Eğer gelişimini tamamlarsa 37-38 de alabilirler. Hiç korkma bi aksilik olmazsa da 39’a kadar bekle bişey olmaz bebek iyi olsun sen de iyi ol yeterAyy çok güzel benimmiçimde bir korku var gelişimi 1 ay önden gidiyor yarın 38 haftalığa uyumlu olucak sezeryan için 3 aralık dedi çok geç bir tarih oldugunu düsünüyorum 9 kasımda hersey belli olcak bence
Oy maşallah bebeğin önde gitmesi doğum açısından erkene mi cekiliyo sata göre mi alacaklar bişey söylediler mi ?Kızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız
Benim bi dahaki randevum 9 kasımda o tarihte ben dolu dolu 39 haftalık olcam sanırım apar topar sezeryan olcak benceEğer gelişimini tamamlarsa 37-38 de alabilirler. Hiç korkma bi aksilik olmazsa da 39’a kadar bekle bişey olmaz bebek iyi olsun sen de iyi ol yeter
İşte benim korkum o benim asıl son adet tarihim 1 şubat ama martta adet görmedim adet düzensizliğim vardı ilk hamile kaldıgımda doktor 2 aylık bebegin ultrasonda gözükmesi gerekir dedi ve gözükmüyordu sonra gözüktü doktor boyutuna göre geç döllenme olmus senin son adet tarihini 3 mart olarak belirliyoruz dedi hep 3 marta göre gitti boyutu sonradan ilerledi cok aşırı karışık adet döngüm o yüzden bebeğin doğumuda boyutuda cok zor doktor bile hayret ediyor haftasına göre %50iri bi bebek diyorOy maşallah bebeğin önde gitmesi doğum açısından erkene mi cekiliyo sata göre mi alacaklar bişey söylediler mi ?
Bizimkiler çok yakın birbirine bende 33+5’de gitmiştim 2485 gr. 46 cm’di. Senin bebişin boyu kaçtı canım?33+5'te 2400'dü.
Gerçekten ilginç benim adet tarihim belli ama bebek iki hafta filan önde ilerliyo bu gitmemde soracağım doğumu sata goremi planlayacagini. 4 kg üstü doğar sanırım senin ki . Kilolu çocuğa bakılması daha kolay derler. Şekerinde filan sıkıntı yoksa bebekte iyiyse bişey olacak diye endişe etme en azından erken doğum riski soz konusu değilİşte benim korkum o benim asıl son adet tarihim 1 şubat ama martta adet görmedim adet düzensizliğim vardı ilk hamile kaldıgımda doktor 2 aylık bebegin ultrasonda gözükmesi gerekir dedi ve gözükmüyordu sonra gözüktü doktor boyutuna göre geç döllenme olmus senin son adet tarihini 3 mart olarak belirliyoruz dedi hep 3 marta göre gitti boyutu sonradan ilerledi cok aşırı karışık adet döngüm o yüzden bebeğin doğumuda boyutuda cok zor doktor bile hayret ediyor haftasına göre %50iri bi bebek diyor
Yaklaşık 1 ay önce gitmemde tam 28 haftaydim 40 cm 1450 filan çıkmıştı ama iki haftaya yakın ilerde gorunuyo başından beri şimdi haftaya tekrar gideceğim sanırım 2 kg olmuşturBebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar
Canım uyuyordur sakın olBu cocuk beni bir gu kalpten goturucek. Yine hareket etmiyor. Yine panikledm. Normalde 36. Haftadaydi randevum ama yarina aldim duramadm yine
Bebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar
39+ da alırız 8 - 10 Aralık gibi görünüyor dedi canım doktor, 37den sonra her an gelebilirlermiş tabi ona göre hazırlıklı ol dediKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Vala dogdugunda da bole sakin olur insalah. ,Canım uyuyordur sakın ol
İnşallahVala dogdugunda da bole sakin olur insalah. ,
Valla kafayi siyirmadan dogursaydm hayrlisiylaİnşallahHer bebek aynı harekette olcak die bişi yok benımkı de bugun kafasına gore az az hareket edıo ama ben artık takmıyorum
Hahaha bişicik olmazValla kafayi siyirmadan dogursaydm hayrlisiyla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Sabah benim ki de 5:30 da kaldırdı sonra 8 de kalkarım mutlaka o da acıktığı için canımı yakardı bugün 9 oldu yok hiç hareket o an bi panikledim hemen kakaolu bişeyler yedim biraz karnıma dokundum sonra başladı rahatladım sende sewdği bişeyler ye biraz rahatsız et bakalımBu cocuk beni bir gu kalpten goturucek. Yine hareket etmiyor. Yine panikledm. Normalde 36. Haftadaydi randevum ama yarina aldim duramadm yine
Şekerim sınırda her bakımdan bir tehlike söz konusu bana göreGerçekten ilginç benim adet tarihim belli ama bebek iki hafta filan önde ilerliyo bu gitmemde soracağım doğumu sata goremi planlayacagini. 4 kg üstü doğar sanırım senin ki . Kilolu çocuğa bakılması daha kolay derler. Şekerinde filan sıkıntı yoksa bebekte iyiyse bişey olacak diye endişe etme en azından erken doğum riski soz konusu değil
Bazı günler benimki de öyle durgun oluyor canım hatta geçen hafta kontrolden 2 gün önce az hareket etti. Kontrolde doktoruma sordum bakalım dedi baktı bi sorun yok birazdan hareketlenmeye başlar dedi. Dediği gibi kontrolden çıktım hareket etmeye başladı sıpaBak vala bu cocuk beni kalpten goturucek. Ya sakin bir bebek olucak ya da bana kafayi yediricek gene hareket etmiyor ya
33. Haftamda gitmiştim 2.750 kilo 48 cm boyuBebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?