Bende eskıden boyle bır sey yoktu son 1 aydır boyle gebelıge baglıyordumTakılı kalıyorsa sende de muhtemelen vardır. Ztn en çok baş parmaklarda sonra yüzük parmaklarında olurmuş. He ben ortopediye ya da nörolojiye falan gitmedim teşhisi kendim koydum baya araştırarak. Çünkü gitsem ilaç tedavisi başlancak ona da şimdi başlayamayız, ilerlerse de ameliyat oluyormuş. Umarım doğumdan sonra geçer
Rica ederiz canım hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız. :) Hadi bakalım tamamla sen eksiklerini de git baktır bakalım neymiş ne değilmiş. Haber ver aklımız sende :)Çok teşekkür ederimhepinize bn çantamın rksiklerini tamamlayıp yola koyulayım
Elimi kapadığımda geri açarken yüzük parmağım takılı kalıyor canımzor açılıyor. Ozonlanmış saf kantaron yağıyla masaj yapıyorum ya da buz koyuyorum iyi gibi oluyor, gece ellerimde ödem birikince sabah yine aynı. Karpal tünelde de yine sağ elimin işaret parmağı ucunda uyuşma var. O pek geçmio 4 5 gündür aynı.
Geçmiş olsun kızlar ikinize de inşallah doğumdan sonra geçer bu sıkıntılarınız.Benımde sağ baş parmak öyle oluyor
Kuzum benim de eşim covid olunca başladı bende de, 1.5 ay falan olcak ya. Travmalardan da oluyormş ama ben hamileliğe bağlıyorum, ben de cidden bıktım ilaçlardanBende eskıden boyle bır sey yoktu son 1 aydır boyle gebelıge baglıyordumBende solemıcem dogumu beklerım ılac ıcmekten bıktım zaten
Onunda hemen giderilmesi lazım acilamayi sagliyo diye biliyorumEnfeksiyon var
Bakalım canım illaki olacak bişey değil ama yinede ben her şeyi soruyorumAynen canım benim ablamda senin gibi ondada çarpıntı vs vardı kalbindede üfürüm var bende ona sordum oda senin yaptıgın acıklamayı yaptı kızı suan 2 yasında ondada aynısı var ama korkulcak bişey değil
Sağlık bakanlığından SMS geliyormuş galiba gerçi benim tanıdığım temaslı olduğu için karantinaya alınmıştı. O mesajın ekran görüntüsünü okul müdür yardımcısına yollamış. O şekilde okula gelmemişti 14 gün.Ögretmen olup covid geçiren arkadaşlar okul idarenize covid test sunucunuzu verdiniz mi yoksa sadece durumunuzu mu söylediniz 14 gün karantina süreci için? Bi tanıdığım da malesef benzer durumda.
İyi olmaniza sevindim çok şükür gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Sütün hemen geldi mi ? Ağrıların var mı nasıl hissediyorsun kendinikızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
Ayyy kurban olurum yaa ben o meleğe :)) Gözün aydın canım iyi olmanıza çooooook sevindim :)) senden haber bekleyip duruyordum sağol haber verdiğin için sende :) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun evladın kuzummm :)))kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
ağrılarım dayanılmicak gibi değil canım evet sütüm daha hamileyken geliyodu amin bu arada darısı sizin başınızaİyi olmaniza sevindim çok şükür gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Sütün hemen geldi mi ? Ağrıların var mı nasıl hissediyorsun kendini
Şükürler olsun betülüm. Gözünüz aydın. Halay başı oldun grubumuzun. Miniğini öp kokla bizim yerimize de. Çok sevindim iyi olmanızakızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
saol canım allah razı olsun darısı başınaAyyy kurban olurum yaa ben o meleğe :)) Gözün aydın canım iyi olmanıza çooooook sevindim :)) senden haber bekleyip duruyordum sağol haber verdiğin için sende :) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun evladın kuzummm :)))
Ayy cok kötü yaaaa. Benim sag bacagimdaHe kız o bende de var sürekli ayaklarımı bacaklarımı hareket ettiriyorum eşim bile diyo sen niye birden hareket ediyosun bişey mi oluyo
Ay maşallah canım çok şükür sağ salim kurtuldunuz allahım size bağışlasın inşallahkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
saol canım ben hep seni takip ediyodum önce doğurcaksın diye nasip kısmet işteŞükürler olsun betülüm. Gözünüz aydın. Halay başı oldun grubumuzun. Miniğini öp kokla bizim yerimize de. Çok sevindim iyi olmanızaSana da geçmiş olsun kuzum.
Aminnn canım hepimizin inşallah :))saol canım allah razı olsun darısı başına
Şimdi herşeyi boşver zaten çok şükür bebeğin sağlıklı ve yanın da insallah en kısa zaman da da çıkıp evinize geçersinizkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
Canım Allah analı babalı büyütsün, bütün gece uyanıp uyanıp senden haber var mı diye baktı çoğumuz. Çok şükürkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?