2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım haklısın ben kiloluyum yani biraz iriyim ama eşim minyon ben 75 kiloyum eşim 60 kilo ve 170 anca boyu sanırım ona çekti küçük duruyor yaşına göre 33 yaşında 25 gibi duruyor
Doktorumun söylediği 2500 - 4000 kilo olan bebekte bizim için aynı dedi 4000 kilo doğan bebekte küveze girebilir dedi önceden bende takıyodum çünkü ama doktorun açıklamaları beni rahatlattı zayıfta olsa kiloluda olsa küveze girme ihtimali aynıymış kafana takma rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kizlar sarılık olmasın diye mama mi verecekseniz.sarilik olmayan bebek az oluyor sanırım.
Ben kızımda hastanede iki üç kaşık çay k şekerli şu vermiştim bide hurma taze yumşak olanlarindan sonra bol bol emzirdım ama sutum gelmedi sonra hastane pompasiyla sagdim yanlış hatırlamıyorsam 10 ml ne çıkmıştı onu çay kasigiyla verdik sonra hemşire aldı götürdü mama vermiş cay kasigiyla çok şükür sarılık olmadı ama hastanede - 250 gr la çıkmıştı ben sezeryan olmuştum sürümde eve gelip banyo yapinca gelmeye basladi

Böyle zorlaninca karar vermede görünce daha iyi seçilir en azından listeyi oluşturalım.ama kardeşlerin ismiyle ne alaka ya o olmaz

Evet şekerli suyu söylüyorlar hep.benim oğlum sarılık olmuştu.ama sutum gelmişti sezeryan sonrası.mama ve şekerli su sanırım sarilikta etkili gibi

Kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yaptı 38+ ydı. Sezeryan oldu. Şekeri vardı kızın çok kilo almıştı bebek de 4 kilo üstü doğmuş şeker etkilemiş bebeği şişirmiş sonra bebeğin şişi inmiş biraz kilosu düşmüş. Emzirme konusuna gelince sürekli emzirmiş ama sütü gelmemiş mama da almamışlar bebek açlıktan sürekli ağlamış. Mama vermişler sonra ama sabaha kadar hiç durmamış. Yani sütünüz hemen gelmeyebilir gelsede yetmeyebilir yanınıza mama kesin alın bence sonra sarılık olur yine siz uğraşırsınız.

Bende şekerli su vermeyi düşünüyorum 1 çay kaşığı sarılık olmasın DİE eskiden annemde wermiş abimle bana biz hiç sarılık olmamışız ne kadar doktorlar vermeyin desede o kadar da zararı olduğunu düşünmüyorum

Kronik oldu bizde bu gebelikte aynı durumdayım canım dün gittim doktor bu sefer hem şase hem 6 günlük fitil hemde antibiyotik verdi 30 lu ve enfeksiyonun bitene kadar antibiyotiğe devam ediceksin dedi doğumdan önce kurtuluruz bu sıkıntıdan inşallah çok kötü bir durum iç çamaşırı değiştiriyorum 10 dk geçmiyo tekrar değiştirme ihtiyacı duyuyorum böyle baş edilmez

Ben de suan 6 gunluk fitilden kullaniyorum fenalardayimm

Böyle zorlaninca karar vermede görünce daha iyi seçilir en azından listeyi oluşturalım.ama kardeşlerin ismiyle ne alaka ya o olmaz
Bende anlamadım babasininkini söylese anlarım erkek kardeşi bide benim kardeşim çokta canciger değiller zaten direk veto yedi benden o kadr ağırlığımiz olsun

Havalar ciddi soğudu, hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ben çorap + patik giyiyorum yinede bazen ısıtamıyorum kendimi .çok dikkat etmek lazım
_Sitare_ Egedeyim aslında öyle aşırı soğuk değil de yine etkileniyor demek insan.

Meles Aynen canım ben de dikkat ediyorum daha yeni ilaç bitti ne ara oldum bilmiyorum.

Evet şekerli suyu söylüyorlar hep.benim oğlum sarılık olmuştu.ama sutum gelmişti sezeryan sonrası.mama ve şekerli su sanırım sarilikta etkili gibi
Onerende var karşı olanda biraz annenin insiyatifinde kalmış verip vermemek ben verdim bunda da vericem ins hurma bütün çocuklarıma verdim inş bunada vericem dolapta duruyor hurmasi

Kızlar yıkılmadım ama ayakta da değilim

Bu ütü işi çok zormuş ben mi çok almışım anlamadım. Minnak minnak hepsi ama sabahtan beri bitiremedim.

Kuzularımızı içinde gördüğümüz günler de gelsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20201111_142154.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 83
Aminn canım inşallah Allah kolaylık versin evet biraz zor oluyor maalesef bende çok zorlanmıştım :))

Sağol canım evet iyi ki daha da ertelememişim bu işi. Son haftalar daha da zor olurdu.
Aynen canım bende erken halletmiştim iyi olmuştu. Şuan olsa katlanamam iyice hantallaştım zaten yürümek bile zor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…