2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Saol canım ben de yanına iki pijama koyarım dedim, normal o zaman. daha yeni hazırlıyorum hastane cantasını daha zaman var dye dusunurken 5 hafta kalmıs.
Normal canim bebek için de bir onlu takım iki beşli takım bı tanede tulum Benim daha var ama malum doğumun saati günü belli olmaz diye her ihtimale karşı hazır ettim tam kapatmadim daha eksiklerim var bebek bezim filan kaldı kararsızım hala hangisiyle başlasam diye

Çok severim ipek ismini. Kuzenimin kızının ismi olmasaydı ilk düşündüğüm isimlerden biriydi benim

İpek ismini ben çok seviyorum canım, çok narin, naif bir isim.

Cok sevdgm bi arkadasimin ismi. Gucsuz ve basit derken nekadar densiz bir yorum olms. Gayette guclu bir karaktere sahp benm arkadasm olan ipek. Bencd de cok hos bir isim

Canım benim İpeğim geliyor çok da beğeniyorum çok zarif Bir isim. Yanına bir isim arıyoruz. Bir de İncim var İnci Lara

İnsanların işi yok sürekli bir şeyleri elestiriyorlar. Ben de İpek koymayı düşünüyorum açıkçası ve hiçte kulaga öyle kötü anlamlar gelmiyor. İnsanın içini yumusatiyor bence.
Kizlar herkesi alintiladim mi bilemedim.Ben ipek isminden vazgeçtim.Sebebi şu güzel zarif bi isim aslinda ama ipeğin oluşum asamasi cok sancili ve zorlu bir süreçmis ve bu isim böyle bir enerjiyi yüklemesin istedim.siz de bi araştırın ipeğin oluşum aşamalarını.bana bunu isim analizleri yapan biri söyledi sizle de paylaşmak istedim.

Arkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması
Uras Eymen Kıvanç Deniz anlami da güzel isimlerden.Bence uymasin neden uyumlu olacak ki zaten. Metehan da güzel

Arkadaşlar sizce DORUK ARIN A uygun erkek ismi var mı bulamıyoruz Metehan koyucaz millet ay ne uyumsuz diyor sartmi uyması
Canım boşver milleti uyumlu olmaz zorunda da değil bence benim kızımın adı da Melek bunu Arven koycaz ne istersen onu koy

Kızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki
Benim pek canım çekmediği için yemedim, birkaç defa bir avuç olacak şekilde yemisimdir.
Tuzlu ise dikkat ederek abartmadan biraz ye bence.

Beklenti içinde değilim onun farkına vardım çok şükür yoksa sürekli gözüme batardı bunlar. Hamileliğe kadar umrumda bile değildi zaten, ama bilseler ki bana gösterdikleri kıymet kadar karşılığını görecekler torunları da bu sayede onlara daha yakın olacak ona göre davranırlardı. Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama ince düşünceli de hiç değiller. Hayırlısıyla şu doğumu lohusalığı atlatayım, hele de korona mevzusundan kimseyle sorun yaşamadan geçsin şu zaman istiyorum. Sonra herkes kendi işine baksın, ilişkiler yeniden gözden geçirilir buna göre. Eşim aradaki dengeyi kurduktan sonra ailesi benim problem kaynağım olmaz zaten

Kızlar şaka gibi 8. Ayımdayım midem hala geçmedi başından beri hep yanıyor kaynıyor benim gibi olan var mı
Ben 7 aya kadar hiç bulantı kusma mide yanması yaşamadım 7 aydan sonra verdi çoşkuyu

Kızlar mide için gaviscon öneririm ben de. Anında geçiriyor. Bana da doktorum vermişti daha 17 haftalikken. Başka bir doktor daha onermisti. Ben de midem yandiginda dayanamayacak gibiysem 1 tatli kasigi iciyorum. Bazen günde 3 kere. basucu ilacim.. Her yere benimle geliyor. evde 3 kişiyiz eşim ,gaviscon ve ben :)

Ohoo gavisgon şişesini bile yedim o derece kullandım ama gram geçirmiyor mide koruyucu lansor 30 mg bile kullandım midemde gastirit ve reflü var ne yapsam olmuyor

Ohoo gavisgon şişesini bile yedim o derece kullandım ama gram geçirmiyor mide koruyucu lansor 30 mg bile kullandım midemde gastirit ve reflü var ne yapsam olmuyor
Hadi ya benim içtim ya, 30 saniye içinde o yanma hissi kayboluyor. Hissiyatını bile unutuyorum.o derece. Sende gastrit falan belki zayıf geliyordur bu şurup cnm

Kızlar bir sorum olacak hastane çantanıza nasıl bir gecelik koydunuz? ben spor bir şeyler koyacağım ama kısalığı uzunluğu nasıl olmalı konusunda tereddütte kaldım.
Dize kadar benimki kısa kollu. 2 pijama takımı 1 gecelik koydum. Ihtiyaca göre giycem artık
Kızlar çekirdek yiyor musunuz hiç? Benim ne zamandır canım çekio artık dayanamıcam bir sorun olur mu ki
Ilk 3 ay çok yedim bulantıma iyi geliyodu. Sakıncalı diye duymadım hiç çekirdek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…