2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya yikanacak utulenecek bide gittiğinde hemen bulamıyorsun aradığını. Artık gezemiyorda insan eskisi gibi.
Allah akıl fikir versin. Ama sen bence hevesini kırma çalışan kadınsın umursama al istedigini
yürüme meselesini hiç deme karnım aşağı çekiliyo sanki 10 mt yürüsem 5 kere dinleniyorum

İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına cnm . Ben de ciğer geliştirici vurdurcam , 37+ 3 de alınacak inşaallah. Yan etkileri çok mu , bebeğe zararlı değil kesin de mi cnm
İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım benim.

Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin canım az kaldı Allah şifa kolaylık versin de biraz daha dayan inşallah olumsuzlukları düşünme hiç güzel düşün güzel olsun

İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına cnm . Ben de ciğer geliştirici vurdurcam , 37+ 3 de alınacak inşaallah. Yan etkileri çok mu , bebeğe zararlı değil kesin de mi cnm
Amin canım inşallah
Ben ciğer geliştiriciyi 32.haftada vuruldum 2 doz. Bana yan etkisi yüzümde ve goguslerimdre kızarıklık şeklinde oldu 2 güne geçti zaten.Burada başka bir arkadaş daha yazmisti yüzümde kızarma oldu sıcaklık bastı diye. İğne için çok acıtıyor ağır vs yazmislar internette ama benim hiç acımadı çok hafifti. . .
Bebeğe zararı yok tam aksine erken doğacağı için faydası var.
Senin neden 37'de alacaklar canım ?

Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin canım az kaldı Allah şifa kolaylık versin de biraz daha dayan inşallah olumsuzlukları düşünme hiç güzel düşün güzel olsun
Allah razı olsun canım, inşallah burada hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuştuğumuz haberini paylaşacağız

Ya kuzum çok üzüldüm valla eşinin tavırlarına. Neden böyle yapıyor anlayamadım :/ Bizim kızın kıyafetleri kaç ay öncesinden hazırlandı alındı. Eşyaları öyle her şeyi tamam her ay bir ihtiyacı aldık parça parça. Hastane desen en başından beri özele gidiyoruz benim beğendiğim doktor orda diye. Ne kadar zor geçinsek de eşim gıkını çıkarmıyor. Ben çalışmıyorum adam tek başına didinip yapıcam diye uğraşıyor. Bak benim kontroller de bu haftadan itibaren her haftaya düşecek muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Ben doğumdan çok korkuyordum eşim destek verdi şöyle böyle gerekirse epidural olursun dayanamazsan sen merak etme ben hallederim dedi durdu ki normal doğumla arasında 1250 tl fark var. Yani demek istediğim maddi manevi sana destek olmalı manevi olarak özellikle gönlünü kırmamalı o sadece senin bebeğin değil yani onun da bebeği. Ne güzel olur beraber alsanız her şeyi senin içine sine sine.. Neyse kuzum sıkma canını dikkat et o yollarda da kendine valla işin zormuş.

Şeker ve 20. Haftada kolestaz tanısı konmuştu ama şimdi kaşıntım yok enzimlermde normal. İleri yaş da olduğu için doktorum bekletmek istemiyor cnm son adet tarihine göre 37+3 ultrasona göre yaklaşık 37+6 da alıncak cnm

Allah eslerimizden razi olsun benimki de oyle hamileligim boyunca her istedigimiz yapti her istedigimi aldi temizlik yapmakta zorlaniyorum diye robot aldi yatarken zorlaniyorum diye yastik almis ev islerinde yardimci da oluyor sagolsun hakkini odeyemem. Bi taraftan aksi durumlari baskalarindan duydukca hem halime sukrediyorum hem onlar adina uzuluyorum Allah herkesin yuzunu guldursun

Senin değerlerin düştü demek, ay kaşintin olmadığı için çok şanslısın maaşallah diyeyim.
Doğum için tarih belirlendi mi?

Amin kuzum inşallah Rabbim razı olsun onlardan bak ne güzel senin eşine de maşallah. Hep destek oluyor benimki de bana her türlü. İnşallah arkadaşın eşi de arkadaşı üzmez bundan sonra.

Senin değerlerin düştü demek, ay kaşintin olmadığı için çok şanslısın maaşallah diyeyim.
Doğum için tarih belirlendi mi?
23 Kasım inşaallah cnm ben 20. Haftadan beri 3*1 ursactive kullanıyorum belki o etkili oldu kaşıntın el ve ayaklarda mı yoğun

23 Kasım inşaallah cnm ben 20. Haftadan beri 3*1 ursactive kullanıyorum belki o etkili oldu kaşıntın el ve ayaklarda mı yoğun
Benim de büyük ihtimal en erken 15, en geç 20 Kasım olacak inşaallah. Tarihlerimiz çok yakınmış
Canım ben de günde 3 kez Ursactive kullanıyorum ama ona rağmen çok düşüş olmadı değerlerde. Yine de buna şükür diyelim. Evet kaşıntı en çok el ve ayaklarımda oluyor. Kol ve bacaklarda da var.

İnşaallah sağlıkla alırız kucağımıza cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…