2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen yazınca aklıma geldi simdi 3.kizima sezeryana giriyorum ameliyathane deyim koluma bişeyler takiyorlar bir yandan da recep İvedik'in filmini konusuyordu ordakiler bende sinir olmuştum
Hiç sallamıyorlar insanı valla o anda insan o kadar ilgiye muhtaç oluyor ki onlar için sadece işsin işte

hahahha
Görsünler artık nabalım ertesi güne hatırlamazlar bile

Kızlar selam dün hastane kontrolüm vardı şuan 32 haftalığım ama bebeğim 34 le uyumlu kilosu 2.300 çok afedersiniz dünden beride sanki altıma kaçırıyormuşum gibiyim kaç kere çamaşır değiştirdim hatırlamıyorum sizde de var mı

Hiç sallamıyorlar insanı valla o anda insan o kadar ilgiye muhtaç oluyor ki onlar için sadece işsin işte
Aynen stresten titriyordum onlar gayet rahat bir ikin guzel kelime çıksın ağızlarından dimi

Ter olabilir mi?

Bebişe maşallah ama bu ıslanma olayında kontrole gitseniz iyi olur gibi. İdrar kaçırıyor olabilirsiniz ama yine de bir doktora danışın derim.

Bebişe maşallah ama bu ıslanma olayında kontrole gitseniz iyi olur gibi. İdrar kaçırıyor olabilirsiniz ama yine de bir doktora danışın derim.
Bnm ilk hamilelikte böyleydi suyum sızıyordu apar topar doğuma almışlardı bu haftada doğum yapmıştım açıkcası korkuyorum

Bnm ilk hamilelikte böyleydi suyum sızıyordu apar topar doğuma almışlardı bu haftada doğum yapmıştım açıkcası korkuyorum
Yani benim de aklıma su olabilirmiş gibi geldi ama uzman değilim bir doktora gidin kontrol yapılsın, sızdırma olabilir. Peki kokusu rengi var mı berrak mı?

Ben doktoruma sordum kalp kapağında kaçak olunca öyle şeyler olabiliyor çok sıksa kardiolojiye yönlendirym seni dedi bende dedim 2 3 günde bir 10 saniye falan dedim o yüzden göndermedi
Canım bende aynı sıkıntı var kacaktan dolayı hissediyorum ama doktor onun bı çok kişide olduğunu panik atak tarzında geliştiğini söyledi holter filan da takıldım zaten öncesinde vardı bı dönem ben ilaç filan kullanmak zorunda kaldım doğuştan kalbimde ufurum vardı benim bı nebze onun kalıntısı da olabilir diyolar. Genetik olduğu yönünde bilgi var benden dolayı yigenimdede var mesela bende bebeğimde olacak diye tedirginim ama doktor çoğu bebekte olduğu kanısına vardı ilk bir yıl zaten tam olarak kalp kapak okları kapanmiyomus kontrolleri sağlanır bişey olmaz denildi

a101de mi bim de mi gormustum ucuzdu ama kalitesini bilmiyorum ihtiyacim olmadigi icin bakmamistim isterseniz bi bakin

Arkadaslar 2 3 günde bir kalbim 10 saniyeliğine falan çarpıntı yapıyor sanki nefes nefese oluyorum gibi hissediyorum ama 10 15 saniye sürüyor sizde böyle birşey oluyor mu

Ben doktoruma sordum kalp kapağında kaçak olunca öyle şeyler olabiliyor çok sıksa kardiolojiye yönlendirym seni dedi bende dedim 2 3 günde bir 10 saniye falan dedim o yüzden göndermedi
Kuzum bende de mevcut o benim kalp kapakçıklarında çok küçük kaçak var ama senin ondan değildir içini ferah tut. Hamilelikte oluyormuş zaten bunlar nefes daralması falan. O kaçak beni hiç rahatsız etmiyor normalde çok üzülmem çok strese girmem lazım öyle kötü oluyorum. 32. haftadan beri falan var bende de nefes darlığı. bebek büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor ondan kaynaklı.
Canım idrar olmadığına eminsen bence bir kontrole git derim. Ne olur ne olmaz . Sancı falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…