2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaptım beni uzen de o zaten. Neyse biseycik olmaz yaaa. Azcik da toza ihtiyaci var bebelerin
Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim

Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim
He kuruttuktan sonra kaldırmıştım toz olmasi imkansizdi yani. Utuledikten sonra dank etti. 2 takim hastane çıkışı utuledim o sekilde. Diğerlerini kizlarla konustuktan sonra silkeleyip tuy toplayiciyla temizledikten sonra ütüledim oldugu kadar. Hastane cantasina yerlestirmeden bi silkeleyiveririm

Hastane çıkışlarda çok minik ya o kadar küçük mü olacaklar silkele bisey olmaz ya ütü mikrobu kiriyor

Yaa evet o kadar minik olcak kızlarımız aşkım benim yaaaa düşündükçe yüzüme bir tebessüm geliyooor
Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu ❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤

Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu ❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤
Vallahi mükemmel duygular yaşatıyorlar bize sag olsunlar gelseler de doya doya izlesek onlari. Benimki son 2 kontroldür göstermiyor yüzünü. Plesantaya dayamis

Gerçekten çok farklı bir duygu kızlar ya Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :) İnsan gerçek aşk neymiş bebeğine bakınca anlıyor benimki de en son yüzünü net şekilde gördüğümde uyuyordu uyurken de ağzını emer gibi yapıyordu deli olduk deli babasıyla :)) videosunu çekmişti eşim kayınvalidemler de annemler de hayran oldular o hareketlerine :))

Vallahi mükemmel duygular yaşatıyorlar bize sag olsunlar gelseler de doya doya izlesek onlari. Benimki son 2 kontroldür göstermiyor yüzünü. Plesantaya dayamis
Benimki 15 gün önce ilk defa yüzünü profilden gösterdi dünde öyle yandan gösterdi ama çok belirgin değildi, plesenta da yüzünün önündeydi elini de yüzüne kapamıştı açtı sonra minnos❤
Canları sağ olsun sağ salim kucağımiza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…