2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:) ne güzel kavustun çabucak kızına kurtuldun bi anda sezeryandan da oldu bitti:) kıyafet falan da hiç bir önemi yok saglikli ya o yeter.bu arada1 haftada doldurur içini :)

bende tek fincanlik kahvelerden aldim ustune cikolata yapistircam bide o 50 ml siselere kolonya veya oda kokusu koycam

Canım instagramda çok yaptıran var dediğin gibi haklısın uzaktalarsa olabilir ki erime bozulma yapmaz zaten kış olacak ben kokulu taş sipariş ettim ayrıca çikolata yada bu tarz bişey isteyeceğim çok değil zaten 50 adetli gelen giden olmaz zaten 25 er kendi tarafına eşimin tarafina yakınlar gelirse diye bolusturcem

Eşim 35+6 benimde yaşlanmış acaba 40.haftayı bekletiyorlar mı

Canım moralini bozma yüksek tut anlıyorum annesin üzülüyorsun illa ki ama düşürme motivasyonunu zaten doğum zamanlarımız yaklaştı hepimizin de artık bebeğin doğsa bile bir sıkıntı olmaz kilo da doğunca alır sen sütünle beslersin onu misler gibi inşallah. Canını sıkma Rabbim yardımcın olsun inşallah güzelce kucağına alır seversin bebişini
Görseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Evet kullanır yenidoğan

Akmerim canim huzursuz bacak sendromu olup sabunun iyi geldigini soyleyen sen miydinki? Aklimda oyle kalmis
Evet yüksek ihtimall bana buesa takildigim topikteki arkadasim önermisti .
Ve evet piskolojik mi bilmem ama kyodugim günden beri cok rahatim hic olmadi daha

ben yani sira biz gibi soguk suya tutup sicak su ile degisli tokuslu sok yapiyordum .
Gecti sükür

Belki cidden piskolojidktir bilmem Ama carsaflari degistirdigim gün bacaklarim yine agridi husursizlandi yani sabah kalktim bi baktim
Ki sabun yere düsmüs Ertesi gün geri koydugimda misler gibi uyumustum.

normalde bu tür seylere pek inanmam ama bende ise yaradi diye bilirim denemekten zarar gelmez

Çok üzücü hepsi insan kafasına takıyor hep benimde bebiş 4 hafta önde

Surpriztasarim

Anahtarligi burdan siparis verdim canim umarim guzel gelir tesadufen gorup soyledim. Bende metal kutudaki cikolatalardan siparis etmeyi dusunuyorum onuda laresparty sayfasindan soyleyecegim sanirim
Çok güzeller canim. Geldiginde de memnun kalırsın inşallah. Laresparty.deki magnet açacaklar falanda hoşmuş. Ben de bi göz atayim en iyisi oraya

Sagol canim cevabin icin K Kumsal17 arkadasimizda da ise yarar umarim

Teşekkür ederim bilgi verdiğin icin. Bana garip geldi ama deneyeyim bi bakalim. Bildiğin kati sabun demiu

Sagol canim evet oydu sanirim nerden almistin
Ben koroplastin cift kilitli buzdolabi posetlerine koydum kiyafetleriniz ustunede yazdim dogumdan sonra giydirilecekler cikista giydirilecekler vs diye migrostan almistim buyuk boy olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…