2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canım yaramazlar vaktini bekler de erkenden çıkmak istemezler gerçi ilk doğumda erken doğum riski düşük bi ihtimal dedi doktor ama benim yengem ilk doğumunu 32.haftada yapmıştı, zıt örnekler olunca doktorun dedikleri önemini kaybediyor , 35teyim şimdi aynen öyle yalnız yakalanırsak da napalım artık hayırlısı olsun Allah yardım eder bi şekilde sağlığımız yerinde olsunda inşallah geri kalanı hallederiz

Ay inşallah canım ya. Hiç belli olmaz valla Allah bilir vaktini erken de olabilirler yani :) Hayırlısı olsun hakkımızda ben de 36+1 deyim güzelce alırız kucağımıza inşallah yavrularımızı :)

Ay inşallah canım ya. Hiç belli olmaz valla Allah bilir vaktini erken de olabilirler yani :) Hayırlısı olsun hakkımızda ben de 36+1 deyim güzelce alırız kucağımıza inşallah yavrularımızı :)
Amin insallah canım hayırlısıyla, çok yakın zamanlarımız birbirine

Bende bez soracaktım şimdi netten bakıyordum indirimler başladı ya
Ben dogal icerigi sebebiyle pampers pure protection aldim
Kızlar 34+1 2380 kg 44 cm boyu 7 aralıkta doğum için gün verdi.
Bebek donmedıgı ıcın mecbur sezeryansın dedi herşey yolunda dedi nts bile sokmadı
Masallah saglikla gelsin ins kuzucuk benim doktorumda bir sikayet olmadigi surece 36Dan once nts ye sokmuyor

Ben dogal icerigi sebebiyle pampers pure protection aldim

Masallah saglikla gelsin ins kuzucuk benim doktorumda bir sikayet olmadigi surece 36Dan once nts ye sokmuyor
Benımkı de az once kan tahlılımle ılgılı aradı sordum bı erken dogum rıskı bısı gormuyorum nts'ye o yuzden sokmuyorum dedı
36 hafta da sokuyorum ama ne olursa olsun dedi

Evet canım baya yakınız :) Bakalım yaramaz yavrularımız ne zamangelecek :) Uyuduğu saatler dışında acayip hareketli benimki :)
Benimki tekme çok atmıyor canım ama sürekli gerinme kendine yer açma halinde karnım acaip şekillere giriyor sürekli ayaklarını kaburgama sokuyor özellikle o pozisyonda çok rahat ediyor sanırım.

alırlar canım koronalılar ve temaslılar olarak bide hiç koronayla alakası, olmayanların katları ayrı oluyo
Ben pazar gidip test vericem 2 güne çıkar dediler ben üns hastanesine gidiyorum eğer Allah korusun pozitiftik olursa şehir hastanesine yönlendiriyorlarmış

Benımkı de az once kan tahlılımle ılgılı aradı sordum bı erken dogum rıskı bısı gormuyorum nts'ye o yuzden sokmuyorum dedı
36 hafta da sokuyorum ama ne olursa olsun dedi
Canım doktordan doktora degisiyo benim doktorda 34 basliyo nst ye ama gitmemde bı sıkıntı görmediği için 36 da çağırdı yine bı sıkıntı olursa gelirsin edersin diyo sonrasında sıklasacak sanırım zaten ondan sonrada Max 3 haftam kaliyo

Bende sma aldım bu sefer kızımda aptamil almıştım ama gerçekten çok şeker Çar içinde
Şeker konusunu degerlendirmedim bilmiyodum daha doğrusu burda öğrendim onlara dikkat etmedim gaz konusundan ablamlarda bunu kullandı aptamili sevmedilercok sıkıntı yasadiklar bı çok kişide sma önerdi bakalım canim

Asagiya cok baski yapiyor benim kiz iki gundur firlayip cikicak gibi agrim yok ama korkutuyor beni basina gelen var mi normal midir acaba
Benim kasıklarım sanciyo bebek döndüğü için ve cidden kaburgalarim göğüs arkalarim çok fena sanciyo bebek döndüğü için erken olacak diye de söylenip duruyo çevrem tekrardan mi dönmek istiyo bı sesler cikiyo döndüğü günü animsatti

Benimki tekme çok atmıyor canım ama sürekli gerinme kendine yer açma halinde karnım acaip şekillere giriyor sürekli ayaklarını kaburgama sokuyor özellikle o pozisyonda çok rahat ediyor sanırım.
Hahaha :) Benim ki de öyle kımıl kımıl sürekli tekmeler de var sürekli gerinme halleri de var aynen benim karnımda çok komik oluyor :))) olabilir nasıl rahat ediyolarsa öyle yapıyolar benimki de sürekli poposunu dayıyor iyice karnıma şişiriyor acayip karnımın bir tarafını :)))

Günleri belli olan anneler hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla vakitlice gelsin bebişler.

Gelen suyum yarın sbah tekrar doktora gideceğim suni sancıyla doğum olacak
Hayırlısı olsun canım. Ikiniz de sağlıklıca kurtulun inşallah. Haber ver bize.

Asagiya cok baski yapiyor benim kiz iki gundur firlayip cikicak gibi agrim yok ama korkutuyor beni basina gelen var mi normal midir acaba
Arada benim de oluyor ama sürekli şekilde değil aşağıya baskı yapıyor ha diyorum gelcek herhalde. Normal herhalde döndüğü için ama bilemedim ki. Doktor dün her şey normal erken doğum belirtisi yok deyince sormadım onu ben.
Aman çevremizdekilerde bizi panik yapıyo erken mi gelcek falan diye zaten panik halindeyiz son zamanlarımız :/ Kız inşallah geri dönmez dün gece benimki de baya döndüğü gün ki gibi hareketler falan yaptı kızım bak sakın geri dönme dedim durdum bende şimdiden tembihlere başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…