2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Anladım canım hadi hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) bebek döner belki daha vakit var sonuçta 33 de dönmemişti benim dün 36 da gittim dönmüştü. zaten 34-35 hafta arası döndü bende hissettim. Nst sokmaması da çok ilginç neden sokmadı anlayamadım

Aynen aptamil ve bebelac i seviyorlar çünkü bol şekerli o mamalar ama sma evolvia tatsız ben bile hiç haz etmedim
Gaz yapiyomus o yüzden tercih etmedim zaten ben oldum olası gazlıyım antikolik biberon aldım ama onuda ilk zaman vermeyeceğim bu sefer gogusu almiyomus sırf hastanede filan aç kalmaması için aldım kasık yardımıyla yada siringayla vereceğim inşallah

Bende anlamadım
Neyse 36 haftaya kısmet artık

Dün nst sokan kadın bana anlattı tek tek çantama ne emzik ne biberon ne de kaşık falan istemiyolarmış. Anne bebek dostu hastanemiz dedi kadın eğer sütün gelmese bile senin göğsündeyken dudağının kenarından şırıngayla veriyolar hemşirelerimiz yavaş yavaş dedi hani senden geliyormuş gibi hissetsin biberona alışmasın diye dedi. Bende almayacağım yanıma bu tarz şeyler. Sütüm gelmezse evde de aynı yöntemle doyururm gelene kadar diye düşündüm bende :)

Kızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Gözün aydın canım maşallah her şey normal ne güzel 37ye kadar dönerler dedi benim doktorum da canım o belli olmaz niye hemen mecbur sezaryen dediki bi sonraki kontrolde netleşir inşallah, ona takılma hiç sağlıklı ya çok şükür
Canım benide nstye almadılar 36 ve sonrası nstye alıyoruz dedi. Yani bi sonraki kontrolüme inşallah.

Allah Allah çok ilginç nst işi ben 33 de gittiğimde aldılar zaten kontrol günlerini doktorum belirledi hep dün 36 da gittim aldılar yan tarafıma da başka bir kız geldi 34 haftalıkmış onu da almışlardı. Ben öyle erken girince şaşırdım almamalarına ne bileyim her hastanenin uygulaması farklı demekki :)

Ben yinede her ihtimale karşı koyacağım çünkü burda öyle bı uygulama yok gecen sene ablam doğum yaptı yapacağım hastanede mamasini küçük su ısıtıcı filan bile götürdü özel hastane ama degisiyo sanırım videoda gördüm beslenme sondası gibi bişey mantıklı gerçekten

Benim kızım da kolik ve süt alerjisi vardı o yüzden aptamilin özel maması ile beslendi ilk zamanlar evet benim de hala.kizimdan kalma evde kolik bebekler için kullanılan özel biberonlar var gaz yaptırmayan ama hastanede zaten eğer emmezse kendileri direk siringayla mama veriyorlar o yüzden ben mama alıp götürmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…