2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eğer gelişimini tamamlarsa 37-38 de alabilirler. Hiç korkma bi aksilik olmazsa da 39’a kadar bekle bişey olmaz bebek iyi olsun sen de iyi ol yeter

Oy maşallah bebeğin önde gitmesi doğum açısından erkene mi cekiliyo sata göre mi alacaklar bişey söylediler mi ?

Eğer gelişimini tamamlarsa 37-38 de alabilirler. Hiç korkma bi aksilik olmazsa da 39’a kadar bekle bişey olmaz bebek iyi olsun sen de iyi ol yeter
Benim bi dahaki randevum 9 kasımda o tarihte ben dolu dolu 39 haftalık olcam sanırım apar topar sezeryan olcak bence
Oy maşallah bebeğin önde gitmesi doğum açısından erkene mi cekiliyo sata göre mi alacaklar bişey söylediler mi ?
İşte benim korkum o benim asıl son adet tarihim 1 şubat ama martta adet görmedim adet düzensizliğim vardı ilk hamile kaldıgımda doktor 2 aylık bebegin ultrasonda gözükmesi gerekir dedi ve gözükmüyordu sonra gözüktü doktor boyutuna göre geç döllenme olmus senin son adet tarihini 3 mart olarak belirliyoruz dedi hep 3 marta göre gitti boyutu sonradan ilerledi cok aşırı karışık adet döngüm o yüzden bebeğin doğumuda boyutuda cok zor doktor bile hayret ediyor haftasına göre %50iri bi bebek diyor

Kızlar Kasım annesi doğum yapan biri böyle yazmis degerlendirin mutlaka ...

Bavulum da tek kullanılmayan şey depent oldu ilk gün hasta bezi serdiler ayağa kalkınca kendi büyük hasta bedlerini verdiler takip için bugün de pansuman a gelen hemşire gördü depent i cikartirdi bu bezler yaranın hava olmasına engel oluyor açık kalması lazim dedi ve külot üstü ped taktırdı. Ayağınıza mutlaka lastiksiz patik çorap alın şişiyor ve kesiyor bileklerim sızladı.
Humane bitki çayı mutlaka alın memeleri dolduruyor hemşireler bestlak damla varmış onu tavsiye etti çoğu hatta bir yenidoğan hemşiresi yeğenini 2 ay sonra annenin sütü bitince bu ürünle tekrar artırdı dedi.

Gerçekten ilginç benim adet tarihim belli ama bebek iki hafta filan önde ilerliyo bu gitmemde soracağım doğumu sata goremi planlayacagini. 4 kg üstü doğar sanırım senin ki . Kilolu çocuğa bakılması daha kolay derler. Şekerinde filan sıkıntı yoksa bebekte iyiyse bişey olacak diye endişe etme en azından erken doğum riski soz konusu değil

Bu cocuk beni bir gu kalpten goturucek. Yine hareket etmiyor. Yine panikledm. Normalde 36. Haftadaydi randevum ama yarina aldim duramadm yine

Bebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar
Yaklaşık 1 ay önce gitmemde tam 28 haftaydim 40 cm 1450 filan çıkmıştı ama iki haftaya yakın ilerde gorunuyo başından beri şimdi haftaya tekrar gideceğim sanırım 2 kg olmuştur

Bebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar

32+0 da gitmiştim 1950 gr

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
39+ da alırız 8 - 10 Aralık gibi görünüyor dedi canım doktor, 37den sonra her an gelebilirlermiş tabi ona göre hazırlıklı ol dedi inşallah sağlıkla vakitlerini beklerler sürpriz yapmayıp.

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim daha belli değil ya sat’a göre 5 Aralık görünüyor rahim kısalığı yok o yüzden erken doğum riskin yok dedi doktorum ama sanırım 38’de çatı muayenesinde belli olacak. Sezaryen derse muhtemelen benimde kasım sonu olur Normal olacaksa bebişin keyfini bekleyeceğiz

Bu cocuk beni bir gu kalpten goturucek. Yine hareket etmiyor. Yine panikledm. Normalde 36. Haftadaydi randevum ama yarina aldim duramadm yine
Sabah benim ki de 5:30 da kaldırdı sonra 8 de kalkarım mutlaka o da acıktığı için canımı yakardı bugün 9 oldu yok hiç hareket o an bi panikledim hemen kakaolu bişeyler yedim biraz karnıma dokundum sonra başladı rahatladım sende sewdği bişeyler ye biraz rahatsız et bakalım

Şekerim sınırda her bakımdan bir tehlike söz konusu bana göre

Bak vala bu cocuk beni kalpten goturucek. Ya sakin bir bebek olucak ya da bana kafayi yediricek gene hareket etmiyor ya
Bazı günler benimki de öyle durgun oluyor canım hatta geçen hafta kontrolden 2 gün önce az hareket etti. Kontrolde doktoruma sordum bakalım dedi baktı bi sorun yok birazdan hareketlenmeye başlar dedi. Dediği gibi kontrolden çıktım hareket etmeye başladı sıpa sen yine kontrol et tabi ama stres yapma sen stres yaptıkça bebekte stres oluyor daha az hareket ediyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…