2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende sen gibi yapmıştım canım ama yıkandıktan sonra bile toz çıkıyor ben tek tek camdan silktim valla sonra da ütüleyip çantayı hazırladım başka da bir çare gelmedi benimm de aklıma :/

Kontrolden geldim bende bugun bas asagi pozisyonu almis 33+0 2180gr 45 cm olmusuz ama yine yuzunu gostermedi kizim inat etti asla gostermiyor
Maşallah kuzum sevindim ne güzel haberlerle gelmişsin :) inşallah bir dahaki kontrolde görürsün canım göremeyince insan tuhaf oluyor anlıyorum seni son kontrolde bende göremedim o kadar da özleyip gitmiştim ama en azından ondan önceki kontrolde çok net görmüştüm o fotoğrafa bakıp duruyorum napim :)

Ben baya önce yıkamıştım ama öyle bişi olmadı cnm en azından hastane çıkışlarını 15 dakikalık programın warsa orda yıkasan çok toz olduysa daha iyi olur sanki
Valla pamuklu olduklari icin oluyormus sanırım. Tüy mü ne döküyorlarmıs. 1 kere yikadim bir de ekstra durulmaa yaptırdım ona ragmen gecmemis tekrar yikamaya kurutmaya mecalim de yok yaaa ama mecbur kalirsam yapacağım artik

Bende de aynı dert var temizlik yapmam lazım cam kapı mutfak dolabı baza altı haftaya annemle ablam gelip yapacaklar bende bu haftadan azar azar başlayım dedim ama belim çok ağrıyor kahvaltıyı da eşim hazırladı filyasyonda bu hafta 15inde yıllık iznine ayrılacak

Bende sen gibi yapmıştım canım ama yıkandıktan sonra bile toz çıkıyor ben tek tek camdan silktim valla sonra da ütüleyip çantayı hazırladım başka da bir çare gelmedi benimm de aklıma :/
Offff napsam ki. Tozu fark ettigimde hastane cikislarini ütülemiştim. Tekrar mi yapayım napayim sence

Kuzum benim annemler ilçede zaten onların da işi başından aşkın başında özürlü kardeşi var ona bakıyor çok yükü yok ama temizliğe çağırmak istemedim o yüzden doğum zamanı gelecek teyzemler falan idare edecek o zaman dayımı. Eşim izine çıkacak olunca birlikte yaparız dedik corona falan birilerini de çağırmak istemedik en güzeli beraber yavaş yavaş hazırlarız dedik bizde. Allah kolaylık versin son zamanlarımızda çok zor bu işlerle uğraşmak Allah'tan eşim anlayışlı senin eşin gibi kahvaltıydı yemekti ben rahatsız olunca yardımcı oluyor hazırlıyor.

Offff napsam ki. Tozu fark ettigimde hastane cikislarini ütülemiştim. Tekrar mi yapayım napayim sence
Pamuklu oldukları için oyle oluyor bır de tersten yıkamıssın ıyıce oyle olmustur
İkeanın toz toplama rulosuyla temızlemıstım ben

Rüyanda nasıl gördün peki? Bebiş doğmuş ona mı isim veriliyordu
Saçmaydı aslında ama duvar gibi biyerde Beste yazıyordu kafamı kaldırdım eşime döndüm aa ne kadar güzel isimmiş dedim gülümsedim filan öyle gördüm.
demekki bir biz secemedik daha. Sizde öylesiniz. Gercekden zormus.
Evet hele benimki gibi kararsız bir eş varsa.
İpek diyorum nasıl ipek mi bildigimiz ipek yani anlamı da yok diyor.
Gel de çıldırma ne istiyor bilmiyorum

Kontrolden geldim bende bugun bas asagi pozisyonu almis 33+0 2180gr 45 cm olmusuz ama yine yuzunu gostermedi kizim inat etti asla gostermiyor
Maşallah Bizimki iki elini kapattı yüzüne resmen tam foto alabilir miyiz dediğim anda hemde bu yönü de bana benziyor dedim, bende aniden foto çekildiğinde kaçarım hemen rahatsız olurum

Hanımlar benim annem de şehir dışında temizlik için gelecek.
Sizce 34. Hafta mi iyi 36 mı ?
Yani eşim vardiyalı çalışıyor da eşimin gündüz olmadığı zamana denk getircez, 34 çok mu erken olur acaba ?
36. Haftada da ben nasıl olurum bilmiyorum enerjim filan annem yalnız da yapamaz yardım etmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…