2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirim bebeğin gelişimi normalse ne güzel işte canım keyfini çıkar

Bir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyor
Ben de bazen çok zorlanıyorum, ikinci gebelik, doktora gidip al artık bittim diyesim geliyor

Maalesef böyle muhabbetlere hazır ol kızıma hamileyken birden herkes kadın doğum uzmanı olmuştu Çoçuk doğdu sonra o kadın doğum uzmanları birden Çoçuk Pediatri uzmanı oldularDr una güven önce Allah a sonra onlara emanetiZ

Aynen öyle ne güzel anlatmışsın

kaç gündür ekmek girmiyor eve ben geçen gün bazlama yaptım evde diğer günlerde hemen krep ekmek yerine sipariş verdiğimiz de oluyor ama sırf ekmek için vermeyince bu şekilde idare ediyoruz canım. Aklında olsun krep çok pratik oluyor kreşten tost da çok güzel oluyor

bende 4-5 kg arası aldım canım 55tim 59-60 arası geliyorum hiç takma kafana bebek büyüyorsa maşallah diyeyim az kilodan mi bilmiyorum hiç ödemim yok bu da artısı . Oğlumda 11 kg almıştım ve baya da ödemim vardı .Allah başka dert vermesin

Ben baştan beri alıyorum yavaş yavaş ama takıldım kaldım canım tabi önemli olan bebeğin iyi olması benimki delilik işte
11 kilo aldım. Göbeğim baya çıkık öne doğru ama cidden zor oluyor. İstersen bi 5 kilo kadar paylaşabilirim bebeğin gelişimi normalse ne güzel işte canım keyfini çıkar
Hemen alabilirim
Geçen bir kadın karnima bakıp "bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ?" dedi
Yarama tuz bastı
Sen daha da az almışsın, ilk hamilelik hevesleri benimki herhalde.
Fotoğraf çekimi yapalım istiyorum esimle ama göbek yok ki doğru düzgün doğuma kadar beklicem galiba
Amiin amin tek derdimiz bu olsun

saol canım iyi aklıma getirdin yapıyım bugün bari bi değişiklik olsun ekmeği kes dedi normalde doktor ama ekmeksiz doyamoyprum dogumdan sonra keserim diyorum

vala ya eşim bile doktor kesildi2 gündür habire parmaklandım zaten doktor tarafından

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım Ew temizliğine başladık okuyamadım yazılanları sabah alya DİE bi kızı kurtarmışlar onun haberini okudum çok mutlu oldum izleyemiyorum artık haberleri allahım beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın

Günaydinlarhepiniz cocuklariniza isim
buldunuzmu? Isimleri ne olucak? Bebisler saglikla gelsin dünyaya...
Biz hala karar veremedik... Öykü; Ipek; Defne arasindayiz...
Son haftalarim ve cidden cok zormus isim secmek. Sizce hangisi?
Umarim hepinizin sagligi yerindedir...

Günaydın canım bizim en baştan beri tek bir isim var aklımızda : Ela :)) İnşallah sağlıkla alırsak kucağımıza yavrumuzu adını Ela koyacağız :) şimdiden bile herkes alıştı ismine Ela doğunca Ela şöyle böyle muhabbetler var etrafımda herkes Ela nasıl diye soruyor :) İsmimiz hazır çok şükür :)

iki isimde çok güzelmiş naif kibar birini canlandırıyo insanın gözünde canım bizde rüya düşünüyoruz belki yanına SU ismini de koyabiliriz

Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismibizde ilk basta nefes olsun dedik sonra rüya ismine döndük alıştık buna özge kübra onlarda güzel dr eşim istemedi

Canım benim ki Asel olacak Allah nasip ederse .. Ama üçü de çok güzel modern pek olmayan isim bizde eleye eleye seçtik zor cidden her kafadan da ses çıkması

en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcaz

Yaa maşallah ismiyle yaşasın çok güzelmiş, ELA ismibizde ilk basta nefes olsun dedik sonra rüya ismine döndük alıştık buna özge kübra onlarda güzel dr eşim istemedi
Amin inşallah kuzum çokk teşekkür ederim Rüya da çok güzel diğer isimler de çok güzel ama insanın kalbi ısınıyor bir tanesine işte biz baktık baktık en bastan beri sadece Elaya ısındı kalbimiz :) Rüya Su da güzel bence seçim sizin tabii :) Adıyla yaşasın inşallah miniklerimiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…