2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canım bende her seferinde kahvaltı yapıp gidiyorum nstye alırlar diye burada 28. haftada girenlerde vardı okuduğum kadarıyla en son nstye girmeden doğrudan doğuma giricem bu gidişle çünkü 1 aydan fazla oldu alt çatı kemiklerim ağrıyo baskı var yürümeyi bıraktım mecburen, biraz ayakta dursam yürüyemez hale geliyorum geçen hafta da bebeğin döndüğünü de duyunca annem o zaman doğum yakın falan dedi korkuyorum bi yandan inşallah vaktini bekler diye bu ara kendimi olabildiğince dinlenmeye aldım henüz hazırlıklarım tam değil, yanımda kimse yok falan ama hayırlısı her şeyin tabi.

Kızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah böylede devam eder

Anladım canım tabi götür sen ne olur ne olmaz bende hastaneden istemediler diye götürmüyorum yoksa bende götürecektim yanımda kaşık şırınga falan. Her hastanenin uygulaması farklı belli ki.

Aynen tok istiyorlar bir de tatlı ye diyorlar bana hep nst için :) evet vardı burda doğru diyosun uygulamalar farklı işte hastanelerde. Allah korusun dur daha erken doğurma hemen :) 35 te misin kaçıncı haftadasın :) ya evet bebeğin döndüğünü duyunca da doğum yakın beklemez haftasını falan diyolar bende korktum açıkçası. aynen dinlen canım çok yorma kendini benim de öyle annemler ilçede kayınvalidemler bir burda bir köylerine gidiyolar bende yalnız yakalanıcam doğuma diye korkuyorum. Eşim var ama anneden aldığım güç başka olur illa ki. Aynen her şeyin hayırlısı canım benim :)

Kızlar kontrolden geldim, herşey normal çok şükür. 26 Kasım'da inşallah doğum olacak. Nst filan temiz çıktı, ağrılarımı filan söyleyince yine iltihap olabilir dedi. Sezeryan için kan tahlili verdim, enfeksiyon için idrar tahlili vereceğim. Anesteziyi sordum, spinal anestezi defi, ilki de öyleydi zaten.

Anladım canım burda öyle uygulama yok o yüzden ben yanımda götüreceğim gerek olursa diye

Anladım canım tabi götür sen ne olur ne olmaz bende hastaneden istemediler diye götürmüyorum yoksa bende götürecektim yanımda kaşık şırınga falan. Her hastanenin uygulaması farklı belli ki.
Aynen canım şuan zaten sıkıntılı dönem o yüzden verilse bile içim rahat etmez

Anladım canım çok sevindim her şeyin normal olmasına :) Hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah. İnşallah iltihap falan yoktur temiz çıkar sonucun canım. Ayy ben heyecanlandım ya doğum tarihleri belli oldukça geriliyorum heyecan basıyor :))

Doğumlar basliyo yavaştan O zaman kaç arti oluyosun canım bebeğin kilosu ne kadar di ?

Canım bizde de aynı, bebek belirlediğimiz tarihten önce gelirse komşumla doğuma gideceğim, annem, kayınvalidem hepsi uzakta. Annem doğumdan çıkmış olursun gelmemize diyor.

Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah kaç haftalık şimdi

Canım bizde de aynı, bebek belirlediğimiz tarihten önce gelirse komşumla doğuma gideceğim, annem, kayınvalidem hepsi uzakta. Annem doğumdan çıkmış olursun gelmemize diyor.
Valla benim komşularım hepsi birbirinden berbat öyle acil bir durumda görümcemi falan çağırırız herhalde onun da küçük kızı var aama bir yolunu buluruz. Abim eşi falan da burdalar ama ikisi de çalışıyorlar zor yani yengemi çağırmam. Bakalım hayırlısı babamlar zaten ilçeden 45 dk falan gelirler gene de dert olmaz o kadar benim herhalde canım.

45dk iyiymiş canım, ben Ankara'dayim, ailem Bursa'da, hazırlan çık gel 5 saati bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…