2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
E nickin bile Defne, bence Defne olsun Öykü de güzel ama bence Defne en güzeli.

en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcaz
Sen daha neyi bekliyorsun :))) Hadi temizliği geçtim kıyafet bari alın zor olur sana her an gelir beklemezse :))

vala ya eşim bile doktor kesildi2 gündür habire parmaklandım zaten doktor tarafından
Ben normalde çatı muayenesinden korkmam dünkü Dr erkekti çok canımı acıttı çığlık attım resmen gözümden yaş geldi Dr a göre değişiyor bence acı durumu sanki bayan Dr lar daha yumuşak davranıyor

Biz de seçemedik. İpek, Eylül, Nehir var aklımda. Bu gece de Beste ismini gördüm rüyamda eşime diyorum ne güzelmiş. Sanki ilk defa duymuş gibi
Eşim beğenmiyor hiç bı ismi zor bizim seçmemiz

amin canım inşallah ilk basta tuhaf gelmişti ama şimdi alıştım rüyaya

Nasıl yapılıyor peki çatı muayenesi canım, korkmalı mıyız

Biz de seçemedik. İpek, Eylül, Nehir var aklımda. Bu gece de Beste ismini gördüm rüyamda eşime diyorum ne güzelmiş. Sanki ilk defa duymuş gibi
Eşim beğenmiyor hiç bı ismi zor bizim seçmemiz
Rüyanda nasıl gördün peki? Bebiş doğmuş ona mı isim veriliyordu

bak, bunda haklısın ilk doktor erkekti sanki içerimi oydu hiç kibar değildi çok can acıttı dün de ebe yaptı çok kibardı saolsun acil doktoruydu canımı yakan

Nasıl yapılıyor peki çatı muayenesi canım, korkmalı mıyız
Yok canım korkmayın sakin inanın saniyelik birsey ama beni muayene eden asistandan kaynaklı bir durum bence dünkü canımın acıması zaten kendinizi kasmayın diyorlar kasarsanız daha çok acır benim randevum 4 deydi sanırım çıkışa yakın olduğu için acele etti ondan canımı acıttı şöyle söyleyeyim canım acıyacak diye düşünme açıklığa başka türlü bakılamıyor açıklık varsa takip edilmesi lazım

Kontrolden çıktım hanımlar şimdilik bebek iyi çok şükür bi sıkıntı yokmuş ama kordonumuz aynı 1 tur boynunda hala çok sevindim 2.3. olmamasına, çok şükür hepinizin dualarıyla bugün mutlu çıktım hastaneden yine hareket takibi yapıp günlük sayıyı not al ani bi düşüş olursa gel hemen dedi, suyu azalmış, bol su iç sıvı tüket ve dinlenmeye çalış dedi nst de istemedi bu hafta 36.haftada görüşelim dedi bizden haberler böyle bu haftalık, inşallah hepimiz mutlu haberlerle çıkalım.

maşallah canım sevindim ya çok şükür iyimişbebişte sende sağ salim atlatalım hepimiz inşallah

Çok sevindim canım bir sıkıntı olmamasına gözün aydın inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına :) Aynen bol su iç sıvı takviyesiyle düzeliyor suyu azalınca dert etme onu. Çok mutlu oldum iyi olduğunuza :)

maşallah canım sevindim ya çok şükür iyimişbebişte sende sağ salim atlatalım hepimiz inşallah
Amin inşallah canım çok sağol hayırlısıyla şu son bikaç haftayı da atlatırsak tamamdır, dayanın tellioğulları yeşil vadiye az kaldı modundayız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…