11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirimGünaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi
10 kasım da 38+4 oluyorumKaç haftamınsın canım sağlıkla gelsin inşallah
Ben de bazen çok zorlanıyorum, ikinci gebelik, doktora gidip al artık bittim diyesim geliyorBir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyor
Maalesef böyle muhabbetlere hazır ol kızıma hamileyken birden herkes kadın doğum uzmanı olmuştu Çoçuk doğdu sonra o kadın doğum uzmanları birden Çoçuk Pediatri uzmanı oldularal bendende o kadar valla bide hasta olmaya çol yatkın bünyemiz var şu zamanlarda amin inşallah sağ salim doğuralım zamanındaeşimin deyişine göre iyice büyüsün bekle diyo doktır zaten sorun olsa 38 de almazki
Aynen öyle ne güzel anlatmışsınKadınlardaki sorumluluk bilinci, her yere herkese ayrı ayrı yetişme telaşı, kafa yorgunluğu, vücut yorgunluğu buna rağmen gerektiği değeri saygıyı görmememiz dünyada ...Hele annelik kimbilir nasıldır adayken böyleyiz annelerin hakkı ödenmez cidden, yükün sorumluluğun çoğu bizlerde Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın, anlayışlı, işimizi kolaylaştıracak hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Keşke canım keske biraz önlem alsalar bukadar ilerlemicek bu hastalık insanoğlu çok bencil uzaktaki bakkala gitmeyi üsendim dün koronalı bakkala da gitmedim ekmeksiz kaşdım olsun ekmek yemedim diye ölmedim nası büyük vebal alıyolar
Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi
Ben baştan beri alıyorum yavaş yavaş ama takıldım kaldım canım tabi önemli olan bebeğin iyi olması benimki delilik işteBen 54,5 kg la hamile kaldım canım sonra midemden dolayı 50 kg kadar düştüm. Şimdi yavaş yavaş kg alıyorum 7 kg aldım bakalım bu kontrolde kaç olmuşum hastanede bakılır. ama bizim kg çok önemli değil ya bebişler iyi olsun yeter bende kg alamayınca senin gibiydim doktorum en son 57 yi görünce hele şükür dedi
Hemen alabilirim11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirimbebeğin gelişimi normalse ne güzel işte canım keyfini çıkar
Sen daha da az almışsın, ilk hamilelik hevesleri benimki herhalde.bende 4-5 kg arası aldım canım 55tim 59-60 arası geliyorum hiç takma kafana bebek büyüyorsamaşallah diyeyim az kilodan mi bilmiyorum hiç ödemim yok bu da artısı . Oğlumda 11 kg almıştım ve baya da ödemim vardı .Allah başka dert vermesin
saol canım iyi aklıma getirdin yapıyım bugün bari bi değişiklik olsun ekmeği kes dedi normalde doktor ama ekmeksiz doyamoyprum dogumdan sonra keserim diyorumkaç gündür ekmek girmiyor eve ben geçen gün bazlama yaptım evde diğer günlerde hemen krep ekmek yerinesipariş verdiğimiz de oluyor ama sırf ekmek için vermeyince bu şekilde idare ediyoruz canım. Aklında olsun krep çok pratik oluyor kreşten tost da çok güzel oluyor
vala ya eşim bile doktor kesildiMaalesef böyle muhabbetlere hazır ol kızıma hamileyken birden herkes kadın doğum uzmanı olmuştu Çoçuk doğdu sonra o kadın doğum uzmanları birden Çoçuk Pediatri uzmanı oldularDr una güven önce Allah a sonra onlara emanetiZ
Günaydın canım bizim en baştan beri tek bir isim var aklımızda : Ela :)) İnşallah sağlıkla alırsak kucağımıza yavrumuzu adını Ela koyacağız :) şimdiden bile herkes alıştı ismine Ela doğunca Ela şöyle böyle muhabbetler var etrafımda herkes Ela nasıl diye soruyor :) İsmimiz hazır çok şükür :)Günaydinlarhepiniz cocuklariniza isim
buldunuzmu? Isimleri ne olucak? Bebisler saglikla gelsin dünyaya...
Biz hala karar veremedik... Öykü; Ipek; Defne arasindayiz...
Son haftalarim ve cidden cok zormus isim secmek. Sizce hangisi?
Umarim hepinizin sagligi yerindedir...
iki isimde çok güzelmiş naif kibar birini canlandırıyo insanın gözünde canım bizde rüya düşünüyoruz belki yanına SU ismini de koyabilirizGünaydinlarhepiniz cocuklariniza isim
Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismiGünaydın canım bizim en baştan beri tek bir isim var aklımızda : Ela :)) İnşallah sağlıkla alırsak kucağımıza yavrumuzu adını Ela koyacağız :) şimdiden bile herkes alıştı ismine Ela doğunca Ela şöyle böyle muhabbetler var etrafımda herkes Ela nasıl diye soruyor :) İsmimiz hazır çok şükür :)
Canım benim ki Asel olacak Allah nasip ederse .. Ama üçü de çok güzel modern pek olmayan isim bizde eleye eleye seçtik zor cidden her kafadan da ses çıkmasıGünaydinlarhepiniz cocuklariniza isim
en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcazGünaydın kızlar herkes iyidir umarım Ew temizliğine başladık okuyamadım yazılanları sabah alya DİE bi kızı kurtarmışlar onun haberini okudum çok mutlu oldum izleyemiyorum artık haberleri allahım beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın
Amin inşallah kuzum çokk teşekkür ederim Rüya da çok güzel diğer isimler de çok güzel ama insanın kalbi ısınıyor bir tanesine işte biz baktık baktık en bastan beri sadece Elaya ısındı kalbimiz :) Rüya Su da güzel bence seçim sizin tabii :) Adıyla yaşasın inşallah miniklerimiz :))Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismibizde ilk basta nefes olsun dedik sonra rüya ismine döndük alıştık buna özge kübra onlarda güzel dr eşim istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?