2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay canım sen daha heyecanlisindir benim de ilk bebeğim tüp bebek bu ikinci kendiliğinden oldu

38 i yanlış yazmışım şimdi 36 dayım 38 de alacak ıkıncı serum bitince idrar verşxem kan aldılar nst ye sokacaklar sonra karar verecekler
Hayrolsun inşallah zaten 36 icindeysen ciğerleri gelişmiştir ek olarak iğne yaparlar aksi durumda bizide haberdar et

Şuna bakın ne kadar duygulandım ya

Eklentiler

• F31D52CB-C6AF-4289-93C2-F941A97E95D2.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 4024C56C-E022-4EF0-9D1F-8EB7B0610CAE.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 4E801CD8-B11A-4203-BA3E-E14F63E7C614.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 70
Benim de aşılama ile oldu canım. Dediğin gibi şimdiye kadar tedavilere, ameliyatlara vs giden paraların haddi hesabi yok. Evet canım Sağlıkla gelsinler, canları sağolsun, feda olsun

Yok canim niye stres yapıyorsun maşallah.bazi bebekler daha kilolu doğabilir böyle olan c9k kisi var normal bir şey boşa stres yapma hiç.benim de bazen böyle karnım semsert oluyor toplanıyor
Ne biliyim sanki gelişimi dolcak ve kakasını falan yapcak gibi geliyor

Hayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah

Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyor

Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.
Benim gittiğim 2 farklı hastane de nstye ek ücret alıyor canım seninki hangi hastane?

Bende geldim kızlar çok şükür sağlığı yerinde bizim cimcime yine kendini göstermedi çocuğumun Bi fotosu bile yok doğru düzgün hep Bi saklanma çabasında ultrason aletine tekme attı bakmayın der gibi 40 cm olmuşuz kilomuz 1650 gr 3000 3200 kilo arası doğar dedi doktor sağlığı yerinde olsun da kilosunu dert etmiyorum artık

Oh maşallah
Bir sonraki gidişinde yüzünü de görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…