2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yarın kontrolüm var sorucam canım mutlaka

Yok canım doktor yazdı ama baslama dedi baslancak kadar yükselmiyor çünkü tatlı yemiyorum ve doktor arada kaçamak yapabilirsin diyor
Anladım canım dün kek yemiştim ondan bu kadar yüksek çıktı ben de sen gibi dikkat ediyordum tahmin ediyordum zaten şeker ildugunu ağzım kuruyordu aşırı derecede tatlı börek yiyince hemen fark ediyordu bn de dikkat edersem gerek kalmaz ins

Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
Canım oluyo bı çok kişi yasiyo bunu benim bide gastritim var daha çok etkileniyorum. Salatalık elma yiyebilirsin sürüp bı sure sonra etkisiz geliyo uyurken iki yastıkla yatmaya özen göster oda etkiliyo

bende takmiycam artık doktora sordum ortalama söyledim boyunu tam ölcum olmuyor dedi moral verdi biraz

evet canım benim doktorda bugün ayni seyi söyledi

Ben de yikarim ilkini de eve getirir getirmez yikamiştim bebekler yikandikca kendilerine geliyolar rahatliyolar gerneşiyolar yikanmak onlar icin çok iyi. Bir de ne çok aç olcaklar ne çok tok yedirip bi sure sonra banyo yaptirirp uyutursaniz uzunca bi keyif uykusu cekiyolar:)

Ne güzel anlatmışsınız gözümde canlandı bi an hayırlısıyla inşallah kendimi o anı yaşarken bulsam bende, ilk olacak Allah hepimize sağlıkla göstersin o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…