2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sagol canimsen sanslisin bende bakcak hic fotograf yok karnimi sevmekle yetiniyorum:)

Ayy kasım aralık nasıl gelir zaman nasıl geçecek diye düşünüp duruyordum valla , insan sabretmeyi öğreniyor
Gecti ama nasil gecti dimi. Bazen sevincli bazen endiseli bunca ayi geride biraktik. Dogumdan sonra da emdi emmedi uyudu uyumadi onlari konusuruz zaman geciyor

Sagol canimsen sanslisin bende bakcak hic fotograf yok karnimi sevmekle yetiniyorum:)
Bendede yok malesef dogum pozisyonuna erken gectigi icin yuzu gorunmuyor en son kontrolde dr sadece bi gozu gorunuyor yuzunu goremeyiz artik demisti

Gecti ama nasil gecti dimi. Bazen sevincli bazen endiseli bunca ayi geride biraktik. Dogumdan sonra da emdi emmedi uyudu uyumadi onlari konusuruz zaman geciyor
Evet ya , çalışıyordum işyerinde birsuru sorun yasadim erken ayrıldım işten
Sonra hem eşimin ailesiyle hem kendi ailemle sorun yasadim birsuru ne bileyim zor du sinirlenip ağlayınca bebeğe bisey oldu diye korkuyordum bide üstüne

Aynen canım şükür bende bir defa da olsa net görebildim yüzünü :) inşallah senin bebiş de bir dahaki kontrolde gösterir kendini :) insan aşık oluyor inan ki o an çok farklı :) doktor ne dedi ne anlattı hiç duymadım o an kızıma bakmaktan :)))

Şekerde dolayı diyetine dikkat ediyorsan o yüzden de almıyorsundur. Benim bir arkadaşım kilo bile vermişti gebelik şekeri çıkmıştı.

Kontrolden geldim bende bugun bas asagi pozisyonu almis 33+0 2180gr 45 cm olmusuz ama yine yuzunu gostermedi kizim inat etti asla gostermiyor
Kontrolden güzel haberler alınmış, maaşallah bebişlerimize

Benim gaz sancılarım çok oluyo aslında, bagirsaklarim Iyi çalışmıyor gaz olduğunu da anlamıyorum bazen korkuyor insan dogurcammi diye
Ay o bende de var bir ağrı saplanıyor karnıma doğurcam herhalde diyorum bir şey değil eşim de korkuyor sonra gaz olduğunu anlıyorum komik oluyo tabi

Ay o bende de var bir ağrı saplanıyor karnıma doğurcam herhalde diyorum bir şey değil eşim de korkuyor sonra gaz olduğunu anlıyorum komik oluyo tabi
Benimki şimdi doğurma daha küçük diyor
Beni kizdirinca bak uğraşma doğururum diyorum bi doğursan da rahatlasak diyo korkuyor adam

Acaba kurutma aşamasında mi tozlandı?
Disardami kuruttun

merhaba bende yavuz aydına gidiyorum ilk deneme başarısız oldu yumurtam kalitesi döllenme bile gerçekleşmedi siz n yaptınız mrk ediyorum
Canım ben tüp bebek denemesi yapmadım orada Cem Çelik doktorum Bahçeci ben yavuz beye kontrollere gidiyordum kendisine en başlarda artık gitmiyorum

Ben geçen ay yıkadım ablam ütüledi birazını çarşafa birazını hurca koyduk temizlik yapınca açıp dolabına yerleştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…