Kızlar çıktım şimdi toko ve nst istedi ona bakacak daha
Eger sezeryan planlarsam 2 hafta sonra alırım dedi tarih de verdi ben sanırım kasım annesi olucam 10 kasım dedi
İnşallah şu nst ve toko da güzel çıkar bakalım sıra bekliyorum
Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Kızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız
Bu kilo durumu beni mahvediyor 80 kilo ile hamile kaldım 92 kiloyum şimdi çok kilo aldım, ilk kızım da 16 kilo almıştım onda da 73 ile hamile kalıp 86 kilo ile doğum yapmıştım sonrası gerçekten çok zor kilo vermek
Kızlar çıktım şimdi toko ve nst istedi ona bakacak daha
Eger sezeryan planlarsam 2 hafta sonra alırım dedi tarih de verdi ben sanırım kasım annesi olucam 10 kasım dedi
İnşallah şu nst ve toko da güzel çıkar bakalım sıra bekliyorum
Normal bence sancinin çıkması canım bu kadar ileri olduğunu bilmiyodum serum niye takildi ki durdurmak için mi Allah yardımcın olsun sagsalim kucağına almak nasip olsun
Bu kilo durumu beni mahvediyor 80 kilo ile hamile kaldım 92 kiloyum şimdi çok kilo aldım, ilk kızım da 16 kilo almıştım onda da 73 ile hamile kalıp 86 kilo ile doğum yapmıştım sonrası gerçekten çok zor kilo vermek
Valla ben aslnda bi bakıma kilo almaya takıntılıyım ama razıyım şekerim var ya canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum cok zor keski şekerim olmasada kilo alsam
Valla ben aslnda bi bakıma kilo almaya takıntılıyım ama razıyım şekerim var ya canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum cok zor keski şekerim olmasada kilo alsam