2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
a101de mi bim de mi gormustum ucuzdu ama kalitesini bilmiyorum ihtiyacim olmadigi icin bakmamistim isterseniz bi bakin
A 101 e yarın geliyor da yetisebilirmiyim sabah erken kalkmak gerek

Dün nst ye girdim normal dedi sancıya sadece kasılma oluyor

A 101 e yarın geliyor da yetisebilirmiyim sabah erken kalkmak gerek
daha oncede gelmisti benim burdakinde bitmemisti gunlerce yarin bi bakin yakinsa evinize

Ögretmen olup covid geçiren arkadaşlar okul idarenize covid test sunucunuzu verdiniz mi yoksa sadece durumunuzu mu söylediniz 14 gün karantina süreci için? Bi tanıdığım da malesef benzer durumda.

Tetik parmak dediğin ne? Benim sağ elimin baş parmağı ağrıo da doktora söylemeyi de unutuyorum hep
Elimi kapadığımda geri açarken yüzük parmağım takılı kalıyor canım zor açılıyor. Ozonlanmış saf kantaron yağıyla masaj yapıyorum ya da buz koyuyorum iyi gibi oluyor, gece ellerimde ödem birikince sabah yine aynı. Karpal tünelde de yine sağ elimin işaret parmağı ucunda uyuşma var. O pek geçmio 4 5 gündür aynı.

Benımde sağ baş parmak öyle oluyor

Benımde sağ baş parmak öyle oluyor
Takılı kalıyorsa sende de muhtemelen vardır. Ztn en çok baş parmaklarda sonra yüzük parmaklarında olurmuş. He ben ortopediye ya da nörolojiye falan gitmedim teşhisi kendim koydum baya araştırarak. Çünkü gitsem ilaç tedavisi başlancak ona da şimdi başlayamayız, ilerlerse de ameliyat oluyormuş. Umarım doğumdan sonra geçer

Aynen canım benim ablamda senin gibi ondada çarpıntı vs vardı kalbindede üfürüm var bende ona sordum oda senin yaptıgın acıklamayı yaptı kızı suan 2 yasında ondada aynısı var ama korkulcak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…