Kizlar biberon aldnzmi bilmiyorum. Ben bugum bunu siparis ettm. Fiyati cok uygun geldi size de atmak istedm.
Yalnz alirken dikkat cam degil. Plastk biberon. İlla cam olsun diyenler icin uyaraym. Bana yenidogan icin yeterli gorundu aldm bilgnze
Kızlar aranızda hiç ssvd düşünen var mı? Dayımın kızı yaptı ve şiddetle tavsiye ediyor. Kanıma giriyor ama Ordu’da yaptıran doktor bulacağımı hiç sanmıyorum. O Bursa’da ssvd yaptı.
Hala hastanedeyim eşim kuzumla evde bu gece burdayım malesef
[/QUOTE]
Sss sakın üzme kendini stres yapma ben ilk 38 sandım haftanı ama 36 da gayet iyi canım. Bebiş bilir ne vakit geleceğini. Hayırla sağlıkla vakitlice kucakla inşallah
İlk gebelikte preeklemsi oldu bende, tedbiren kullanıyorum. Şimdi de tansiyonumda yükselmeler başladığı için doktorum 34.haftayı doldurmadan keselim dedi coraspini, bugün itibariyle kestik
Bende de direnc artisi var kan akimi bozuklugu iciyorum ama bakalm nolcak tansiyon vb risk bende de var her gun olcmemi istedi dr. Simdilk skinti yok cok sukur senin kac hftdan sonra basladi tansiyon yukselmesi ve kaca kadar cikiyor
Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sss sakın üzme kendini stres yapma ben ilk 38 sandım haftanı ama 36 da gayet iyi canım. Bebiş bilir ne vakit geleceğini. Hayırla sağlıkla vakitlice kucakla inşallah
[/QUOTE]
Ya bende hiç ağrı kasılma yok dr nst bağladığında ağrın var mı dedi benim yoktu ama dr o anda ağrı görmüş ben hissetmiyormuşum
3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz ama uyurken bile maskeyle mi uyucam şimdi zaten gram uykum yok gözümde lens vardı elimi tıkadım dezenfektan sıkıp çıkardım ana huylandım ya virüs bulaştıysa diye heryerde virüs var sanki daraldım eve de yollamıyorlar
Ben alıştım galiba yazmadım bile:) desem hemen gel der ağustos beri benim ara ara oluyor lekelenme. Bi defasında çok geldi gittim hemen bi gece yattım çıktık. Bebişi hissediyorum ama şükür, aksi durumda beklemem canım
Ya bende hiç ağrı kasılma yok dr nst bağladığında ağrın var mı dedi benim yoktu ama dr o anda ağrı görmüş ben hissetmiyormuşum
3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz ama uyurken bile maskeyle mi uyucam şimdi zaten gram uykum yok gözümde lens vardı elimi tıkadım dezenfektan sıkıp çıkardım ana huylandım ya virüs bulaştıysa diye heryerde virüs var sanki daraldım eve de yollamıyorlar
[/QUOTE]
Nasıl ya pandemi döneminde tek tutuyorlar sanıyordum devlet mi canım. Gerçi devlet bile tek yatırıyor diye bliyordum ben. Gözlerini yum sabah olsun hemen. Çıkma çıkamazsın canım.
Kızlarr kaçıncı haftadan sonra nst ye bağlıyorlar.Birde aventin emzik damaksız ve cam biberonunu almayı düşünüyorum.Cam olanı al gibi şeyler duydum bir kaç kişiden.Sizin tavsiyeleriniz neler.
Nasıl ya pandemi döneminde tek tutuyorlar sanıyordum devlet mi canım. Gerçi devlet bile tek yatırıyor diye bliyordum ben. Gözlerini yum sabah olsun hemen. Çıkma çıkamazsın canım.
[/QUOTE]
Yan yana değiliz o bir uçta ben bir uçta ama huylandım haftalık kapıcam burdan ben
[/QUOTE]
Canım stres yapma kendine bebekte etkilenecek zaten sancı çıkmış kendini bunaltma iyce. Uyuyamazsın belki ama dinlen bol bol iyi düşün iyi olsun inşallah
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı, çok şükür bebişim iyi bugün tam 31 haftalık oldu ama şöyle bir durum var doktor 32. Hafta çalışır raporunu bugünden yazdı. Sekreteri de şimdi verebilirsin dedi bana ama daha benim 1 haftam vardı bu raporu almak için. Sonra sorun olmaz mı sizce? Kamu personeliyim bugün tarihli çalışır raporu başladığı için de vermem gerekir sonuçta kurumuma değil mi?