Benim de bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 32 gelişimine göre 33+2 falanmış. 2060 gr 42 cm dedi. Kilolu bebek olacak dedi. Hatta ssvd düşündüğümü söyleyince ben yapmam çünkü iri bebek olacak dedi. Bu arada boyum kısa baya 1.54 falanım. Neyse şimdi burada paylaşanları görünce hiç de iri veya uzun bebek değil bence benimle aynı haftada olanlarınki daha kilolu ve uzun değil mi? Hadi minyon olduğum için bile değerler normal bence. Neyse zaten youtube da normal doğumunu anlatan sözde pozitif doğum hikayeleri yüzünden vazgeçtim. Bi de bebeğe bişey olursa korkumu yenemeyeceğim. Çok şükür gelişimi bence ilerde falan değil ama gayet normal sonuçta. Sadece doktorlar niye aynı hafta aynı kilo olan gebenin birine ilerde birine geride diyor çok sinir oluyorum. Bugün geç kalmış doktor bey hastaneye hiç ilgilenmedi bile. Dedim doktor bey ilk gebeliğime göre çok iyiyim bebek de dönmüş. Başı aşağıda. Ödemim yok, şeker, tansiyon, sinir sıkışmam yok, fazla kilo almadım. İlkinde bunlar vardı o yüzden sezaryen yaptınız ama şimdi çok iyiyim dedim. Ama şimdi bebek iri diyor. 33 haftalık bebeğin 2060 gr 42-43 cm olması neresi iri acaba? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum