Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Kafiyeleri uyumlu isim pek önermiyorlar kardeşler için canım Bir araştır istersen. Bizim baş harfleri aynı olacak sadece Allah kısmet ederse
İnci ve İpek
Aynı durum benim de başıma geldi canim. Liseden çok yakın arkadaşım var farkli sehirlerdeyiz ve uzun zamandir gorusmuyorduk. Onun bebeği doğalı baya oldu ismini bilmiyordum ne koydunuz dedim İpek dedi. Aaaa benim de cok hoşuma gidiyordu koysak diye dusunuyordum dedim tedirgin bi şekilde. O da koy nolacak ki bi İpek biz değiliz ya hem İpek gibi oluyorlar dedi. Son anda değişmezse fikrimiz İpek diyoruz şu an için biz de
Bizim de aynı sekilde o farklı şehire evlendi gitti ben farklı şehire evlendim geldim. Pek muhabbetimiz de yok.
Çok naif bir isim. Bakalım babasıyla karar verirsek inşallah bize de gelsin bir İpek kız
Kızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Kızlar 10 gündür kardeşim bendeydi, çok güzel zaman geçirdik, yeğenimi bol bol sevdim, bugün gittiler, ev öyle dağınık ki nereden başlasam toplamaya Eşim de onlarla gitti şehir dışına, toplardik şimdiye birlikte.
Kizlar selam bir sorum var:) İpek ismi sizce nasıl? Bir yerde yazmış bir bayan güçsüz basit eski bir isim diye canımı sıktı bu yorum da size bir sorayım dedim
Yiyebilirsin canım ne olacak ki tuzsuz olduğu sürece ama kabak tercih et daha vitaminli ben canimin çektiğini yedim abartı olmayacak şekilde cips filan . Tatlı krizlerime giriyorum ona engel olmak elimde değil maalesef
Kızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Kız alti ideal bence ben bı tane koydum tercih edermiyim bilmiyorum rahat edemiyorum çünkü kanamadan dolayı yine giyilir diye valize koydum. Düz beyaz yakasında dantel detaylı var . Onun dışında pijama koydum biri yine dantel detaylı düz ceyizimden . Diğeri de sportif bisey kan vs olursa diye bı güne fazla ama yanımda bulunsun diye dusundum.
Kız alti ideal bence ben bı tane koydum tercih edermiyim bilmiyorum rahat edemiyorum çünkü kanamadan dolayı yine giyilir diye valize koydum. Düz beyaz yakasında dantel detaylı var . Onun dışında pijama koydum biri yine dantel detaylı düz ceyizimden . Diğeri de sportif bisey kan vs olursa diye bı güne fazla ama yanımda bulunsun diye dusundum.
Saol canım ben de yanına iki pijama koyarım dedim, normal o zaman. daha yeni hazırlıyorum hastane cantasını daha zaman var dye dusunurken 5 hafta kalmıs.