2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben inanmiyorum o sac olayina bebegin kafasi asagida mide yanmasi ne alaka Zaten cevremde hicbiseye inanmamamla taninirim
Ay bende öyleyim Geçenlerde okumuştum bebeğin saçlı olmasıyla hiç bir alakası yokmuş sonuçta bebek amniyon sıvısının içinde ve saçları olsa bile mideye etki etmesi inkansız. Ama bebek büyüdüğü için mideyi sıkıştırıyor ve bu da mide yanmasına sebep oluyormuş. Ben geçen gün pul biber yemiştim mesela o gün çok yandı midem yani baharat yemeyin kızlar çok etki ediyor.

Merhaba benimde doğumum 2020 Aralık olarak planlanıyor ama bikac gundur bel ağrım vardı dün akşam aşırı derecede ağrılarım arttı ara ara kasılmalarımda oldu bugünde belim ağrıyor kopucak yerinden gibi benim gibi bir durum yaşayanınız var mı?

Gece sağımdan soluma dönerken belimde çok ağrı oluyor acaba yanlış mı dönmeye çalışıyorum önce oturup öyle mi diğer tarafıma döneyim napsam bilemedim
Canim ben de ayni durumdayim karnım çok ağır geliyor bütün gece sağa sola dönmekle geçiyor.bir de bazen reflu olursa yatagin başlığına yaslanip oturarak uyumaya calisiyorum sayılı gün çabuk geçer inşallah normal bu durumlar artık

Kızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Ayy çok heyecanlı Benim doktorum 38-39 arası alırız dedi eğer 38 de alırlarsa 22-29 kasıma denk geliyor. 39 olursa da tam kasım sonu

Biz şu an 33+1 iz. Ben 51 ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 57’ydim. Bebeğimde haftasıyla uyumlu

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
3 aralık dedi ama suan bebek 38. Haftaya gircek yarın boyut ve gelişim olarak 3 aralığı basıl beklicek merak ediyorum çünkü gelişimi çok önde 15 gün önce 3 kiloydu

Biz şu an 33+1 iz. Ben 51 ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 57’ydim. Bebeğimde haftasıyla uyumlu
Ayy çok güzel benimmiçimde bir korku var gelişimi 1 ay önden gidiyor yarın 38 haftalığa uyumlu olucak sezeryan için 3 aralık dedi çok geç bir tarih oldugunu düsünüyorum 9 kasımda hersey belli olcak bence

Gece sağımdan soluma dönerken belimde çok ağrı oluyor acaba yanlış mı dönmeye çalışıyorum önce oturup öyle mi diğer tarafıma döneyim napsam bilemedim
Benim belim sırtım oyuluyomus gibi oluyo normalmiş ağırlık bindiği icin bide tek tarafa kilo alımı olduğundan .Oylede kasiliyo insan bende bazen düşünüyorum acaba eziliyomuscasina hareket ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…