3 aralık dedi ama suan bebek 38. Haftaya gircek yarın boyut ve gelişim olarak 3 aralığı basıl beklicek merak ediyorum çünkü gelişimi çok önde 15 gün önce 3 kiloydu
39+ da alırız 8 - 10 Aralık gibi görünüyor dedi canım doktor, 37den sonra her an gelebilirlermiş tabi ona göre hazırlıklı ol dedi inşallah sağlıkla vakitlerini beklerler sürpriz yapmayıp.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim daha belli değil ya sat’a göre 5 Aralık görünüyor rahim kısalığı yok o yüzden erken doğum riskin yok dedi doktorum ama sanırım 38’de çatı muayenesinde belli olacak. Sezaryen derse muhtemelen benimde kasım sonu olur Normal olacaksa bebişin keyfini bekleyeceğiz
Benim gebelik kolestazi sebebiyle 37.haftada sezeryan ile doğum olacak gibi görünüyor. Öyle olursa 15 Kasım civarı, 38'i beklersek 20 Kasım falan olabilir kesin tarih belirlenmedi duruma göre karar verilecek.
Şuan 34+1 haftaligiz, toplamda 12 kg aldım.
Bebegin kilosu 33+5'te 2400, boyu 45cm'di.
Boyu 45cm'di canım, kız bebek. Seninkinin cinsiyeti neydi?
Ayy hadi bakalım
Bende 6'sı gibi giderim sanırım 2 hafta da 1 doktora gitmek bana çok sıkıcı geliyor ama yapcak bir şey yok son 3-4 kez gidicez herhalde
Bir de kuzenim 36 hafta da rutin kontrol diye gitti yatış verdiler normal doğum yaptı gecesi sanırım 36 haftadan sonra çantayı arabaya koyup hazırlıklı gitmekte fayda var
Ayy hadi bakalım
Bende 6'sı gibi giderim sanırım 2 hafta da 1 doktora gitmek bana çok sıkıcı geliyor ama yapcak bir şey yok son 3-4 kez gidicez herhalde
Ayy ben mutluydum 2 haftada 1 olacagi icin. Simdi haftada 1 dedi doktor kontrol amacli. Mutlulugunu hissedemedim. Insallah iyi olur da 2 haftada 1 e doneriz biz de o degil de baya az kaldi
Yok canim niye stres yapıyorsun maşallah.bazi bebekler daha kilolu doğabilir böyle olan c9k kisi var normal bir şey boşa stres yapma hiç.benim de bazen böyle karnım semsert oluyor toplanıyor
Ayy ben mutluydum 2 haftada 1 olacagi icin. Simdi haftada 1 dedi doktor kontrol amacli. Mutlulugunu hissedemedim. Insallah iyi olur da 2 haftada 1 e doneriz biz de o degil de baya az kaldi
herşey yolunda gidecek son aylarda ölçümlerde sapma olabılıyormus çok az kaldı halıları yıkamaya yolladım cekmecelerı vs duzenledım boyle garıp bı duygusalık aldı benı 6 senedır ıkı kısılık sessız sedasız evımıze ses gelecek dıye çok heyecanlıyım ıyı bır anne olabılecek mıyım , sağlıklı olacak mıyız böyle garip hisler aldı beni