tavsiyesi olan var mı?
Kızımın da sürekli dişleri sıkıntılı bende sürekli doğal tedavi bakınıyorum internetten sirkeli suyla da gargara yapmak çok iyi geliyor sonra dişine karanfil koyuyorum birde diş ağrısı için dualar var canım çok faydasını gördük biz bol bol oku sende ama mutlaka doktora da git iltihaplı olabilir tedbir almakta fayda var

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti

Ohh ne güzel temizlik bitmiş güle güle kirletin. Darısı başıma günlerimiz aynı. Bende daha başlamadım

1 haftadır bugün yarın diye erteliyordum. Sözde yavaş yavaş yapacaktım. Ama geciktirince yaptım bitti gitti darısı başına canım

o agri insanda dusunme gucu bile birakmaz bilirim cildiriyormus gibi olursun cok gecmis olsun canim
Acile gittim rus bir kadın doktor vardı. Nerenin ağrıdığını anlamak için vurdu vurdu hava verdi canımı okdr yaktı sonra sadece parol yazdı yolladı. Hamile olduğum için sadece parol verebilirmiş, gargara bile yazamam hangisi hamilelere uygun bilmiyorum dedi Dişim daha beter ağrıyor şuan sağolsun

Sarımsağı ortadan bölüp koyuyorum o geçiriyor ama çıkarttınca tekrar ağrıyor iltihap yokmuş bu arada hamileliğe ve çürüğe bağlı diş eti şişliği. duası olduğunu ilk kez duyuyorum bakıcam hemen.

Bence dişçiye gidebilirsin. Bana doktorum dişçiye gidersem diye bir rapor düzenleyip verdi, diş tedavisine engel bir durum yoktur diye. Yani hamilelikte korkulcak bi şey yok diş tedavisi için. Ben gitmedim ağrım sızım olmadı şükür ama olsa giderdim. Geçmiş olsun

Sağol canım. Ya çürüğüm uzun zamandır var. Bende durup durup hamileyken dişçiye gitmek istemiyorum açıkçası. Zaten esas problem diş etimin şişmesi o da hamilelikten kaynaklanıyor sanırım. Geçmezse gidicem mecbur ne kadar ertelemek istesem de

Gebelikte diş eti sorunlarını okudum ben de, şişme de vardı aralarında. Gebeliktendir bence de ama gidersen hiç değilse ağrısı işin napabileceğini söyler doktor.

Evet, aynen öyle 3 ölçek. Ama hemen faydasını gördüm. Çok iyi geldi.
Enerji zaten «0» düştü. Yataktan kalkmaya zorlanıyorum, birde uykusuzluk başladı hepsi bir birine karıştı... neyse, vücûd alışsın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…