2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim doktorum da normal dedi cnm çok düşükmüş değeri magnezyum Al cnm ben haftası yaklaştı diye magnezyum bıraktım sancı çıktı
bana hic magnezyum vermedi doktorum 1-2 kere kasilma olmustu o gunlerde sonra olmadi cok sukur

İnanın şuan hiç gitmek istemiyorum suni sancı verirler die
Anlıyorum ama senin ve bebeğinin sağlığı için bu gerekli. Erkenden gelsin istemiyorsun anlıyorum ama hastaneye gidersen bir çözüm bulunur en azından evde daha kötü olabilirsin.

Kızlar burnuma sürekli gelen yanık is kokusu geçmedi hala 3. gün bugün. Sinüzitim var ve alerjik astımım da var büyük ihtimalle, hamile kaldığımda başladı tedavi olamadım ama bu ara zorluo artık yrın göğüse randevu aldım. Solunum testi dışında bi şey yapamıcaklar ama ne biliim 1 2 ilaç verir belki biraz rahatlarım. yoğun bakımdaki dayım da entübe olmuş ona da canım sıkılıyor. Ağlıorum dünden beri moralim çok bozuk ya

dondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum
canım ben oğlumda dizden göbek üstüne çokan korse kullanmıstım çok memnundum sayesinde dik durabiliyodum şimdi 5 gün olduk bikaç güne kadar yine alcam o korseden xl bedenini kilom biraz fazlada

Artık mecbur akşama kdr bekleyeceğim akşam giderim ztn kesin yatış yaparlar
Ne yapalım senin için hayırlısı böyleyse böyle olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına da gerisi önemli değil artık. Haberlerini bekliyorum.

Canım çok geçmiş olsun sana da dayına da. İnşallah bir an önce iyi olur dayın.. Biliyorum şu durumda ağlamamak çok zor ama senin ve bebeğinin sağlığı için kendini üzmemeye çalış lütfen. Bebeğini düşün onun sağlığını düşün.. Dualarım seninle ve dayınla inşallah düzelir kısa zamanda.

Sağol kuzum

kanunidemi dogurcaksın

Canım benimm inşallah.. Dua ediyoruz sen ve güzel kızın için. İnşallah iyileşir de güzelce geçersiniz evinize minik prensesinle

Hadi inşallah bakalım iyi olacak kızın çıkacaksınız evinize geçeceksiniz insdşlahu

Canim düştükten sonra nasil bidaha değer çikiyo anlamadim benim de kizimda deger sinirdaydi hastaneye goturduk doktor bigun muddet verdi dusmezse yatis yapilcakti ertesi gun dustu sonra da hic cikmadi zaten

Ama dikkat et dikişlerinde sıkıntı olmasın, sonra yine operasyon gerekir, kızına sen lazımsın.
kızlar hepinizden allah razı olsun, mesajını görmedigim kacırdıgım kim varsa kusura bakmasınlar yer gök duaylaymıs rabbim hepinize zamanında sağlıklı dogumlar nasip etsin miniklerinizle evinize gitmeyi nasip etsin rabbim

ben sezeryan oldum canım ama 3 gün sonra banyo yaptım dikişlerim, yanıyo korseyi biraz geçiktircem gibi gelcek hafta takarım, belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…