Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba kizlaar.Guzel Aralık anneleri.hatirlayan vardır beni belki Aralık annesi adayiydim.ama kaybetmiştim bebeği.. şu an yeniden hamileyim.forumda gezinirken bir okuyayım dedim sizleri.cok duygulandim.ne kadar az kalmış doğumlara.insallah Allah hepinize kolay güzel saglikli doğumlar nasip etsin
Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya
ya insanlar nasıl düşüncesiz oluyo böyle heleki sen onların kanını canını taşırkenBen de deprem olduğu gün kayınvalideme gittim sonra orda öğrendim ki görümcemin sevgilisi corona geçiriyormuş. Ve görümcem de evdeydi maskeliydi sofraya filan oturmadı ama kızdım madem bana söyleseydiniz gelmezdim diye. Deprem korkusuna kaçarken gidip Corona olacağız ya.Şimdilik şükür bişey yok ama insanlar umursamaz işte.
Bozanın da kg aldırdığını okudum ben de her akşam içiyorumYarin k
Sagol canım.Yarin kefir de alayım her gün 1bardak içerim onu da badem kaşar muz yoğurt bakalım ins 23 günüm kaldı doğuma 3 kilo olur inş. Kizim:)
ya insanlar nasıl düşüncesiz oluyo böyle heleki sen onların kanını canını taşırkenihbar etceksin aslında bizimde bakkal evin karsısında çok iyi oluyodu bakkalcı korona olmuş ağzında maskeyle yinede çalışıyo bugün tam gircektim bakkala baktım o adam hemen geri döndüm gördü kaçar gibi gittiğimi kusura bakmasın karnımda canım var çalısırkende siparişçi çocul ya bende korona var ama iyiym deyipte yanıma gelmezmi dellendim ağzımı bozdum kovdum siteden
yolda yürürken bile korkar olduk artık tabiki 2 hafta eve kapanan çok çok az kişi var iş yerimdeki sitede daire sakinleri koronayken bile geziyolardı hiç ciddiye alınmıyo bu durumKaç kişinin vebaline giriyorlar haberleri yok. Kendileri ayakta atlatıyor diye herkesi öyle olacak sanıyorlar.
Hastanede bile aklıma geliyor kim bilir kaç kişi burda hastadır diyorum hiç inanmıyorum herkesin 2 hafta evde oturduğuna.
Allah'a emanetiz hayırlısıyla atlatsak şu dönemi.
Teşekkür ederim canım bende çok sevindimGözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Olur canım zaten hızlı kilo alma zamanları. Sağlıklı olsun yeter kiYarin k
Sagol canım.Yarin kefir de alayım her gün 1bardak içerim onu da badem kaşar muz yoğurt bakalım ins 23 günüm kaldı doğuma 3 kilo olur inş. Kizim:)
Aminnnnnn kuzummmAmin canım aynen sen sürpriz tarihler tablosunda olacaksın o zamantabi bebeklerden sırayı bozan önce gelenler olur, yeri rahat olup en son zamanlara kalanlar olur bilemiyoruz sağlıkla, mutlulukla bol sütleriyle gelsinler inşallah meleklerimizin gelişiyle şu hastalıklar felaketler bitsin önümüzdeki yıllar ferah güzel yıllar olsun
ya insanlar nasıl düşüncesiz oluyo böyle heleki sen onların kanını canını taşırkenihbar etceksin aslında bizimde bakkal evin karsısında çok iyi oluyodu bakkalcı korona olmuş ağzında maskeyle yinede çalışıyo bugün tam gircektim bakkala baktım o adam hemen geri döndüm gördü kaçar gibi gittiğimi kusura bakmasın karnımda canım var çalısırkende siparişçi çocul ya bende korona var ama iyiym deyipte yanıma gelmezmi dellendim ağzımı bozdum kovdum siteden
Onca endişe sıkıntı stresin arasında bi de bu insanlarla uğraşmak da cabası.Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya
Geçmiş olsun cnm ben de pek ödem yok . Şeker hastası gibi besleniyorum ve 3 litre su içiyorum ondan heralde çünkü bende de hareket çok kısıtlıVücudum da ödem artık.o kadar fazlalaştı ki çoraplar canımı acıtıyor
Ay aman olmasın canım maşallah böyle su içersen zaten olmaz ben bu ara içemiyorum wc e gidip gelmek bile yoruyorGeçmiş olsun cnm ben de pek ödem yok . Şeker hastası gibi besleniyorum ve 3 litre su içiyorum ondan heralde çünkü bende de hareket çok kısıtlı
Doğru cnm ben de WCden çıkamıyorumAy aman olmasın canım maşallah böyle su içersen zaten olmaz ben bu ara içemiyorum wc e gidip gelmek bile yoruyor
İri felan değil gayet haftasına uyumlu ben sizin haftanızdayken boyu 45,6 cm kilosu 2206 gr dıBenim de bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 32 gelişimine göre 33+2 falanmış. 2060 gr 42 cm dedi. Kilolu bebek olacak dedi. Hatta ssvd düşündüğümü söyleyince ben yapmam çünkü iri bebek olacak dedi. Bu arada boyum kısa baya 1.54 falanım. Neyse şimdi burada paylaşanları görünce hiç de iri veya uzun bebek değil bence benimle aynı haftada olanlarınki daha kilolu ve uzun değil mi? Hadi minyon olduğum için bile değerler normal bence. Neyse zaten youtube da normal doğumunu anlatan sözde pozitif doğum hikayeleri yüzünden vazgeçtim. Bi de bebeğe bişey olursa korkumu yenemeyeceğim. Çok şükür gelişimi bence ilerde falan değil ama gayet normal sonuçta. Sadece doktorlar niye aynı hafta aynı kilo olan gebenin birine ilerde birine geride diyor çok sinir oluyorum. Bugün geç kalmış doktor bey hastaneye hiç ilgilenmedi bile. Dedim doktor bey ilk gebeliğime göre çok iyiyim bebek de dönmüş. Başı aşağıda. Ödemim yok, şeker, tansiyon, sinir sıkışmam yok, fazla kilo almadım. İlkinde bunlar vardı o yüzden sezaryen yaptınız ama şimdi çok iyiyim dedim. Ama şimdi bebek iri diyor. 33 haftalık bebeğin 2060 gr 42-43 cm olması neresi iri acaba? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum
Bir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyorAllah kolay doğumlar nasip etsin inşallah ilk bebek mi geliyorçok heyecanlı ya sıra bizim gruba gelmiş bile
Bugün sata göre 37+3 usg de 38 ve 3300 gr dediCok guzel canm masalah. Kac kg suan bebis
Bu insanlar coronayı basit bir grip sanıyorlar aslında katil gibi ortalıkta geziyorlar farkında değillerya insanlar nasıl düşüncesiz oluyo böyle heleki sen onların kanını canını taşırkenihbar etceksin aslında bizimde bakkal evin karsısında çok iyi oluyodu bakkalcı korona olmuş ağzında maskeyle yinede çalışıyo bugün tam gircektim bakkala baktım o adam hemen geri döndüm gördü kaçar gibi gittiğimi kusura bakmasın karnımda canım var çalısırkende siparişçi çocul ya bende korona var ama iyiym deyipte yanıma gelmezmi dellendim ağzımı bozdum kovdum siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?