Anladım canım akşama kadar beklemesen mi acaba eşini arasan da gelse mi ? Sen daha iyi bilirsin ama ne olur ne olmaz diye diyorum. İnşallah geçer sancıların da miniğin biraz daha bekler..
Anlıyorum ama senin ve bebeğinin sağlığı için bu gerekli. Erkenden gelsin istemiyorsun anlıyorum ama hastaneye gidersen bir çözüm bulunur en azından evde daha kötü olabilirsin.
Anlıyorum ama senin ve bebeğinin sağlığı için bu gerekli. Erkenden gelsin istemiyorsun anlıyorum ama hastaneye gidersen bir çözüm bulunur en azından evde daha kötü olabilirsin.
Kızlar burnuma sürekli gelen yanık is kokusu geçmedi hala 3. gün bugün. Sinüzitim var ve alerjik astımım da var büyük ihtimalle, hamile kaldığımda başladı tedavi olamadım ama bu ara zorluo artık yrın göğüse randevu aldım. Solunum testi dışında bi şey yapamıcaklar ama ne biliim 1 2 ilaç verir belki biraz rahatlarım. yoğun bakımdaki dayım da entübe olmuş ona da canım sıkılıyor. Ağlıorum dünden beri moralim çok bozuk ya
canım ben oğlumda dizden göbek üstüne çokan korse kullanmıstım çok memnundum sayesinde dik durabiliyodum şimdi 5 gün olduk bikaç güne kadar yine alcam o korseden xl bedenini kilom biraz fazlada
Kızlar burnuma sürekli gelen yanık is kokusu geçmedi hala 3. gün bugün. Sinüzitim var ve alerjik astımım da var büyük ihtimalle, hamile kaldığımda başladı tedavi olamadım ama bu ara zorluo artık yrın göğüse randevu aldım. Solunum testi dışında bi şey yapamıcaklar ama ne biliim 1 2 ilaç verir belki biraz rahatlarım. yoğun bakımdaki dayım da entübe olmuş ona da canım sıkılıyor. Ağlıorum dünden beri moralim çok bozuk ya
Canım çok geçmiş olsun sana da dayına da. İnşallah bir an önce iyi olur dayın.. Biliyorum şu durumda ağlamamak çok zor ama senin ve bebeğinin sağlığı için kendini üzmemeye çalış lütfen. Bebeğini düşün onun sağlığını düşün.. Dualarım seninle ve dayınla inşallah düzelir kısa zamanda.
Canım çok geçmiş olsun sana da dayına da. İnşallah bir an önce iyi olur dayın.. Biliyorum şu durumda ağlamamak çok zor ama senin ve bebeğinin sağlığı için kendini üzmemeye çalış lütfen. Bebeğini düşün onun sağlığını düşün.. Dualarım seninle ve dayınla inşallah düzelir kısa zamanda.
Kızlar bugün nst sonuçlarım pek iyi çıkmadı doktorum Kanuniye sevketti orda perinatolog inceleyip karar verecekmiş gerek görürse yatışım yapılabilir. Şimdi yoldayım gidiyorum dua edin iyi sonuçlar çıksın 10 gün daha bekleyebilelim
Allah ikinize de iyilik sağlık hayırlı şifalar versin yardımcınız olsun kuzum duamızdasın, sen iyi olacaksın ki bebeğe bakabilesin onun senden başka kimsesi yok sana muhtaç tamamen, kendini unutma sakın, toparlan güçlü olman lazım beslenmene, fırsat bulduğun her an dinlenmene bak ikinizden önemli bi şey yok bu dönemde.
Canim düştükten sonra nasil bidaha değer çikiyo anlamadim benim de kizimda deger sinirdaydi hastaneye goturduk doktor bigun muddet verdi dusmezse yatis yapilcakti ertesi gun dustu sonra da hic cikmadi zaten
kızlar hepinizden allah razı olsun, mesajını görmedigim kacırdıgım kim varsa kusura bakmasınlar yer gök duaylaymıs rabbim hepinize zamanında sağlıklı dogumlar nasip etsin miniklerinizle evinize gitmeyi nasip etsin rabbim
Bedeni nasıl seçeceksin canım 37.haftada belimizi ölçüp seçiliyormuş heralde, ama birisi bi beden küçük alın demişti sanırım korselerde. Doktora sormayı da unuttum bi dahaki gidişe sorcam inşallah, hemen takılıyor mu korse sezaryende sonra acaba
Kızlar bugün sancısı çıkan çıkana hastaneye yatırırlan yatırılana hadi hayırlısı olsun artık korkmaya başladım bende allah hepinize sağlıklı doğumlar versin