2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çoğu dr nedense sezeryan sonrası normal doğumu desteklemiyor

Kizlar normal dogumda dogum sureci boyunca hep maske mi olcak yuzumuzde yani zaten nefes nefeseyken bi de agiz burun kapali iyice afakanlar basmaz mi acaba

Kızlarr bişey danışıcam,ilk hamileliğim ve kasılma ne hiç bilmiyorum.Son 2 gündür bi anda tüm karnım kasılıyo nefes alamıyorum 20-30 saniye olup geçiyo.Bugün mesela bi 9-10 kez oldu.Bu doktora danışmam gereken bişeymidir sizce yoksa normal mi

Kizlar normal dogumda dogum sureci boyunca hep maske mi olcak yuzumuzde yani zaten nefes nefeseyken bi de agiz burun kapali iyice afakanlar basmaz mi acaba
Canım doğum öncesi covid testi yapılıyor bildiğim kadarıyla Maske takılmıyordur sanmıyorum boğulur insan

Canım doğum öncesi covid testi yapılıyor bildiğim kadarıyla Maske takılmıyordur sanmıyorum boğulur insan
Benim bildiğim covid testi planlı sezeryan olacaklara yapılıyor. Normal doğumda doğum tarihi belli olmadığı için yapılmıyor diye biliyorum

Benim bildiğim covid testi planlı sezeryan olacaklara yapılıyor. Normal doğumda doğum tarihi belli olmadığı için yapılmıyor diye biliyorum
Hadi ya
Gerçi İnstagram da doğum yapanları paylaşıyorlar ama maske bazılarında var bazılarında yok

Bebiş sağlıkla gelsin de hepsi alınır kendine stres yapma canm.
Ama kıyafet hiç yoksa en azından 5li hastane çıkışlarından al bir iki de zıbın.
Fazla masraf yapmadan yani acil olanlardan.
O kadarına bişey demez bence çantaya koyacağım dersin.

Acaba her hastanede yapiliyor mu test yapilsa bile sonuclar cikana kadar dogurtmayacaklar mi sezaryen neyse de normal dogumu bekletemezler ki ogrenmek gerek dedigin gibi bogulur insan

Acaba her hastanede yapiliyor mu test yapilsa bile sonuclar cikana kadar dogurtmayacaklar mi sezaryen neyse de normal dogumu bekletemezler ki ogrenmek gerek dedigin gibi bogulur insan
Arkadaşıma sordum ona kan ile bakmışlar antikor testi yapıyorlarmış 1 saate sonuç çıkıyor dedi

Biter mii aslaaaa. Ya hem ev dağılıyor. Hem kurumasi uzun sürüyor. Hem de tüy falan bırakmıyormuş kiyafetlerde. O sebeple istiyorum aslinda. Bakalim bi arastirayim
Benim görümcem de var kurutmaktan ziyade bir sürü toz çıkıyor diyordu. Çok memnun her kadın evine almalı diyordu. Benim ilk listemde şu temizlik robotları var ancak Ocak Şubat gibi alabiliriz ardından da kurutucu inşallah

haklısın canım büyük ihtimalle dediğin gibi olucak hastane çıkışı değilde zıbınla tulum giyse olmazmı dogdugunda

Benim aciliyet kurutmada sanırım. Yoksa ben de robot istiyorum ama ortada kurutma askılığı dolanirken robot calisamaz

haklısın canım büyük ihtimalle dediğin gibi olucak hastane çıkışı değilde zıbınla tulum giyse olmazmı dogdugunda
Bilmiyorum ki canım niye olmasın ama hastane çıkışı da dediğim ben ebebeğin sitesinden 5li olanlardan 25 liraya almıştım sen de denk gelirsin bir bak istersen.

Kuzum kaç dk da bir olduğuna bağlı? kaç dk da oluyor kasılmalar? ona göre doktora danışabilirsin.

Hangi haftalar da dönüyor canım. Ve dönünce Biz hissediyor muyuz. Yanı ben mesela çoğunluk ile ayaklarını yanlarımda bağırsaklarımda hissediyorum

Ben geçen gün Dr a sordum kızımda kasılma hiç hissetmemiştim çünkü karnım bazen taş gibi oluyor o kasılma mı oluyor dedin onunla birlikte adet sancısı gibi ağrın olmalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…