2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın canımm maşallah

Benim de 36 haftalık bende bugün geldim boy kilo çok da önemli değil takılma bunlara sağlıklı olsun doğunca sen onu beslersin dedi doktorum sağlıklıyla hiç moralinizi bozmayın doktorum bugün çok moral verdi bana sağolsun. İnşallah güzel haberler alırız sizden de :)

Maşallah canım sağlıkla gelsin yavrun

Gözünüz aydın canım, maşallah boyuda iyi bebeğin

Canım ilk çocuğumda üst komşum bebek hemşiresiydi, hergun bana uğrardı sağolsun, göbeğin düşmesini beklemedi ama kurusun diye bekledi, ilk onunla yıkadık.

Canım benim bebek 4 hafta önden gidiyor doktor 3 aralık sezeryan verdi resmi olarak
35 +3 üm ama ulturasonda suan 39 olarak cıkıcam hep öyle 4 hafta önde cıkıyorum doğum tarihimi 3 aralık olarak verdi doktorum ama resmi boyutuma göre midem çok beter yemek yiyywmiyorum

Evet kuzum dönmüş geçen akşam acıttığında ve ses geldiğinde dönüyormuş demek ki :) amin inşallah canım dikkat ediyorum ben kg alıyorum o almıyor fazla. Doktor dedi ki senin kilo alıp da onun almayışı senin beslenmenle alakalı değil dedi bazen plesanta da az besliyor onun seninle alakası yok dedi ama tabi gene de ben kızım için sağlıklı şeyler yemeye devam edeceğim :))

Canım ben ilk öğrendim 116 açlık şekerim cıktı 8 aydır diyetteyim hiç karbonhidrat yemiyorum şekeri geçtim hayatımın bu anlamda en zor geçen 8 ayı. Buna rağmen doktor bana 75 ml şeker yüklemesi yaptırdı için rahat etmediği için ve Allah korusun çocuğuma bisey olur diye korkup yaptırdım sonuç diyete devam dedi!!!. Başka söylediği bisey yok. Bana coraspini 10 gün kala bırak dedi bebekte kalp hastalığı yapabiliyormuş. Nasıl inanacaz ki bu durumda ben 5 kilo doğmuşum ve çok iri bi bebekmisim. Ciddi hormon sorunlarım oldu hayatım boyunca hala da tiroitlerde sorunum var, çok kilolu olması da bi acıdan iyi değil. Her kilolu bebek böyle olabilir demiyorum kimse böyle algılamasın da. Kısa olmuş veya zayıf olmuş hiç önemli değil sadece sağlıklı olması önemli onu demek istiyorum. Ben 1,70 boyundayım eşim 1.83 bi kere bebeğin boyunu söyledi doktor normalden kısaydı ama aklımda bile değil kaç demişti. Saglikli olsunlarda da

Canım senin 4 hafta öndeyse 3 aralıktan önce alırlar o zaman bebeği. Maşallah gelişimi iyi neden doğum tarihini geç verdiler anlamadım 10 güne doğacak şekilde hazır olurdum ben olsam

Dedim ya ses geldi diye bende öyle anladım döndüğünü gayet yerinde bence sen bebeğe yarayacak şeyler tüketmeye devam et alacağını aliyo zaten çokta abartmamak lazım bu sefer biz kilo alıyoruz belli zaten kilo aldıracak ürünler

Canım senin 4 hafta öndeyse 3 aralıktan önce alırlar o zaman bebeği. Maşallah gelişimi iyi neden doğum tarihini geç verdiler anlamadım 10 güne doğacak şekilde hazır olurdum ben olsam
Canım bebeğin önde olması önemli değilmiş sat tarihine göre almak zorundalarmis zaten 36 dan sonra sadece kilo aliyomus bütün yer şeyi tamam oluyomus ..

Kızlar doğumdan çıkıp da bebişleri eve getirince hemen yıkıcak mısınız yoksa göbek bağının düşmesini mi bekliceksiniz. Her doktor her ebe farklı şey söylüyor.
Ben kızımı yıkamıştım. 10 gün sürdü göbek bağının düşmesi. Bu sefer yıkamayı düşünmüyorum. Silerim sadece

Aynen kuzum bence de çok da abartmamak lazım kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil öyle düşünme çoğu anne öyle düşünüyor dedi ama yanlış dedi. Sağlığı yerinde olduktan sonra zayıfmış kilosu yerindeymiş hiç önemli değil dedi. :) Aynen kuzum ses gelmişti ya korkmuştum :)) Tüketmeye devam ediyorum kuzum bakalım zaten önümüzdeki haftadan itibaren şu süt yapan gıdalara geçeceğim :)

Nasıl bir sesti canım o

Aynen öyle fazla kilolu oluncada korkutuyolar yok şeker var yok bilmem ne çocuğu göstermiyor bu sefer o halde daha da stres olur insan . Bende geçeceğim su göğüs ucu kremi sormayı unuttum neyse ay sonuna gideceğim o zaman başlarım doğumu tetikliyomus ugrasinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…