2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ben de deprem olduğu gün kayınvalideme gittim sonra orda öğrendim ki görümcemin sevgilisi corona geçiriyormuş. Ve görümcem de evdeydi maskeliydi sofraya filan oturmadı ama kızdım madem bana söyleseydiniz gelmezdim diye. Deprem korkusuna kaçarken gidip Corona olacağız ya. Şimdilik şükür bişey yok ama insanlar umursamaz işte.

ya insanlar nasıl düşüncesiz oluyo böyle heleki sen onların kanını canını taşırkenihbar etceksin aslında bizimde bakkal evin karsısında çok iyi oluyodu bakkalcı korona olmuş ağzında maskeyle yinede çalışıyo bugün tam gircektim bakkala baktım o adam hemen geri döndüm gördü kaçar gibi gittiğimi kusura bakmasın karnımda canım var çalısırkende siparişçi çocul ya bende korona var ama iyiym deyipte yanıma gelmezmi dellendim ağzımı bozdum kovdum siteden

Yarin k

Sagol canım.Yarin kefir de alayım her gün 1bardak içerim onu da badem kaşar muz yoğurt bakalım ins 23 günüm kaldı doğuma 3 kilo olur inş. Kizim:)
Bozanın da kg aldırdığını okudum ben de her akşam içiyorum

Kaç kişinin vebaline giriyorlar haberleri yok. Kendileri ayakta atlatıyor diye herkesi öyle olacak sanıyorlar.
Hastanede bile aklıma geliyor kim bilir kaç kişi burda hastadır diyorum hiç inanmıyorum herkesin 2 hafta evde oturduğuna.
Allah'a emanetiz hayırlısıyla atlatsak şu dönemi.

yolda yürürken bile korkar olduk artık tabiki 2 hafta eve kapanan çok çok az kişi var iş yerimdeki sitede daire sakinleri koronayken bile geziyolardı hiç ciddiye alınmıyo bu durum

Aminnnnnn kuzummm

evden çıkmaları suç aslında çok ilginç nasıl çıkabiliyorlar? Hasta olan kişi 10 gün temaslı olduğu kişiler 14 gün karantinada olmalı 9 gün oldu kapıdan adımımızı atmadık dışarıya insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir anlayamıyorum. Kesinlikle böyle gördüklerinizi arayın ihbar edin. Ben cezadan korktuğum için de değil başkalarını da düşündüğüm için evden çıkmıyorum. Evet iyiyim çok şükür hiçbir şeyim yok ama belki de sadece taşıyorum bu hastalığı ve benim yüzümden kimse hastalansın istemem . Keşke herkes biraz duyarlı olsa sadece kendisini düşünmese

Onca endişe sıkıntı stresin arasında bi de bu insanlarla uğraşmak da cabası. Inşallah griptir sadece canım.

Geçmiş olsun cnm ben de pek ödem yok . Şeker hastası gibi besleniyorum ve 3 litre su içiyorum ondan heralde çünkü bende de hareket çok kısıtlı
Ay aman olmasın canım maşallah böyle su içersen zaten olmaz ben bu ara içemiyorum wc e gidip gelmek bile yoruyor

Ay aman olmasın canım maşallah böyle su içersen zaten olmaz ben bu ara içemiyorum wc e gidip gelmek bile yoruyor
Doğru cnm ben de WCden çıkamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye su içmek görev gibi geliyor . Yorgunluk desen bende de çok var cnm . İnşaallah kolay geçer bebişler sağlıkla gelir

Benim de bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 32 gelişimine göre 33+2 falanmış. 2060 gr 42 cm dedi. Kilolu bebek olacak dedi. Hatta ssvd düşündüğümü söyleyince ben yapmam çünkü iri bebek olacak dedi. Bu arada boyum kısa baya 1.54 falanım. Neyse şimdi burada paylaşanları görünce hiç de iri veya uzun bebek değil bence benimle aynı haftada olanlarınki daha kilolu ve uzun değil mi? Hadi minyon olduğum için bile değerler normal bence. Neyse zaten youtube da normal doğumunu anlatan sözde pozitif doğum hikayeleri yüzünden vazgeçtim. Bi de bebeğe bişey olursa korkumu yenemeyeceğim. Çok şükür gelişimi bence ilerde falan değil ama gayet normal sonuçta. Sadece doktorlar niye aynı hafta aynı kilo olan gebenin birine ilerde birine geride diyor çok sinir oluyorum. Bugün geç kalmış doktor bey hastaneye hiç ilgilenmedi bile. Dedim doktor bey ilk gebeliğime göre çok iyiyim bebek de dönmüş. Başı aşağıda. Ödemim yok, şeker, tansiyon, sinir sıkışmam yok, fazla kilo almadım. İlkinde bunlar vardı o yüzden sezaryen yaptınız ama şimdi çok iyiyim dedim. Ama şimdi bebek iri diyor. 33 haftalık bebeğin 2060 gr 42-43 cm olması neresi iri acaba? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum

İri felan değil gayet haftasına uyumlu ben sizin haftanızdayken boyu 45,6 cm kilosu 2206 gr dı

Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah ilk bebek mi geliyor çok heyecanlı ya sıra bizim gruba gelmiş bile
Bir kızım var 3 yaşında onun peşinde de çok yoruluyorum Birgün kendiliğinden doğuracam diye korkuyorum günler geçmiyor

Bu insanlar coronayı basit bir grip sanıyorlar aslında katil gibi ortalıkta geziyorlar farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…