2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah kordon beni korkutmuştu işte 2 hafta önce şimdi biraz daha yaklaştık ya içim rahat etti hala aynı olması falan daha fazla dolanmadan benim yaramaz tamamlarız inşallah bu süreci

Amin inşallah canım çok sağol hayırlısıyla şu son bikaç haftayı da atlatırsak tamamdır, dayanın tellioğulları yeşil vadiye az kaldı modundayız hepimiz
eee herkes 1 ay öncedrn doğuruyo çoğu yani bak, kasım analarının çoğu ekimde dogurmaya başladı bizde başlarız artık 15 kasımda hayırlısıyla

eee herkes 1 ay öncedrn doğuruyo çoğu yani bak, kasım analarının çoğu ekimde dogurmaya başladı bizde başlarız artık 15 kasımda hayırlısıyla
Aynen canım 37yi görünce tamam zaten normal sayılıyor artık korkmaya gerek yokmuş sonrası artık istedikleri hayırlı vakitte gelsinler

Amin canım inşallah güzelce alırsın kucağına korkma hareketlerini takip et yeter azaldığını düşünürsen ararsın doktorunu . Merak etme inşallah sağlıkla güzelce kavuşursun evladına :)

Amin canım inşallah güzelce alırsın kucağına korkma hareketlerini takip et yeter azaldığını düşünürsen ararsın doktorunu . Merak etme inşallah sağlıkla güzelce kavuşursun evladına :)
İnşallah canım birde bu haftalar daha da önemliymiş dinlenmeye daha çok vakit ayırmak gerekiyormuş artık koşturma değil stresten uzak dinlenme zamanıymış öyle dedi doktor kendinizi mümkün olduğunca yormamaya bakın ve bol bol su için ve de kendiniz bebeğiniz sağlığınız dışında hiç bir şeyi önemsemeyin

Aynen canım 37yi görünce tamam zaten normal sayılıyor artık korkmaya gerek yokmuş sonrası artık istedikleri hayırlı vakitte gelsinler
evet csnım ben oğlumu 37+4 te sezeryan doğurmuştum tersti daha fazla beklemek istememiştim ama bu cimcime kendi gelmezse kasım sonuna kadar beklicem inşallah

Teşekkürler kuzum tavsiyelerin için :) ev temizlemek içime dert oluyor ama yavaş yavaş yapayım diye uğraşıyorum Allah'tan eşim yarın yıllık iznine çıkacak evimizi toparlarız beraber son haline hazırlarız dedik :)

evet csnım ben oğlumu 37+4 te sezeryan doğurmuştum tersti daha fazla beklemek istememiştim ama bu cimcime kendi gelmezse kasım sonuna kadar beklicem inşallah
Bekle canım tabi mümkün olabildiğince içerde geçirdikleri her gün çok değerliymiş gelişim, emme refleksi açısından

Biz de seçemedik. İpek, Eylül, Nehir var aklımda. Bu gece de Beste ismini gördüm rüyamda eşime diyorum ne güzelmiş. Sanki ilk defa duymuş gibi
Eşim beğenmiyor hiç bı ismi zor bizim seçmemiz
demekki bir biz secemedik daha. Sizde öylesiniz. Gercekden zormus.

Allah nasip ederse bizimde ismimiz belli daha cinsiyetimiz belli olmadan hazırdı Sahra olucak inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Bekle canım tabi mümkün olabildiğince içerde geçirdikleri her gün çok değerliymiş gelişim, emme refleksi açısından
evet oğlum emmeye hevesliydi ama ben emziremedim ağrım vardı bide sütüm 3 gün sonra gelmişti hareketlerimi artırsan doğum baslama açısından etkili olurmuki

en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcaz
Aaaa hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kız ama bian önce hazırlasan aslında iyi olmazmı allah yardımcın olsun cnm

Ne demek canım, çnkü bende kendmi temizliğe veriyorum evdeyken ama gerçekten yanlış temizliği yapmak için şurda en kötü 1-2 ay daha bekleriz ama sağlık öyle değil Allah korusun zaten şu ortamda kim gelecek gelen de yardımıyla gelsin mümkünse, kendini yormayacak kadar molalar vererek ufak tefek şöyle bi toparlamaya bak ev işleri zaten nankör 1 ay sonra hiç yapılmamış gibi oluyor

Kizlar bebisin kıyafetlerini gecen haftalarda kısım kısım yıkamıştım. Toz olmasin diye de ütüye kadar müsline sarıp dolabina kaldırmıştım. Bugün ütülerken içlerinden baya toz cıktı. Pamuklu kıyafetlerde oluyormus sanirim ama baya tedirgin oldum. Tersinden de yıkamıştım aslinda ne yapmalıyım bilgisi olan var mu

Evet kuzum bende aynıyım ya aynen nankör zaten o yüzden yavaş yavaş yapmak en güzeli gene tozlanacak gene kirlenecek zaten en iyisi yormamak kendimizi :)

Ben baya önce yıkamıştım ama öyle bişi olmadı cnm en azından hastane çıkışlarını 15 dakikalık programın warsa orda yıkasan çok toz olduysa daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…