2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin canim.Ben 32 de girdim nst ye.simdi 35te gitcem 1 hafta var kontrole.bende de heyecan başlıyor galiba yavastan:)
ayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?

O hisler bende de var. Zaman yaklaştıkça daha da artıyor. Kuzularımıza Allah sağlık versin eminim hepimiz iyi birer anne olacağız

Bende bu kaygiyo cok tasiyorm ilk kaygim bebegim sagliklimi ikincisi dogdugunda ne halt edicem bakablcekmiyim

İnşallah canım az zamanımız kaldı vallahi
Bi yandan çok mutlu oluyorum düşününce bi yandan çok heyecanlanıyorum canım şafak sayıca panikliyorum bazen bi korku sarıyor sonra diyorum ki yıllardır beklenen geliyor bak her şeye değer rahatlıyorum

Ben de çok heyecanlıyım. Günler yaklaştıkça garip oluyorum. Ben cuma gidicem 34+2 de gitmiş olcam. Bu aralar kasılma ve ağrılarım arttı biraz. Ben normal doğum yapamayacağımı düşünüyorum. Doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek

Bi yandan çok mutlu oluyorum düşününce bi yandan çok heyecanlanıyorum canım şafak sayıca panikliyorum bazen bi korku sarıyor sonra diyorum ki yıllardır beklenen geliyor bak her şeye değer rahatlıyorum
Evet hepimiz ayni duygular icindeyiz gerçekten.Saglikla kolaylıkla geçsin ins hepimizin:)

Ayy simdilik en erken senin bebis geliyor o zaman sağlıkla ins canim
Hayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah
Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyor

ayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?
Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.

Hayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah

Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyor

Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.
12 sene mi
Ah! Ne güzel gelecekler ilaç gibi inşallah
Benimki de kesin ücretlidir ücretsiz bir şey yapacaklarını düşünmüyorum

Tamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlı
Kullanıslı olmayan şeyi almanın anlamı yok zaten. Bende ebeler soruyor diye biliyorum. Bide devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu. Özel hastanede daha cok yardımcı olurlar neye ihtiyaç varsa. Devlet hastanesinde niye yok niye getirmedin derler mi acaba diyorum

12 sene mi
Ah! Ne güzel gelecekler ilaç gibi inşallah
Benimki de kesin ücretlidir ücretsiz bir şey yapacaklarını düşünmüyorum
Evet canım, ilk bebek ve benim ailemde ilk torun olacak Allah nasip ederse.
Valla ben hastaneye adım atınca başlıyorum sağa sola para dagitmaya
Ben bir de bu karaciğer sorunu yüzünden dahiliye doktoruna da gidiyorum. Ona da ayrıca muayene ücreti veriyorum, sadece ilaç bile yazdirsam ona da para alınıyor. Tahlillerimi sağlık ocağı yapıyor da ondan kurtardim çok şükür.

Yaa herkes nasıl heyecanlıdır şimdi
Allah sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benim tüp bebek artık kaç para harcadık hesap etmeyi de bıraktık eşimle aynı senin gibiyiz çünkü sürekli bir para harcama halinde..
Sağlıkla gelsinler de para gerçekten gözümde değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…