Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim
Valla hiç üzülme hastaneye götürüp getirdikten sonra o eşyalar tekrar yıkanacak bence
Musline sarıp kaldırdım diye yazmıştın sanki o yüzden utusuzse yıka dedim
He kuruttuktan sonra kaldırmıştım toz olmasi imkansizdi yani. Utuledikten sonra dank etti. 2 takim hastane çıkışı utuledim o sekilde. Diğerlerini kizlarla konustuktan sonra silkeleyip tuy toplayiciyla temizledikten sonra ütüledim oldugu kadar. Hastane cantasina yerlestirmeden bi silkeleyiveririm
He kuruttuktan sonra kaldırmıştım toz olmasi imkansizdi yani. Utuledikten sonra dank etti. 2 takim hastane çıkışı utuledim o sekilde. Diğerlerini kizlarla konustuktan sonra silkeleyip tuy toplayiciyla temizledikten sonra ütüledim oldugu kadar. Hastane cantasina yerlestirmeden bi silkeleyiveririm
Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu ❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤
Dün ultrasonda gördüm yine profilden , ay nasıl bir mutluluk bu ❤ çok güzeldi bu minik bebek benim mi şimdi dedim ya çok güzel uyuyordu bakmaya kıyamam dedim yanimda olunca ❤
Gerçekten çok farklı bir duygu kızlar ya Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :) İnsan gerçek aşk neymiş bebeğine bakınca anlıyor benimki de en son yüzünü net şekilde gördüğümde uyuyordu uyurken de ağzını emer gibi yapıyordu deli olduk deli babasıyla :)) videosunu çekmişti eşim kayınvalidemler de annemler de hayran oldular o hareketlerine :))
Benimki 15 gün önce ilk defa yüzünü profilden gösterdi dünde öyle yandan gösterdi ama çok belirgin değildi, plesenta da yüzünün önündeydi elini de yüzüne kapamıştı açtı sonra minnos❤
Canları sağ olsun sağ salim kucağımiza alalım inşallah