2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne yaptın herşey yolunda mı? İnşallah bişey çıkmaz canım Burası güya aralık anneleri biz hepimiz kasımda, kasım sonunda doğurcaz sanırım

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Benim 15 Aralık tan sonra hergün alabilirim bebeği dedi. Senin baya erkenmiş

Kizlar bebegin kiyafetlerini yikamaya basladim. 30 derece 1bucul saat yeterli olur mu? Yoksa 2bucuk saat mi yikayayim. Ya da ek durulama mi yapayım

Bu kilo durumu beni mahvediyor 80 kilo ile hamile kaldım 92 kiloyum şimdi çok kilo aldım, ilk kızım da 16 kilo almıştım onda da 73 ile hamile kalıp 86 kilo ile doğum yapmıştım sonrası gerçekten çok zor kilo vermek

Canım.suan kaç haftaliksin

Kızlar bana yatış verdiler nst de sancı çıkmış serum bağlayıp takip edeceklermiş korkuyorum dua edin

Bayağ da ilerlemiş haftan canım, belkide doğar bebiş Allah kolaylık versin, korkma.

Canım kaç haftalıkken alınacak
Doktorum 36'yi görelim önce dedi, eğer bir sorun olmazsa 37'yi bekleyecegiz insaallah.
Kizlar bebegin kiyafetlerini yikamaya basladim. 30 derece 1bucul saat yeterli olur mu? Yoksa 2bucuk saat mi yikayayim. Ya da ek durulama mi yapayım
Canım henüz kullanılmadığı için uzun yıkama yapmaya gerek yok bence. Ben az bebek deterjani ile 30 derece 38dk'lik kısa programda yıkadım.
Kızlar bana yatış verdiler nst de sancı çıkmış serum bağlayıp takip edeceklermiş korkuyorum dua edin
Canım senin haftan 38. Hafta ise belki de doğum olur hayırlısı olsun inşaallah, korkma hastanede guvendesin Allah'ın izniyle.
12 kilo almışsın çok değil bence çünkü ben de 12 kg aldım doktorum 15-16'ya kadar normal diyor bana.

Valla ben aslnda bi bakıma kilo almaya takıntılıyım ama razıyım şekerim var ya canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum cok zor keski şekerim olmasada kilo alsam

Ben kilolu hamile kaldığım.icin çok canım dr um en fazla 10 alabilirsin dedi ama bu gidişle daha doğuma kadar da alırım sanırım

Valla ben aslnda bi bakıma kilo almaya takıntılıyım ama razıyım şekerim var ya canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum cok zor keski şekerim olmasada kilo alsam
Anlıyorum canım haklısın şeker tabi seni söylüyordur ama artık hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldı

Ayy çok heyecanlı Benim doktorum 38-39 arası alırız dedi eğer 38 de alırlarsa 22-29 kasıma denk geliyor. 39 olursa da tam kasım sonu
Günün netleşir senin de yakinda canimBelki aynı tarihte 26si olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…