Kızlarr bişey danışıcam,ilk hamileliğim ve kasılma ne hiç bilmiyorum.Son 2 gündür bi anda tüm karnım kasılıyo nefes alamıyorum 20-30 saniye olup geçiyo.Bugün mesela bi 9-10 kez oldu.Bu doktora danışmam gereken bişeymidir sizce yoksa normal mi
Kizlar normal dogumda dogum sureci boyunca hep maske mi olcak yuzumuzde yani zaten nefes nefeseyken bi de agiz burun kapali iyice afakanlar basmaz mi acaba
Ben hamileliğimi öğrendiğimde maskeli doğuma aldıklarından bahsetmişti asistan. Ben de biz doğurana kadar düzelir diye düşünüyordum ama görünen o ki maskeli olacağız
Bende öyle yanlarımda hissediyorum kuzum erken de dönebiliyormuş yani 30-33 arası falan dönenleri duydum doğum yaklaşınca da. Bazen de dönmeyebiliyormuş. Anlayanlar varmış ama ben anlayamadım inan ki. Nedense bir dönmüş gibi hissediyorum bir de dönmemiş gibi. Perşembe göreceğim nasipse. Benimki 33de dönmemişti 36+0 da gidicem bakalım ne dicek.
Canım günümüz aynıydı sanırım dün ben gittim dönmüştü yerleşmiş yani kasıkları sanciyodu hissettim tekmeleri kaburgalarimda filan hissediyorum hıçkırık ritminide kasıklarımda
Canım günümüz aynıydı sanırım dün ben gittim dönmüştü yerleşmiş yani kasıkları sanciyodu hissettim tekmeleri kaburgalarimda filan hissediyorum hıçkırık ritminide kasıklarımda
Ben hamileliğimi öğrendiğimde maskeli doğuma aldıklarından bahsetmişti asistan. Ben de biz doğurana kadar düzelir diye düşünüyordum ama görünen o ki maskeli olacağız
büyük eşyalar tamam beşiği arabası falan hazır da kıyafet için henüz erkenmiş babamız öyle söylüyo o erkenn dedikçe ben söylendim artık yoruldum aldırış etmiyorum kredi karıyla gidip alsam dilinden kurtulamam 2 gündür pek konuşmuyorum zaten
İnşallah dönmüştür canım benim 36 hafta oluyo artık dönmesi lazım :/ İnşallah senin kız da döner bir an önce ya valla insan döndü mü dönmedi mi dönmeyecek mi diye huzursuz olup duruyor. :/
Inşallah canım, hepimiz hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin .
Bnm sat 26 şubat ama bebek usg de daha küçük çıkıyor sata göre 36 hafta ama dr 34 diyor .
İnşallah dönmüştür canım benim 36 hafta oluyo artık dönmesi lazım :/ İnşallah senin kız da döner bir an önce ya valla insan döndü mü dönmedi mi dönmeyecek mi diye huzursuz olup duruyor. :/
Evet aklım hep onda. Ama artık hayırlı doğum olsun da nasıl olursa olsun diyorum. İkisinin de kendince zorlukları var. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için, bir avazda sağ salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Evet aklım hep onda. Ama artık hayırlı doğum olsun da nasıl olursa olsun diyorum. İkisinin de kendince zorlukları var. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için, bir avazda sağ salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza
İnşallah canım birde bu haftalar daha da önemliymiş dinlenmeye daha çok vakit ayırmak gerekiyormuş artık koşturma değil stresten uzak dinlenme zamanıymış öyle dedi doktor kendinizi mümkün olduğunca yormamaya bakın ve bol bol su için ve de kendiniz bebeğiniz sağlığınız dışında hiç bir şeyi önemsemeyin
Bende bugun gittim kuzum 2300 dedi aynı gidiyoriz hala aylar öncede oyleydi cati muayene olmadim ama suan normal gözüküyor dedi doktorum bakicaz artik 10 gun sonra cagirdi o zaman bakacak galiba catiya