Öyle düşünme moralini bozma uzun süre içinde kalır yüreğin doğrulmaz eşinin ailesi sonuçta insanlar beklenti içinde oldukları için hayal kırıklıkları yaşarlar ilk evliliğimde bende aynı sorunları yaşadım kızım 6 aylıktı ailesi yüzünden ve daha aşamadığımız bir sürü şey y9zünden boşandık kızım 7 yaşına tekrar bir evlilik yaptım şimdi çok mutluyuz eşimde bende hayatı yaşamış tecrübelermiş olarak evlendik bu çok büyük etken ilk hamileliğimde neler neler yaşadım kapının önünden defalarca geçtiler nasılsın demediler bir şeye ihtiyacın var mı demediler hastanelerde yattım defalarca hiç umurlarında olmamıştı sonra baktık büyüyor her şey patladım ve bitti pişman miyim asla kızımı kendi istediğim gibi büyüttüm annem babam aile içinde sevgi dolu büyüdü her istediğine sahip oldu özgüvene sahip tabi babasını gördü hep hala da görüşüyor ama ben ne öğrendim biliyor musun beklenti içinde olmamayı sende bunu dene bekleme kimseden bir şey sen yap aklındakini başkası yaparsa senin düşündüğünü yada istediğini teşekkür edersin sadece