2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım meyvelerden sonra mutlaka bir kase yoğurt ye düşürüyor

Aynıyız o zaman tabi doktorda uygun gorurse bir sorun da cikmazsa insallah hayirlisiyla
İnşallah canım Allah nasip ederse birlikte yazarız sizin anestezi nasıl olacak belli mi peki onu görüştünüz mü doktorla, cinsiyeti ne bebişin

İnşallah canım Allah nasip ederse birlikte yazarız sizin anestezi nasıl olacak belli mi peki onu görüştünüz mü doktorla, cinsiyeti ne bebişin
Amin inşallah canım yok görüşmedim daha ilkinde spinal olmuştum bunda da spinal istiyorum mecbur kalmadikca genel istemiyorum oğlumuz olacak nasipse sizinki ney

Amin inşallah canım yok görüşmedim daha ilkinde spinal olmuştum bunda da spinal istiyorum mecbur kalmadikca genel istemiyorum oğlumuz olacak nasipse sizinki ney
Allah bağışlasın canım, bizim ilk olacak inşallah kızımız peki baş ağrısı falan oldu mu yada olumsuz bi yanı spinalin, uyuşukluk ne kadar süre sonra geçti

Kızlar saçını boyatan oldu mu hamileyken? Benim çok beyazım var genetik olarak çocuğa zararlı olur diye boyatmadim ama doğuma yakın boyatmak istiyorum resimlerde beyaz çıkmasını istemiyorum bayağ da ilerledik sizce bi sorun olur mu?

Benim gibi her akşam mide yanması yaşayan gece uyuyamayan var mı?
Şurup bile içiyorum geçmiyor
Canım ben çok yaşıyordum Lansor verdi doktorum her sabah aç karnına onu içiyorum ne yanma ne ağrı hiçbiri kalmadı şüküür. Geçmiş olsun ben çok çektim acısını bilirim :/

Hanımlar bu 1 haftadır hem çok yiyorum hemde çok uyuyorum.
Yürüyüş yapmak gerekiyormuş normal doğum için.
Ben ise hiç yapamıyorum. Dışarı çıkasım yok.
Siz yürüyüş yapıyormusunuz normal doğum için.
Birde ben başta kilo alıyordum
13 kg dan sonra durdum 2 aydır ben değil bebek almaya başladı.

Benimde istahim cok acik hep ivir zivir yemek istiyorum Yuruyuse baslamayada useniyorum ama artik yapmak sart kolay dogum yapabilmemiz icin sanirim

Allah bağışlasın canım, bizim ilk olacak inşallah kızımız peki baş ağrısı falan oldu mu yada olumsuz bi yanı spinalin, uyuşukluk ne kadar süre sonra geçti
Ayy hadi bakalim bizimde ilk kizimiz olmustu yok hicbir sorun yasamadim sezeryan ile ilgili zaten o an bebegini gormek herseye bedel

32-33 haftada falan deli gibi uyuyordum eşimi işe gönderiyordum geri yatıyordum sürekli hem yiyip hem uyuyordum. Sonra düzene girdi çok uyku istemez oldu vücudum gece uykusu yetiyor. Yürüyüş de mümkün olduğunca fırsat buldukça eşimle yapıyoruz. Her gün yapamıyorum ama. Kiloyla ilgili bir şey diyemiyorum canım.

Ben 3.aydan sonra boyatmıştım, bende de genetik beyaz o kadar çok ki. Bu hafta bir kez daha boyatmayı planlıyorum. Bilimsel olarak kanıtlanan birşey yok tabii konu ile ilgili. Ben bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum pek

Canım yürüyüş önemli ben hiç degilse telefonda adım sayar yuklu bin adım atıyorum çok bişey değil hareketlerim sinirlandi evin içinde de aktif oluyorum evin içinde aktif olabilirsin videolar izle egzersizler oluyo plates filan onun dışında perine masaji ve ilişki oneriliyo tabi bunlardan öncede vajinanın durumuna bakılması lazım bazıları uygun olmuyo ne yaparsan et mecbur sezaryan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…