Kuzum bende de mevcut o benim kalp kapakçıklarında çok küçük kaçak var ama senin ondan değildir içini ferah tut. Hamilelikte oluyormuş zaten bunlar nefes daralması falan. O kaçak beni hiç rahatsız etmiyor normalde çok üzülmem çok strese girmem lazım öyle kötü oluyorum. 32. haftadan beri falan var bende de nefes darlığı. bebek büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor ondan kaynaklı.
Canım idrar olmadığına eminsen bence bir kontrole git derim. Ne olur ne olmaz . Sancı falan var mı?
Ögretmen olup covid geçiren arkadaşlar okul idarenize covid test sunucunuzu verdiniz mi yoksa sadece durumunuzu mu söylediniz 14 gün karantina süreci için? Bi tanıdığım da malesef benzer durumda.
Elimi kapadığımda geri açarken yüzük parmağım takılı kalıyor canım zor açılıyor. Ozonlanmış saf kantaron yağıyla masaj yapıyorum ya da buz koyuyorum iyi gibi oluyor, gece ellerimde ödem birikince sabah yine aynı. Karpal tünelde de yine sağ elimin işaret parmağı ucunda uyuşma var. O pek geçmio 4 5 gündür aynı.
Elimi kapadığımda geri açarken yüzük parmağım takılı kalıyor canım zor açılıyor. Ozonlanmış saf kantaron yağıyla masaj yapıyorum ya da buz koyuyorum iyi gibi oluyor, gece ellerimde ödem birikince sabah yine aynı. Karpal tünelde de yine sağ elimin işaret parmağı ucunda uyuşma var. O pek geçmio 4 5 gündür aynı.
Takılı kalıyorsa sende de muhtemelen vardır. Ztn en çok baş parmaklarda sonra yüzük parmaklarında olurmuş. He ben ortopediye ya da nörolojiye falan gitmedim teşhisi kendim koydum baya araştırarak. Çünkü gitsem ilaç tedavisi başlancak ona da şimdi başlayamayız, ilerlerse de ameliyat oluyormuş. Umarım doğumdan sonra geçer
Canım bende aynı sıkıntı var kacaktan dolayı hissediyorum ama doktor onun bı çok kişide olduğunu panik atak tarzında geliştiğini söyledi holter filan da takıldım zaten öncesinde vardı bı dönem ben ilaç filan kullanmak zorunda kaldım doğuştan kalbimde ufurum vardı benim bı nebze onun kalıntısı da olabilir diyolar. Genetik olduğu yönünde bilgi var benden dolayı yigenimdede var mesela bende bebeğimde olacak diye tedirginim ama doktor çoğu bebekte olduğu kanısına vardı ilk bir yıl zaten tam olarak kalp kapak okları kapanmiyomus kontrolleri sağlanır bişey olmaz denildi
Aynen canım benim ablamda senin gibi ondada çarpıntı vs vardı kalbindede üfürüm var bende ona sordum oda senin yaptıgın acıklamayı yaptı kızı suan 2 yasında ondada aynısı var ama korkulcak bişey değil