2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşaallah canım yaa. İnşaallah

Hangisini kullanıyorsun canım
Maşallah yavruya❤ şuan tam kaç hafta kaç gunluk
35+5 Canım
Maşallah miniğine kuzum kilosu boyu güzel ayy valla bende duydukça heyecanlanıyorum ya hepimiz için de inşallah güzelce kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıyla
Amin canım
Ayy senınde cok az kaldı sayılı gunler artık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım az kaldı
Maşallah canım kilosu boyu çok iyi kaç haftaliksin
35+5 haftalığım canım

Görseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Evet kullanır Canım
Dua edelim inşaAllah hiçbir şey olmayacak hayırlısıyla gelsim

60 yaş ve üzeri hamileler kronik rahatsızlıgı olan 10 yas ve altı çocuğu olan personel evden çalışacakmıs dinlediniz mi kızlar
Ya bende dinledim ama açıklama yapan İstanbul balisiydi. O yüzden 2 şey düşündüm;
1 sadece istanbulu kapsıyor
2 yine kamuyu kapsıyor.
Keşke tüm türkiye olsa ve artık özel sektöre ayrımcılık yapmasalar

Hamileyim diye işten çıkarmaya çalışıyorlar,zaten aylardır mobbinge zor dayandım. şu an rapor aldım uzaklaşmak için ama 32. Haftama kadar rapor yetmiyor. Pandemiden dolayı heyet almak zorlaştı. Sıkışıp kaldım
Artık özel sektöre de idari izin gelsin nolurrr.. Cimer'e de yazdım bir umut.

Corana tedbirleri kapsamında seni şu an işten çıkarmaları da yasak İşten çıkarmak yasak yani.. Aralık sonuna kadar işveren işçiyi çıkaramıyor.

Corana tedbirleri kapsamında seni şu an işten çıkarmaları da yasak İşten çıkarmak yasak yani.. Aralık sonuna kadar işveren işçiyi çıkaramıyor.
Evet canım o yüzden bana ya tazminatımı verip arabulucuya gidelim sen özel nedenlerimle ayrılmak istiyorum yazacaksın ya da seni ücretsiz izne yollayacağız diyor.
Rapordan bir döndüm Odamı masamı boşaltmışlar mail şifremi sıfırlamışlar. Kalakaldım lrtada. Yıllık iznmi kullanım rapor alim doğum iznmi kullanım en azından ondan sonra çıkış yapın dedim kabul etmiyor ik müdürü. Sıkıştım çok çaresizim

Şikayet et canım, insanlara mobing uygulayan işverenlerle işi gücü bırakıp uğraşasım geliyor benim.
Canını sıkma olmadı bir avukat bulup hakkını ara

Kızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım

Eklentiler

• IMG_20201104_190439.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20201104_190353.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 55
Cok guzel bende anahtarlik siparisi verdim haftaya gelicek ins birde cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Kolonya gayet guzel fikir bu donemde

Bunları bende gördüm ama yenir mi diye dusundum çok tatlı duruyolar hala kararsızım çikolata yerine yaptırsam mi diye

Çok şükür ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim. Minik prenses hoş geldi! Allah bahtı güzel eylesin İn şa Allah Sana da bir an önce toparlanmanı diliyorum canım ve bol bol süt. Gece kaç defa uyandım, foruma girdim, hep senin ve yavrun için dua ettim. Çok şükür kavuştun minik prensese

Cok guzel bende anahtarlik siparisi verdim haftaya gelicek ins birde cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Kolonya gayet guzel fikir bu donemde
Sen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.

Bunları bende gördüm ama yenir mi diye dusundum çok tatlı duruyolar hala kararsızım çikolata yerine yaptırsam mi diye
Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.

Bide hastane cantasi kiyafetleri koymak icin poset alanlar vardi begendiginiz mi ve markasi neydi tekrar atabilir misiniz

Surpriztasarim
Anahtarligi burdan siparis verdim canim umarim guzel gelir tesadufen gorup soyledim. Bende metal kutudaki cikolatalardan siparis etmeyi dusunuyorum onuda laresparty sayfasindan soyleyecegim sanirim

Eklentiler

• 55DC8EC8-AF6F-4B17-BC27-5B9AE5B468FF.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 54

Benim bi arkadaşımda aynı durumu yaşadı canım, son ay bebeğin eşi yaslandigi için bebeği biraz zayıf doğdu ama maşallah sağlıklı ve hiç bir sorunu yok. Ben de şekerden dolayı normal beslenemiyorum ama önemli olan sağlık doğunca kilo alır bebek nasılsa. Bide es yaşlanmasına herhangi bir müdahale veya tedavi yok diye bahsetmisti arkadaşım. Sen yine kilo aldıracak şeyler ye zaten doğuma da az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…