- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
Çok şükür canım her şeyi iyi.Peki minik nasıl canım herşey yolunda değil mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım her şeyi iyi.Peki minik nasıl canım herşey yolunda değil mi?![]()
Canım ben kanamalı bı şekilde öğrendim supriz oldu adet olduğumu sanmistim . Yasakti zaten ilk aylar sonraki denemeden bı kaç gün sonra lekelenme filan başladı. Doktorum zaten bilgi vermiyo bu konu hakkında bende sormadım açıkçası .Daha sonrasında bir iki defa oldu da eşim cekiniyo bişey olur diye kaç aydır evimizde değiliz taşındık tadilat var diye yerlesmedik rahat hissedemiyo insan kendinihis kaybi onda degilde bende oluyor sanki hic zevk almiyorum. Ay hamileligin basindan beri miRiskli degildi hatirladigim kadariyla senin niye tatildesiniz
Bizimde 3 hafta oluyor fazla uzattik diyodum bende
![]()
Aynen aynen hiç düşünme doğumu nasıl olacak diye sağlıklı olun da sağ salim kurtulda farketmez zatenÇok şükür canım her şeyi iyi.Sadece dönmüyor sıpa. Artık 36ya kadar beklicez hanımefendi teşrif ederse döner, gerçi 40a kadar dönen oluomuş ama bilmiyorum. En hayırlı doğum hangisi olcaksa o olsun. Öyle diyorum artık
alıştırmaya başladım kendimi sezaryen fikrine de.
Ya düşünmüyorum doğumu canım da niye dönmüo neyi yapmıorum ya da yanlış mı yapıyorum?Aynen aynen hiç düşünme doğumu nasıl olacak diye sağlıklı olun da sağ salim kurtulda farketmez zaten![]()
Daha erken kız döner benceBen bu kızı nasıl döndürtcem ya♀
![]()
Daha war bence döneceği warsa döner ama sen ne yaparsan yap dönmücekse dönmezBen bu kızı nasıl döndürtcem ya♀
![]()
Bazen bana da oluyor dikkat ettim çok yorulduğum zamanlarda oluyor. İş falan yapınca yürürken çekiliyor gibi oluyo o günden sonra dinlenince geçiyo amaKızlar dün geceden beri sol kasık altımda rahmim çekiliyor sanki. Size de oluyor mu normal mi artık acaba
Kendimi yorduysam ya da çok oturduysam bana da yürürken oluo sol kasığımda özellikle. Uzandığımda geçio. Doktora sordum normal olur dedi.Kızlar dün geceden beri sol kasık altımda rahmim çekiliyor sanki. Size de oluyor mu normal mi artık acaba
riske atmamakta fayda var tabi canim onemli olan senin icinin rahat etmesi ve bebisin sagligiCanım ben kanamalı bı şekilde öğrendim supriz oldu adet olduğumu sanmistim . Yasakti zaten ilk aylar sonraki denemeden bı kaç gün sonra lekelenme filan başladı. Doktorum zaten bilgi vermiyo bu konu hakkında bende sormadım açıkçası .Daha sonrasında bir iki defa oldu da eşim cekiniyo bişey olur diye kaç aydır evimizde değiliz taşındık tadilat var diye yerlesmedik rahat hissedemiyo insan kendinivalla su haftalardan sonra zaten doğumu tetiklediği soyleniyo göğüslerin dahi uyarilmasi ..
daha doner canim merak etmeBen bu kızı nasıl döndürtcem ya♀
![]()
Şeker yüklemesi yaptıgımız gün 152 çıktı ama gece 2 tane hayrabolu tatlısı 2 tabak pilav yemiiştim bence onunda etkisi var mesela baklava yersem 2 dilin 150 cıkıyorBence şekerim gayet iyi cikiomuş. Yüklemede kaç cıktı ki sana hamilelik şekeri var dediler? Ben dün çeyrek haşlanmış mısır yedim 149 cıktı şekerim. 130 çok da fazla değil tatlı yiyince 140 üst sınır zaten toklukta. Açlık şekeri de 74 çok çok iyi maşallah. Bence çok dert etme ama tabi dikkat et![]()
Maşaallah kuzunaBizim de bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun 1 ay önce 2 hafta geriydi karın çevresi bugün yakalamış haftasını maşallah miniğime
Böyle problemi olanlar için yazıyorum her gün 2 yumurta, 1 muz, 2 bardak süt, taze kuruyemiş, et yada bakliyat mutlaka yedim.
Doğum pozisyonu da almış, açıkçası normal doğumdan korktuğum için dönmemesi benim işime geliyordu da artık çok geç![]()
Aynen canım normal doğum isteyene 37 den sonra filan oneriliyomus diye biliyorum oda sartliyomus gibi olur bakalimm nasıl olacakriske atmamakta fayda var tabi canim onemli olan senin icinin rahat etmesi ve bebisin sagligi![]()
30+6'yım canım 1600 gram olmuş maşallah kuzuma çok mutlu oldum zaten ben de minyonum öyle kilolu olmaz da böyle haftasıyla uyumlu olsun yeter bizeMaşaallah kuzunadarısı bizim bebislerin basina. Yakalasınlar haftalarını. Kac artı kactasin bebis kaç kilo