2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım kim dedi bunu ya yaşla alakalı diye ben şuan 36 yaşındayım 2.hamileligim tabi bazı şeyler yasa takılıyor ama sakin böyle birseyi kafana takma

Ay çok sevindim maşallah canım kızına da sana da. Rabbim analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün

Bakalım canım illaki olacak bişey değil ama yinede ben her şeyi soruyorum stresten filan uzak durulmasi gerekiyo ama şuan zaten bebek mideyi sıkıştırdığı için de kalbide etkiliyo ondan da olabilir senin ki
Stres o kadar var ki bebegim haftasıyla uyumlu olmaması cok büyük olması ve deprem korkum istanbulda oturmama ramen izmir depreminden cok etkilendim ve tabi korona apartmanımızda tüm daireler korona bi biz kaldık

Stres o kadar var ki bebegim haftasıyla uyumlu olmaması cok büyük olması ve deprem korkum istanbulda oturmama ramen izmir depreminden cok etkilendim ve tabi korona apartmanımızda tüm daireler korona bi biz kaldık
Her şey üst üste geliyo ama yapacak bişey yok cidden dua başka bişey değil bir saniyenin garantisi yok

Canım kim dedi bunu ya yaşla alakalı diye ben şuan 36 yaşındayım 2.hamileligim tabi bazı şeyler yasa takılıyor ama sakin böyle birseyi kafana takma
Bende 35 yaşındayım ilk hamileliğime göre tabiki zorlanıyorum ama bu cinsiyet farkından da oluyor ilk bebeğim kızdı şimdi erkek

Benimde bebeğim önde gidiyor kilosu ve haftası önde gidiyor yaz başında izmire taşınma kararı alıp sonradan vazgeçtik ve yıkılan evler izmirdeki evimizin çevresinde corona her yerde sadece biraz sakin olmak lazım

Maşallah size Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok ama çok sevindim sizin adınıza sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil canım kıyafete de sığar sesi evi de doldurur

Bende 35 yaşındayım ilk hamileliğime göre tabiki zorlanıyorum ama bu cinsiyet farkından da oluyor ilk bebeğim kızdı şimdi erkek
Ya mutlaka bazı zorluklar oluyor benim de ilk hamileligim e göre bu daha farklı ama kimseyi yaştan dolayı zorluk olur felan diye üzmemek lazım

Ohh maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Değişebilir ama benim suyum geldiğinde ne sancim ne açilmam hicbi şeyim yoktu hastaneye gittik apar topar suni sanciyla 15 16 saate doğurabildim:)
Benimde azar azar gelmişti suyum ne sandım vardı ne açılmam sünni şancı ile doğum yapmıştım korkulacak endişelenecek bir şey yok illa ki doğum yapacağız

Kızlar bugun kontrole gittim ve doktor plesanta eskimeye başlamıs dedi. Suan da bebegin kilosu haftasıyla uyumlu 2100 dedi 33+2 yim bu arada takip edilcek gibi değil ama bebegin kilo alımı yavaşlayabilir dedi. Cok moralim bozuldu böyle bi durum basına gelen var mı

Bahsettiğin şey plasenta yaşlanmaı sanırım canım yavaslayabilir demiş elinden geldiğince protein agirli olarak beslen inşallah bişey olmaz ilerlemesi durumunda aliyolar diye biliyorum bazen anne karnında düzenli beslenme olmuyo zaten 3 hafta sonra alınsa da ciğerleri filan gelisiyo kafaya takma anne sütüyle kilo alır miniğin şuan haftasıyla zaten uyumluymus

İnşallah canım bakalım bi sorun cıkmadan sağlıkla kucagımıza alırız insallah

geçmiş olsun canım sorun çıkmaz artık bence son haftaların zaten doktorun daha net konuşmuştur ama moralini bozma daha sık kontrole gitmek de fayda var sanırım

geçmiş olsun canım sorun çıkmaz artık bence son haftaların zaten doktorun daha net konuşmuştur ama moralini bozma daha sık kontrole gitmek de fayda var sanırım
Evet canım 10 gün önce baska doktora gittim hic böyle birseyden bahsetmedi, bugun ki doktor böyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…