- 25 Şubat 2020
- 2.724
- 3.409
- 133
İnşaallah canım yaa. İnşaallahAmin canim hepimizi insallah. Ben de 31 yasindayim, yaşin zorluk teskil edecek bi yaş degil oyle dusunme Gecen gun bi arkadas sancisi basladi hastaneye gitmedi sancisinin cogunu evde cekti sonra hastaneye gitti hem bilincli biri hem de her sey onun kontrolunde ilerledi 3 4 ikinmada bebegi kucagindaymis:) onun yasi da 32. Belki bizim de öyle olacak :)
Hangisini kullanıyorsun canımHer ürün her tende aynı etkiyi göstermez doğru. Aynı yorumlar dalin için de var. Ki ben oğlumu bebekken dalin ve unibaby ile yıkadığımda ciyak ciyak ağlardı. Yazık meğer gözünü yakıyomuş.
Leke çıkarıcı konusunda hiçbir bebek leke çıkarıcı ürününü de almam ben kendi çamaşırlarımıza kullandığım bir ürün var onu kullanıyorum. Damla leke bırakmıyo. Kan lekesi, beklemiş çay lekesi, salçalı yağ lekesinde denedim tertemiz oldu.
Araştırıp deneyimleyip ona göre alabilir herkes
35+5 CanımMaşallah yavruya❤ şuan tam kaç hafta kaç gunluk
Amin canımMaşallah miniğine kuzum kilosu boyu güzelayy valla bende duydukça heyecanlanıyorum ya hepimiz için de inşallah güzelce kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıyla
Aynen canım az kaldıAyy senınde cok az kaldı sayılı gunler artıkAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
35+5 haftalığım canımMaşallah canım kilosu boyu çok iyi kaç haftaliksin
Maşallah canım.insallah hayırlısı ile kucağına alırsınHangisini kullanıyorsun canım
35+5 Canım
Amin canım
Aynen canım az kaldı
35+5 haftalığım canım
Evet kullanır CanımGörseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Dua edelim inşaAllah hiçbir şey olmayacak hayırlısıyla gelsimKızlar bugun kontrole gittim ve doktor plesanta eskimeye başlamıs dedi. Suan da bebegin kilosu haftasıyla uyumlu 2100 dedi 33+2 yim bu arada takip edilcek gibi değil ama bebegin kilo alımı yavaşlayabilir dedi. Cok moralim bozuldu böyle bi durum basına gelen var mı
Ya bende dinledim ama açıklama yapan İstanbul balisiydi. O yüzden 2 şey düşündüm;60 yaş ve üzeri hamileler kronik rahatsızlıgı olan 10 yas ve altı çocuğu olan personel evden çalışacakmıs dinlediniz mi kızlar
Corana tedbirleri kapsamında seni şu an işten çıkarmaları da yasakYa bende dinledim ama açıklama yapan İstanbul balisiydi. O yüzden 2 şey düşündüm;
1 sadece istanbulu kapsıyor
2 yine kamuyu kapsıyor.
Keşke tüm türkiye olsa ve artık özel sektöre ayrımcılık yapmasalar
Hamileyim diye işten çıkarmaya çalışıyorlar,zaten aylardır mobbinge zor dayandım. şu an rapor aldım uzaklaşmak için ama 32. Haftama kadar rapor yetmiyor. Pandemiden dolayı heyet almak zorlaştı. Sıkışıp kaldım
Artık özel sektöre de idari izin gelsin nolurrr.. Cimer'e de yazdım bir umut.
Evet canım o yüzden bana ya tazminatımı verip arabulucuya gidelim sen özel nedenlerimle ayrılmak istiyorum yazacaksın ya da seni ücretsiz izne yollayacağız diyor.Corana tedbirleri kapsamında seni şu an işten çıkarmaları da yasakİşten çıkarmak yasak yani.. Aralık sonuna kadar işveren işçiyi çıkaramıyor.
Şikayet et canım, insanlara mobing uygulayan işverenlerle işi gücü bırakıp uğraşasım geliyor benim.Evet canım o yüzden bana ya tazminatımı verip arabulucuya gidelim sen özel nedenlerimle ayrılmak istiyorum yazacaksın ya da seni ücretsiz izne yollayacağız diyor.
Rapordan bir döndüm Odamı masamı boşaltmışlar mail şifremi sıfırlamışlar. Kalakaldım lrtada. Yıllık iznmi kullanım rapor alim doğum iznmi kullanım en azından ondan sonra çıkış yapın dedim kabul etmiyor ik müdürü. Sıkıştım çok çaresizim
Canim nasilsin hatirladinmi beniBence iki gün sonra testi tekrarla. Koyulaşırsa kan ver. Şüpheli bi durum
Cok guzelKızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım
Ben seni hatırladım nasılsın canım:)Canim nasilsin hatirladinmi beni
Bunları bende gördüm ama yenir mi diye dusundum çok tatlı duruyolar hala kararsızım çikolata yerine yaptırsam mi diyeKızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım
Çok şükürkızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıdaağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde
Sen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.Cok guzelbende anahtarlik siparisi verdim haftaya gelicek ins birde cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Kolonya gayet guzel fikir bu donemde
Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.Bunları bende gördüm ama yenir mi diye dusundum çok tatlı duruyolar hala kararsızım çikolata yerine yaptırsam mi diye
SurpriztasarimSen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.
Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.
Anahtarligi burdan siparis verdim canim umarim guzel gelir tesadufen gorup soyledim. Bende metal kutudaki cikolatalardan siparis etmeyi dusunuyorum onuda laresparty sayfasindan soyleyecegim sanirimSen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.
Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.
Kızlar bugun kontrole gittim ve doktor plesanta eskimeye başlamıs dedi. Suan da bebegin kilosu haftasıyla uyumlu 2100 dedi 33+2 yim bu arada takip edilcek gibi değil ama bebegin kilo alımı yavaşlayabilir dedi. Cok moralim bozuldu böyle bi durum basına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?