2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence detaylı temizlik için 34 - 35 hafta ideal sonra zaten üzerinden geçilir benim halılar yıkamadan dün geldi haftaya perşembe cuma abla gelcek annem kız kardeşim ben hep beraber detaylıca toparlarız diye düşünüyorum sonrası zaten son hafta üstten temizlenir bi diye düşündüm biz iki kişiyiz batıran da olmuyor Bi tozlanırsa tozlanır

Kızlar banada bi sorun olmazsa 5 Aralık dedi sezeryan tarihine
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) benim normal gidiyor her şey ama bakalım normal mi olacak sezeyan mı artık Allah bilir :)

Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) benim normal gidiyor her şey ama bakalım normal mi olacak sezeyan mı artık Allah bilir :)
Benim ilk sezeryan oldu canım 40+2 de doğdu oğlum 3 gün kanama sancıyla yattım hastanede açılmam olmadı bizde genetik rahim açılmıyor 1 cm açılmayla yattım hastaneye doğuma girdiğimde 2 cm di yani benim vücudum ödem toplamış tansiyonum çok yüksekti oğlumunda hareketleri yavaşlamıştı doktor anlamasaydı o akşam ikimizde ölüyorduk

Aman Allah korumuş canım seni de bebeğini de. Anladım canım inşallah bu bebişini de sağlıkla güzelce alırsın kucağına canım benim.

Bana da 34 ideal gibi geldi.
Biz de iki kişiyiz ama maşallah nasıl batıyor ev bilmiyorum
Dediğin gibi son hafta ben yine üstten tekrar temizlerim zaten.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah çok sevindim duygulandım şimdi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…