2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim gittiğim 2 farklı hastane de nstye ek ücret alıyor canım seninki hangi hastane?
İstanbul'da, Avrasya Hastanesi canım. Ben 50tl verdim nst'ye, senden kac TL aldilar?
Maaşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

İstanbul'da, Avrasya Hastanesi canım. Ben 50tl verdim nst'ye, senden kac TL aldilar?

Maaşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ben daha girmedim canım nasip olursa haftaya belki ister , ama her hafta girileceğini duyunca sormuştum 55 tl demişlerdi.

Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Normal doğum görünüyor inşallah. O yüzden bizim bebenin canı ne zaman isterse

Bak vala bu cocuk beni kalpten goturucek. Ya sakin bir bebek olucak ya da bana kafayi yediricek gene hareket etmiyor ya
Geçen gün kontrolden 1 gün sonra sabahtan aksama kadar pek hareket etmedi. Ayaktaydım ondandır dedim. Dinlenmeye geçtim gene tık yok. Çikolata falan yedim 1 saat sonra falan azcık hareket etti. Yine tatmin etmedi. Kontrole gitmesem kafayı yedirtecekti bana. Ama iki gündür yatağa yattığım zaman karnımdan çıkacak gibi tepiniyor sıpa.
Bazı günler durgun olabiliyorlar canım.

Kızlar bana yatış verdiler nst de sancı çıkmış serum bağlayıp takip edeceklermiş korkuyorum dua edin
Naptın canım ne dedi doktor.

Ay evet benmde kac defa yapti ayni seyi bazi gunler hc sesi ckmadi ama yok alisamiyorm sessiz kalnca yicem bi gun kafayi. Son 4 hafta hayrlisiyla gecseydi. Demin solemesi ayptir agda yaptm allahm agdayi yaparken bi o yana bi buyana kacti braz rahatladm harkeet edince agda bitti sesi kesildi

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı, çok şükür bebişim iyi bugün tam 31 haftalık oldu ama şöyle bir durum var doktor 32. Hafta çalışır raporunu bugünden yazdı. Sekreteri de şimdi verebilirsin dedi bana ama daha benim 1 haftam vardı bu raporu almak için. Sonra sorun olmaz mı sizce? Kamu personeliyim bugün tarihli çalışır raporu başladığı için de vermem gerekir sonuçta kurumuma değil mi?

SAT a gore tam 31 bu arada.

Sistemlerine otomatik düşüyor evet vermen lazım canım

Sistemlerine otomatik düşüyor evet vermen lazım canım

Bir hafta erken almış oldum canım kendi rapor haklarımda kaybim olurmu ki onu merak ediyorum. 31 ken 32 yazılmış oldu

İlk gebelikte preeklemsi oldu bende, tedbiren kullanıyorum. Şimdi de tansiyonumda yükselmeler başladığı için doktorum 34.haftayı doldurmadan keselim dedi coraspini, bugün itibariyle kestik
İdrar ve karaciğer enzimleriniz ne durumda çok geçmiş olsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…