2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Benim gebelik kolestazi sebebiyle 37.haftada sezeryan ile doğum olacak gibi görünüyor. Öyle olursa 15 Kasım civarı, 38'i beklersek 20 Kasım falan olabilir kesin tarih belirlenmedi duruma göre karar verilecek.
Şuan 34+1 haftaligiz, toplamda 12 kg aldım.
Bebegin kilosu 33+5'te 2400, boyu 45cm'di.
Bizimkiler çok yakın birbirine bende 33+5’de gitmiştim 2485 gr. 46 cm’di. Senin bebişin boyu kaçtı canım?
Boyu 45cm'di canım, kız bebek. Seninkinin cinsiyeti neydi?

Ben 10 kilo aldım 68 kiloyum. İlk gebeliğimde 14 kilo almıştım. 3 ayda gitti kendiliğinden. O yüzden ben kiloya takılmıyorum

Seninki Farklı bir durum canım aslında son adet tarihine göre gelişimi normal De olabilir. Sezaryen olacaksan bebekten işaret bekle istersen. Doktor daha iyi bilir tabii ama erken alınıp da ciğerlerle ilgili sıkıntı yaşamayın. Benim de ilk gebeliğimde son adet tarihim 1 aralıkTı geç döllenme olmuş doktor 8 ocak olarak belirlemişti. Tam uyumlu oldu bebeğim tam 40+0 da doğdu

Aynen benimde aşırı karışıklık oldu son adet tarihimde çünkü bebek ilk basta gerçekten gözükmüyordu cok sonra belirdi

Tamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlı

Ohh ne güzel temizlik bitmiş güle güle kirletin. Darısı başıma günlerimiz aynı. Bende daha başlamadım
Evet çok şükür bitti. Fakat daha 34cü haftadayım ve doğumdan önce yine tozlanır her yer bizim hala pencereler açık sıcak çünkü buralar. KV dedi ki ben hastaneye gittiğim gün evde kimse olmadan temizlikçi çağıracak temizletir evi komple. Hani perde cam değil de mobilyaları çektirir altını siler, koltuklar felan. Fikri hoşuma gitti
Sana da kolay gelsin canım

Bizim seninle aldığımız kilolar bile hemen hemen aynıymış ya bende 11 kilo aldım Benimki erkek senin kız bebeklere göre boyu baya önde canım maşallah

Tamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlı
Bende almadım burda alanlar vardı sanırım gormusken ondan paylaşıyor dedim çorap konusunda da haklı odemim öyle yok ama gerçekten çorapların lastikleri cikiyo bugün bı kaç parça lastiksiz aldım oda ayakta dönüp duruyo ama yapacak bişey yok

Kızlar çıktım şimdi toko ve nst istedi ona bakacak daha
Eger sezeryan planlarsam 2 hafta sonra alırım dedi tarih de verdi ben sanırım kasım annesi olucam 10 kasım dedi
İnşallah şu nst ve toko da güzel çıkar bakalım sıra bekliyorum

Şuan kaç haftaliksin tam olarak canım? Nst biliyorum da toko nedir ilk kez duyuyorum

Önemli olan detaylı temizlik bitmiş canım. Kalanı dediğin gibi hallolur 1 günde

Bende almadım burda alanlar vardı sanırım gormusken ondan paylaşıyor dedim çorap konusunda da haklı odemim öyle yok ama gerçekten çorapların lastikleri cikiyo bugün bı kaç parça lastiksiz aldım oda ayakta dönüp duruyo ama yapacak bişey yok
Ben ilk doğumumda kullanıp memnun kaldığım İçin aldım canım. Kişiden kişiye değişiyor demekki. Benim için büyük rahatlık olmuştu.

Kaç haftalıksın canım. Çok erken değil mi 10 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…