2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sag olasin canim yeter o zaman bu yikama

Ayyyy cok heyecanlı Allah sağlıkla kurtarsin hepimizi
Amin canım sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz nst'ye bile girmedim daha hiç
34 den sonra gidicem sanırım o zaman bağlayacak heyecan başladı bende

3 aralık dedi ama suan bebek 38. Haftaya gircek yarın boyut ve gelişim olarak 3 aralığı basıl beklicek merak ediyorum çünkü gelişimi çok önde 15 gün önce 3 kiloydu
Aaaaa gerçekten iri bebekmis maşallah canim.4 kilo olabilir seninki doguma kadar.duruma göre de belki az erken alalım diyebilir doktor

İnşallah canım az zamanımız kaldı vallahi

Amin canim hepimizin inşallah.Benim ilki de sezeryan olunca cok bekletmeyebilir

Aaaaa gerçekten iri bebekmis maşallah canim.4 kilo olabilir seninki doguma kadar.duruma göre de belki az erken alalım diyebilir doktor
Evet büyük ihtmal öyle olucak bugünde biraz strea yaptım böyle yukarıda toplanıyor sürekli neden olur acaba

Ayy simdilik en erken senin bebis geliyor o zaman sağlıkla ins canim

Beni sanırım cumartesi gunu baglayacak nstye 33te olcam. Normalde 34teydi ama kilo durumundan dolayi baglama mevzuu oldu
Ayy hadi bakalım
Bende 6'sı gibi giderim sanırım 2 hafta da 1 doktora gitmek bana çok sıkıcı geliyor ama yapcak bir şey yok son 3-4 kez gidicez herhalde

Ayy hadi bakalım
Bende 6'sı gibi giderim sanırım 2 hafta da 1 doktora gitmek bana çok sıkıcı geliyor ama yapcak bir şey yok son 3-4 kez gidicez herhalde
Ayy ben mutluydum 2 haftada 1 olacagi icin. Simdi haftada 1 dedi doktor kontrol amacli. Mutlulugunu hissedemedim. Insallah iyi olur da 2 haftada 1 e doneriz biz de o degil de baya az kaldi

Amin canım sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz nst'ye bile girmedim daha hiç
34 den sonra gidicem sanırım o zaman bağlayacak heyecan başladı bende
Amin canim.Ben 32 de girdim nst ye.simdi 35te gitcem 1 hafta var kontrole.bende de heyecan başlıyor galiba yavastan:)

Evet büyük ihtmal öyle olucak bugünde biraz strea yaptım böyle yukarıda toplanıyor sürekli neden olur acaba
Yok canim niye stres yapıyorsun maşallah.bazi bebekler daha kilolu doğabilir böyle olan c9k kisi var normal bir şey boşa stres yapma hiç.benim de bazen böyle karnım semsert oluyor toplanıyor

Ayy ben mutluydum 2 haftada 1 olacagi icin. Simdi haftada 1 dedi doktor kontrol amacli. Mutlulugunu hissedemedim. Insallah iyi olur da 2 haftada 1 e doneriz biz de o degil de baya az kaldi
herşey yolunda gidecek son aylarda ölçümlerde sapma olabılıyormus çok az kaldı halıları yıkamaya yolladım cekmecelerı vs duzenledım boyle garıp bı duygusalık aldı benı 6 senedır ıkı kısılık sessız sedasız evımıze ses gelecek dıye çok heyecanlıyım ıyı bır anne olabılecek mıyım , sağlıklı olacak mıyız böyle garip hisler aldı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…