2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay kızlar ya nasil duygulandım cok az günümüz kaldı nasil da geçti zaman.1 hafta sonra ilk bebeğimiz geliyor şaka gibi.ins hepimiz sağlıkla kavuşalım
Sırayla hepimiz yarın şu saatte doğuma alınıyorum (sezeryan için)yada kızlar suyum geldi (normal) hastaneye gidiyorum dua edin mesajlarını yazıcaz inşallah

Erkekler anlamıyor canım halimizi tabi ki gelişimi tamamlanmadan gelmesinler ama sezeryan için 38 uygun ben artık günüm gelsin doğurayım iyileşeyim rahat rahat hareket edeyim istiyorum gün geçtikçe stres oluyorum her ağrıya eyvah diyorum mevsim geçişi boğazım gıcıklansa çorona mı diyorum kızımı birsey kapacak diye kreşe göndermiyorum
Çok garip bir dönemdeyiz
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu arada diyabetten dolayı levemir kullanıyordum onu bırakmıyorum ama oksaparı en son pazar vurulcam salı doğuma alıncam inşallah

Kaç haftamınsın canım sağlıkla gelsin inşallah

al bendende o kadar valla bide hasta olmaya çol yatkın bünyemiz var şu zamanlarda amin inşallah sağ salim doğuralım zamanında eşimin deyişine göre iyice büyüsün bekle diyo doktır zaten sorun olsa 38 de almazki

Keşke canım keske biraz önlem alsalar bukadar ilerlemicek bu hastalık insanoğlu çok bencil uzaktaki bakkala gitmeyi üsendim dün koronalı bakkala da gitmedim ekmeksiz kaşdım olsun ekmek yemedim diye ölmedim nası büyük vebal alıyolar

Darısı sağlıkla bizlere olsun
Bir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyor
Allah yardımcınız olsun güzel olur inşallah annesi grubun ilk bebişi gelecek hayırlısıyla az kaldı dayanın

Son hazırlıklara yoğunlaşıcam yemek yapıp dolaba atıcam falan
Doğuma giderken bile evdekiler ne yiyecek diye düşünüyoruz
Kadınlardaki sorumluluk bilinci, her yere herkese ayrı ayrı yetişme telaşı, kafa yorgunluğu, vücut yorgunluğu buna rağmen gerektiği değeri saygıyı görmememiz dünyada ... Hele annelik kimbilir nasıldır adayken böyleyiz annelerin hakkı ödenmez cidden, yükün sorumluluğun çoğu bizlerde Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın, anlayışlı, işimizi kolaylaştıracak hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Günaydın bu da dert mi diyeceksiniz de ben kilo almıyorum normal mi ya
61 ile hamile kaldım 67de takıldım kaldım.
Son 2 aydır hiç kilo almadım.
Tamam şeker var diye dikkat ediyorum ama yine de küçücük göbekle kaldım, bebek büyüyor sonuçta ben aynıyım ama. Ben istiyorum kocaman göbeğim olsun
Gerçekten Allah başka dert vermesin saçmalıyorum dimi

Canımm ben anlamıyorum bu doktorları cidden neye göre az neye göre çok diyorlar. Bana da senin haftanda 2 kg 20 gr demişti bir hafta geride demişti kgna boyuna 42 cm boyu iyi normal demişti. Bende o haftadan beri kgna takığım az diye. E benimki az değil seninki çok değil o zaman ikisi de ortalama gidiyor bence. Neye göre bu hesap çözemedim
Ben şuan doğurmayi sabırsızlıkla bekliyorum, kolestaz yüzünden kasintidan ölücem çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer günlerin böyle de zor anlıyorum seni.
Kızlar günaydın dün çok sancim var demistim burdan bir arkadaşım magnezyum iç dedi.allah ondan razı olsun çoğu agrım azaldı.rahat uyudum.gunluk içicem bundan sonra sizlerinde aklında bulunsun
Günaydın canım ben magnezyum içmezsem ölüyorum ağrıdan acıdan işe yaramasına rahat uyumana çok sevindim. Her gün aynı saatlerde içme ye çalış çok rahatlatıyor. Geçmiş olsun

Ben 54,5 kg la hamile kaldım canım sonra midemden dolayı 50 kg kadar düştüm. Şimdi yavaş yavaş kg alıyorum 7 kg aldım bakalım bu kontrolde kaç olmuşum hastanede bakılır. ama bizim kg çok önemli değil ya bebişler iyi olsun yeter bende kg alamayınca senin gibiydim doktorum en son 57 yi görünce hele şükür dedi

Ben şunları buldum eğer bu referans aralıklarındaysam kafama takmamaya karar verdım. Cunku yıpratıyor benı ole mı boyle mı acaba dıye dusunmek hep aklıma en kotu ıhtımaller gelıyor benımle aynı haftada 40 cm olup gelısımı harıka dıyen doktoru da okudum 1600 kg ya ıyı dıyenı de.. mantıklı dusunmeye calıstıgımda her bebek serı uretım seklınde dogmuyor elbette hepımızın genlerı de farklı

Eklentiler

• CDA21F77-799D-41D1-9F09-C4169E7FDC87.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 35111146-E6A3-4869-B975-A9E8899762E0.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 55E02281-726F-4E51-965D-3B165DCAFC51.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…