2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım
Maşallah miniğine kuzum kilosu boyu güzel ayy valla bende duydukça heyecanlanıyorum ya hepimiz için de inşallah güzelce kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıyla

Kızlar bende kontrolden çıktım bu sefer bilgileri verdi 2900 gr 49 cm :) nst çekildi hafif sancılar çıktı ama bu haftadan sonra normalmiş 23 kasıma gün verildi şimdiden heyecanlandım
Ayy senınde cok az kaldı sayılı gunler artık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Değişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)
15 16 saatte mi. Canım ben doğumdan korkuyorum biraz
Değişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)

beti8892 hayırlı oldun canım doğumun Allah yavruna anneli babalı sevdikleriyle hayırlı sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına. Allah hepimize istediğimiz gibi hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

15 16 saatte mi. Canım ben doğumdan korkuyorum biraz
Aynen maalesef o kadar uzun sürdü sifir sanci ve açilma olunca o saatleri buldu. Herkesin böyle olmuyo tabii benim biraz şanssizligimdi. Ama doğunca hiç o aciyi ağrilari çeken sen değilmişsin gibi oluyor aninda her şey bitiyor. Kendini bunu adapte etmek en doğrusu bitecek bitecek az kaldi diye telkinlerde bulunuyodum, çikacakti nihayetinde ordan:) ilk doğumunsa korkman çok normal çunku bugune kadar hiç yaşamadigin bi ani yaşayacaksin kocaman bi belirsizlik ben bile 2.olmasina ragmen tirsmiyorum desem yalan olur:) iyi dusunelim iyi olsun dogum anina degil de bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz o saniyeye odaklanmak en dogrusu‍♀ saglikla sihhatle alalim insallah.

Amin Amin Amin inşaallah. Allah razı olsun canım senden. Bu güzel rahatlatıcı sözlerin iyi geldi.
Rabbim seni tek nefesten kurtarsın.
Ve hepimizi.
Ben 34 yaşında anne olacağım galiba onunda etkisi var diyorlar.
Yaşın ilerledikçe zorlaşa biliyormuş doğum.

Amin canim hepimizi insallah. Ben de 31 yasindayim, yaşin zorluk teskil edecek bi yaş degil oyle dusunme Gecen gun bi arkadas sancisi basladi hastaneye gitmedi sancisinin cogunu evde cekti sonra hastaneye gitti hem bilincli biri hem de her sey onun kontrolunde ilerledi 3 4 ikinmada bebegi kucagindaymis:) onun yasi da 32. Belki bizim de öyle olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…