Hanımlar benim annem de şehir dışında temizlik için gelecek.
Sizce 34. Hafta mi iyi 36 mı ?
Yani eşim vardiyalı çalışıyor da eşimin gündüz olmadığı zamana denk getircez, 34 çok mu erken olur acaba ?
36. Haftada da ben nasıl olurum bilmiyorum enerjim filan annem yalnız da yapamaz yardım etmem lazım.
Bence detaylı temizlik için 34 - 35 hafta ideal sonra zaten üzerinden geçilir benim halılar yıkamadan dün geldi haftaya perşembe cuma abla gelcek annem kız kardeşim ben hep beraber detaylıca toparlarız diye düşünüyorum sonrası zaten son hafta üstten temizlenir bi diye düşündüm biz iki kişiyiz batıran da olmuyor Bi tozlanırsa tozlanır
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) benim normal gidiyor her şey ama bakalım normal mi olacak sezeyan mı artık Allah bilir :)
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :) benim normal gidiyor her şey ama bakalım normal mi olacak sezeyan mı artık Allah bilir :)
Benim ilk sezeryan oldu canım 40+2 de doğdu oğlum 3 gün kanama sancıyla yattım hastanede açılmam olmadı bizde genetik rahim açılmıyor 1 cm açılmayla yattım hastaneye doğuma girdiğimde 2 cm di yani benim vücudum ödem toplamış tansiyonum çok yüksekti oğlumunda hareketleri yavaşlamıştı doktor anlamasaydı o akşam ikimizde ölüyorduk
Benim ilk sezeryan oldu canım 40+2 de doğdu oğlum 3 gün kanama sancıyla yattım hastanede açılmam olmadı bizde genetik rahim açılmıyor 1 cm açılmayla yattım hastaneye doğuma girdiğimde 2 cm di yani benim vücudum ödem toplamış tansiyonum çok yüksekti oğlumunda hareketleri yavaşlamıştı doktor anlamasaydı o akşam ikimizde ölüyorduk
Bence detaylı temizlik için 34 - 35 hafta ideal sonra zaten üzerinden geçilir benim halılar yıkamadan dün geldi haftaya perşembe cuma abla gelcek annem kız kardeşim ben hep beraber detaylıca toparlarız diye düşünüyorum sonrası zaten son hafta üstten temizlenir bi diye düşündüm biz iki kişiyiz batıran da olmuyor Bi tozlanırsa tozlanır
Bana da 34 ideal gibi geldi.
Biz de iki kişiyiz ama maşallah nasıl batıyor ev bilmiyorum
Dediğin gibi son hafta ben yine üstten tekrar temizlerim zaten.
Merhaba kizlaar.Guzel Aralık anneleri.hatirlayan vardır beni belki Aralık annesi adayiydim.ama kaybetmiştim bebeği.. şu an yeniden hamileyim.forumda gezinirken bir okuyayım dedim sizleri.cok duygulandim.ne kadar az kalmış doğumlara.insallah Allah hepinize kolay güzel saglikli doğumlar nasip etsin
Inşallah canım, hepimiz hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin .
Bnm sat 26 şubat ama bebek usg de daha küçük çıkıyor sata göre 36 hafta ama dr 34 diyor .