Inşallah canım, hepimiz hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin .
Bnm sat 26 şubat ama bebek usg de daha küçük çıkıyor sata göre 36 hafta ama dr 34 diyor .
Evet canım benim tüp bebek artı olarak senelerce vajinismus çektim normal doğum benim adıma psikolojik açıdan çok uygun değil
Ben muayene bile olamıyorum çok zorlanıyorum narkozla oldum transfer vs herşeyi
Evet canım benim tüp bebek artı olarak senelerce vajinismus çektim normal doğum benim adıma psikolojik açıdan çok uygun değil
Ben muayene bile olamıyorum çok zorlanıyorum narkozla oldum transfer vs herşeyi
Bizim de dün randevumuz var di, eşim erken gelirse filan nasıl olur hanı artık yaşar mi tehlike varmı dedi oda takdiri ilahi ama kuvoze girer dedi bazen de 40 hafta dogup kuvöz e giren var dedi nasip
Inşallah canım, hepimiz hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin .
Bnm sat 26 şubat ama bebek usg de daha küçük çıkıyor sata göre 36 hafta ama dr 34 diyor .
Kızlar minoris bebek bakım ürünlerinde yarı yarıya indirim var. Içerik olarak da en masum marka muhendisinoglu incelemis. Kendi sitesinde indirim. www.minorisbaby.com almadıysanız bakın derim
Kızlar minoris bebek bakım ürünlerinde yarı yarıya indirim var. Içerik olarak da en masum marka muhendisinoglu incelemis. Kendi sitesinde indirim. www.minorisbaby.com almadıysanız bakın derim